reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Emenems, a to właśnie nie zachcianki nam mówią, czego nam (dziecku) właśnie potrzeba w tej chwili? I przecież wiadomo, że z ciężarną się nie dyskutuje :-p i się jej nie odmawia, bo myszy go zjedzą (tak moja babcia mówiła) hahaha :-D

reklama
No i moj maz ma jedna zasadę - jezeli zachcianki to potrzeby dziecka zarlabys brokuły a nie czekoladę ( tsk s przenośni) niestety zachcianki to głownie fałszywy sygnał hormonów wiec jsk zachcianka ze zdrowym jedzeniem nie ma nic wspólnego to jest to tylko zachcianka ktora mozna zastąpić zdrowym pokarmem.

Kasz tez nie jemy :D weglowodany tylko z warzyw i owoców, ja na potrzeby ciazy jem raz dziennie pełnoziarnista bułkę a tak to zadnych mącznych czy pochodzących z ziaren pokarmów nie jem.

Szkrabek - pogadaj z moim mezem hahahahah mowilam wam on dietetyk jest wiec tu nie ma co dyskutować - truskawki ok a nalesniki mam zastąpić zdrowymi węglowodanami i tyle tu nie ma co dyskutować :Dhahahahahah

No nie, nie powiesz mi ze on twierdzi że kaszę nie są zdrowe.... Gryczana, jaglana.... Przecież to samo zdrowie a same węgle z warzyw i owoców to mało! Ja też jestem fanką zdrowego żywienia, ale chyba bym z nim do porozumienia nie doszła :p

Od roku - gdyby nie to w zyciu bym nie schudła ...;) jak juz to uzywam maki ryżowej albo migdałowej jak robie desery - bo oprocz paleo to była dieta pod trening podpasowana albo na spalanie albo na budowę, do trgo jeszcze zasada nie łączenia tłuszczy i wegli... Takie w sumie dosc to wszystko połączone :)
Ale summa Summarum nalesniki sa, z Truskawkami i serkiem beztłuszczowym wiec to wegle białka wyszło to nie tsk zle bo jak wrgle to tylko z Bialkiem nigdy same :D
Ja ci mowilam ze dorzuciłam jeZcze nabiał w ciazy az tak psychiczni nie jestemy ze wiesz, jak religia :) nie przesadzajmy heheh w koncu na urlopie albo " u babci" nie ma zasad :)

Nawet poprosił zebym mi tez naleśnika przygotowała - czasmi mi odpuszcza :)

Sykstynka
Maz mi przygotował kolejny posiłek :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1434378014.200866.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434378014.200866.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434378014.200866.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry