reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane co tu taka cisza? :) dziewczyny jak to jest ze mi się cały czas chce jeść? No normalnie niedawno zjadłam śniadanie a już mi w brzuchu burczy.... :(

reklama
Ja wlasnie obraziłam sie na meza bo mowi ze nalesniki to nie bo ani to zdrowe ani przydatne a ja cvhe nalesniki z truskawkami a on mowi ze moze w wekend wiec siedze głodna i obrazona mam juz dosyc tych warzyw

No ale to chodzi ogolnie o weglowodany z mąki jakakolwiek nie jest to zdrowsze z warzyw ... Jego nie przegadasz - coz, smażę takie cieniutkie :D

Oj takich cudów to ja w domu nie mam sykatynka :) ogolnie maki wogole nie mam .... Nalesniki mialalm z gotowej mieszanki :D beztłuszczowe

reklama
No to kaszę gryczaną drobno zmielić trzeba i w ten sposób zrobisz mąkę a resztę jak zwykle naleśniki - no przecież nie powie mąż ze kasza gryczana jest zła :p

Do góry