reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Robiłam ostatnio inwentaryzację leków, które mi zostały po całej procedurze i okazało się, że mam do sprzedania jedno opakowanie Prolutex, jeżeli któraś by potrzebowała. Jakby któraś z Was była zainteresowana to proszę o info na priv.

szila - trzymam kciuki za wysoką betę!

reklama
szila - no najlepiej jakbyś się zachowywała jakbyś była w ciąży, bo w sumie kropka pod sercem już masz :tak: - czyli absolutnie żadnych gorących kąpieli, leków, nie dźwigaj i uważaj na siebie. Możesz też już zacząć przestrzegać dietę dla cieżarnych - czyli nie jeść surowizny ani serów pleśniowych, fast foodów i innych badziewi...

Dokaldnie szila - zyc normalnie ale oszczędnie :) kwas foliowy i duzo snu! Nie wyłaź tez na słońce w sensie opalania sie zeby krwawienia nie wywołać i jak masz możliwość zrob se bete 10 dni po transferze spokojnie mozesz mi sikacz w 11 dniu wyszedł a beta z 10 tez :)
Bede trzymac kciuki bo wiem jak to czekanie wkurza

Szila, trzymam kciuki :) moze kropek teraz w brzusiu mamusi poczuje się świetnie i wystrzeli rozwojowo :) betę tak naprawdę możesz zrobić już w 7 dpt jeśli nie masz cierpliwości żeby tyle czekać :)
Emenems - nie wiedziałam o tym opalaniu.... Ja się trochę poopalalam w długi weekend... Ale nie dłużej niż pół godzinki i jak beduin zaslanialam kocem brzuch żeby się nie nagrzewal.... Wczoraj też chciałam wylezc na słoneczko ale było tak gorąco ze zrezygniwalam....

Sykatynka no chodzi o leżenie plackiem bo przebywanie ogolnie na słońcu to tsk to witaminaD :) ale nie typowe opalanie - ja musze kupic tankini zeby brzuch przykryć :)

Ja wyszyłam 3 razy na słońce na mniej niż godzine, fillr 10 i zasłonięty brzusio. Czasem jeszcze po południu wyskocze z książką jak mam czas ale tylko nogi do słońca a reszta w cieniu:tak:
Jutro usg i spotkanie z synusiem:tak:
Szila kicuki za zadomowienie się zarodeczka.:tak:

reklama
Do góry