reklama
Na pewno nie pogorszą
Ja miałam długi protokół wiec bym pierw spray do nosa, 2,5 tygodnia potem i spray i zastrzyki 2tygodnie.
Najwzniejsze to to ze ja 7 pęcherzyków miałam na lewym jajniku a na prawym dwa i to te były słabe bo trn prawy raczej nie pracuje
A pytałaś lekarza ? Jak to moze byc ? Co on proponuje ?
Ja miałam długi protokół wiec bym pierw spray do nosa, 2,5 tygodnia potem i spray i zastrzyki 2tygodnie.
Najwzniejsze to to ze ja 7 pęcherzyków miałam na lewym jajniku a na prawym dwa i to te były słabe bo trn prawy raczej nie pracuje
A pytałaś lekarza ? Jak to moze byc ? Co on proponuje ?
inga po
Fanka BB :)
Byłam ale nie mają srodkow i za wiele sie nie dowiedzialam, mowił ze jak urochomią srodki do początku mojego cyklu czyli kolo 24.06 to wtedy ruszamy. Wiem ze przy endometriozie w Bocianie stosowali perugon i byly dobre efekty, jak sie teraz nie uda do do 3 proby podejde pewnie tam, no ale narazie chcialabym juz tu zobaczyć jak zmiana lekow wplynie na moj organizm:-)
Dziewczyny ja już jestem po transferze. Zarodek dziś miał klasę 1BC.Dr stwierdził że od tego co bylo wczoraj czyli 8 C jest dobrze.Mowil tez ze 1BC oznacza B dobrze rokujacy zarodek natomiast C to szanse na implantacje zarodka - średnie. . Sykatynka dzięki za wsparcie!
reklama
Dzieki Emenems Jak to jest, sa jakieś specjalne zalecenia pi transferze? Lekarz w sumie nic nie mówił. Zwolnienia nie dostałam, no ale w sumie to tym się nie martwie tak bardzo.Prowadzimy z mężem własną działalność, wiec gdybym zle sie czuła zawsze mogę popracować w domu.Chodzi mi tylko o to czy sa jakies rzeczy których nie mogę robic?
Podziel się: