reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess ciesze sie, ze masz tyle wolnego! Bardzo, bardzo popieram!

Kate wzielam urlop na ten transfer bo moj N. mi nakazał... Poprzednio wrocilam do pracy 2 dni po transferze:p nie chcialam brac l4 bo pracuje w malej firmie, poza tym pieczątka kliniki zdradza wszystko. Juz i tak za duzo tematu in vitro przewija sie przez moja prace.. za kazdym razem zamieram:| do tego szefowa wie o operacji ginekologicznej, może nie pytala mnie wprost o plany na dziecko, ale gryzie ja ten temat..Ja rzne glupa i szybko podchwytuje tematy o dzieciach, dopytuje, w taki sposob aby widziała, ze nie uciekam od tematu i nie jest dla mnie drazliwy. Poki co niezle chyba mi idzie. Ale wiem, ze gdyby sie teraz NIE udalo(a polozylabym jej l4), w niedlugim czasie zobaczylabym wypowiedzenie...
Wracam wiec w czwartek z Kropkiem czy bez, miesiac popracuje i mam przymusowy urlop 2tyg, a potem sie zobaczy ^^

Ja tego nie czytam bo mnie szlag trafia jak mowisz a pisanie ze 40% zwiekszona szansa na wady genetyczne to wogole zart bo to nie zależność ze in ireo tylko wieku kobiet - zasadniczo ryzyko wzrasta z wiekiem kobiet a nie metoda, fakt wiecej jest po ivf ale wynika to z wieku kobiet ktore biora udział e ivf a nie z samej metody - pier*****e..... Madz racje Giza - propaganda

Giza - aż się wkurzylam. Bzdety piszą, a ludzie e to potem wierzą. Zresztą in vitro refundowane jest dopiero od 2013 roku . I przecież nikt nie zmusza ludzi do in vitro, chcą to idą , nie chcą nie idą. Szkoda słów.

Co to za szajs:angry: powinni jeszcze dopisac ,ze w ciaze mozna zajsc siadajac chlopakowi na kolana ,albo biorac do buzi to i owo:tak::tak::tak::tak:co za debilizm...a ja czekam na @@@@ i podchodzimy do krio. Bedziemy rozmrazac 3 balwanki i chodowac 3 dni.Zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie dostalam zadnych koksow,co mi oczywiscie niezbyt pasuje bo my lykamy wszystko...:tak: w najgorszym wypadku nie pomoze,ale i nie zaszkodzi. Nabieram powoli rutyny i przstaje sie tematem ekscytowac.:-D;-) Hess a ty cos bralas przed krio ???

buziaczki dla wszystkich,a w szczegolnosci tej Pani z migrena.

Annemarie, dzięki :p migrena zaczyna przechodzić, ale jeszcze nie jest dobrze... A powiedz mi, dlaczego chcecie od razu 3? Nie lepiej 2 a jeden zostawić jeszcze w odwodzie?

troche to po japonsku napisalam...na pierwszy rzut rozmrazamy 2 i jak bedzie ok to dwa dostane ,a jak 1 padnie to rozmraza jeszcze 1 .w sumie mamy 4 na zimowisku.:-)

reklama
Do góry