reklama
annemarie - ja brałam od 2dc: Estrofem 3x1 tabl. (po 2 mg), 5 dni przed transferem zaczęłam brać Luteinę 3 x 2 tabl. (po 100 mg) - obydwa leki dowcipnie, 2h przed transferem Relanium. Cały czas biorę kwas foliowy 5 mg, piję olej lniany, biorę Femibion Natal 1, MagVIT B6 2x1 tabl. 3 dni przed transferem zaczęłam brać Nospę 3x1 i będę brać też 3 dni po transferze (tak samo świeży ananas, po 2 plastry). Od niedzieli dołożę sobie jeszcze Luteinę podjęzykową 3 x 4 tabl. (po 50 mg) I w niedzielę ostatni raz jem ananasa, ostatni raz biorę Relanium (2 x 1 tabl.).
Trochę tego jest
Trzymam kciuki za Twoje bałwanki
Trochę tego jest
Trzymam kciuki za Twoje bałwanki
Ostatnia edycja:
sykatynka
Fanka BB :)
Kochane moje, jutro jak już będę w stanie spojrzeć na monitor to wrzucę kalendarz, wpisujcie mi tu szybciutko daty kolejnych badań, betek (oczywiście bardzo wysokich Hess i niebajka) itd.
A Szila gdzie nam się zgubiła? Na twoją wysoką betę też czekamy!
A Szila gdzie nam się zgubiła? Na twoją wysoką betę też czekamy!
Emenems - podobno jest dobry na ukrwienie macicy itd. Ale nie można go jeść w dużych ilościach i ciągle, bo może wywołać poronienie. Dlatego je się po 2-3 plastry 3 dni przed transferem i dni po.
sykatynka - proszę mnie wpisać na 26.06 - I beta; 30.06 - II beta + wizyta u lekarza.
sykatynka - proszę mnie wpisać na 26.06 - I beta; 30.06 - II beta + wizyta u lekarza.
reklama
Podziel się: