reklama
niebajka
Fanka BB :)
Hess ciesze sie, ze masz tyle wolnego! Bardzo, bardzo popieram!
Kate wzielam urlop na ten transfer bo moj N. mi nakazał... Poprzednio wrocilam do pracy 2 dni po transferze nie chcialam brac l4 bo pracuje w malej firmie, poza tym pieczątka kliniki zdradza wszystko. Juz i tak za duzo tematu in vitro przewija sie przez moja prace.. za kazdym razem zamieram:| do tego szefowa wie o operacji ginekologicznej, może nie pytala mnie wprost o plany na dziecko, ale gryzie ja ten temat..Ja rzne glupa i szybko podchwytuje tematy o dzieciach, dopytuje, w taki sposob aby widziała, ze nie uciekam od tematu i nie jest dla mnie drazliwy. Poki co niezle chyba mi idzie. Ale wiem, ze gdyby sie teraz NIE udalo(a polozylabym jej l4), w niedlugim czasie zobaczylabym wypowiedzenie...
Wracam wiec w czwartek z Kropkiem czy bez, miesiac popracuje i mam przymusowy urlop 2tyg, a potem sie zobaczy ^^
Kate wzielam urlop na ten transfer bo moj N. mi nakazał... Poprzednio wrocilam do pracy 2 dni po transferze nie chcialam brac l4 bo pracuje w malej firmie, poza tym pieczątka kliniki zdradza wszystko. Juz i tak za duzo tematu in vitro przewija sie przez moja prace.. za kazdym razem zamieram:| do tego szefowa wie o operacji ginekologicznej, może nie pytala mnie wprost o plany na dziecko, ale gryzie ja ten temat..Ja rzne glupa i szybko podchwytuje tematy o dzieciach, dopytuje, w taki sposob aby widziała, ze nie uciekam od tematu i nie jest dla mnie drazliwy. Poki co niezle chyba mi idzie. Ale wiem, ze gdyby sie teraz NIE udalo(a polozylabym jej l4), w niedlugim czasie zobaczylabym wypowiedzenie...
Wracam wiec w czwartek z Kropkiem czy bez, miesiac popracuje i mam przymusowy urlop 2tyg, a potem sie zobaczy ^^
http://www.hli.org.pl/drupal/images/InVitro_doWydruku1.pdf
Czytałyście tą debilną ulotke. Jak oni mogą mówić że wybieramy sobie zardokipodają nam najlepiej rokujące a pozosatłe jesli dobrną do podziału 5 doby zostają zamrożone a my po nie wracamy. Te i nne bzudry propaguję cały PIS i kler....wrrr
Czytałyście tą debilną ulotke. Jak oni mogą mówić że wybieramy sobie zardokipodają nam najlepiej rokujące a pozosatłe jesli dobrną do podziału 5 doby zostają zamrożone a my po nie wracamy. Te i nne bzudry propaguję cały PIS i kler....wrrr
Ja tego nie czytam bo mnie szlag trafia jak mowisz a pisanie ze 40% zwiekszona szansa na wady genetyczne to wogole zart bo to nie zależność ze in ireo tylko wieku kobiet - zasadniczo ryzyko wzrasta z wiekiem kobiet a nie metoda, fakt wiecej jest po ivf ale wynika to z wieku kobiet ktore biora udział e ivf a nie z samej metody - pier*****e..... Madz racje Giza - propaganda
Giza - aż się wkurzylam. Bzdety piszą, a ludzie e to potem wierzą. Zresztą in vitro refundowane jest dopiero od 2013 roku . I przecież nikt nie zmusza ludzi do in vitro, chcą to idą , nie chcą nie idą. Szkoda słów.
annemarie
Fanka BB :)
Co to za szajs powinni jeszcze dopisac ,ze w ciaze mozna zajsc siadajac chlopakowi na kolana ,albo biorac do buzi to i owoco za debilizm...a ja czekam na @@@@ i podchodzimy do krio. Bedziemy rozmrazac 3 balwanki i chodowac 3 dni.Zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie dostalam zadnych koksow,co mi oczywiscie niezbyt pasuje bo my lykamy wszystko... w najgorszym wypadku nie pomoze,ale i nie zaszkodzi. Nabieram powoli rutyny i przstaje sie tematem ekscytowac.;-) Hess a ty cos bralas przed krio ???
buziaczki dla wszystkich,a w szczegolnosci tej Pani z migrena.
buziaczki dla wszystkich,a w szczegolnosci tej Pani z migrena.
reklama
Podziel się: