reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam menopur 9pobranych 7 zapłodnionych 4 zarodki - wiec nie mam porównania niestety i tez menopur 225 przez dwa tygodnie

reklama
dzieki Emilia za odp;) nic zobaczymy co dostane i jak zareaguje moj organizm moze suplementy DHEA, wit Q, olej lniany, wit D cos polepszą sytuacje na froncie:-)

Na pewno nie pogorszą :)
Ja miałam długi protokół wiec bym pierw spray do nosa, 2,5 tygodnia potem i spray i zastrzyki 2tygodnie.
Najwzniejsze to to ze ja 7 pęcherzyków miałam na lewym jajniku a na prawym dwa i to te były słabe bo trn prawy raczej nie pracuje

A pytałaś lekarza ? Jak to moze byc ? Co on proponuje ?

Szila - trzymam dziś za ciebie mocno kciuki, daj znać jak tam dzisiaj Twój zarodek :)
Oby dzisiaj był już silniejszy a transfer był udany :D

Byłam ale nie mają srodkow i za wiele sie nie dowiedzialam, mowił ze jak urochomią srodki do początku mojego cyklu czyli kolo 24.06 to wtedy ruszamy. Wiem ze przy endometriozie w Bocianie stosowali perugon i byly dobre efekty, jak sie teraz nie uda do do 3 proby podejde pewnie tam, no ale narazie chcialabym juz tu zobaczyć jak zmiana lekow wplynie na moj organizm:-)

Dziewczyny ja już jestem po transferze. Zarodek dziś miał klasę 1BC.Dr stwierdził że od tego co bylo wczoraj czyli 8 C jest dobrze.Mowil tez ze 1BC oznacza B dobrze rokujacy zarodek natomiast C to szanse na implantacje zarodka - średnie. . Sykatynka dzięki za wsparcie!

Wogole wszystkim Wam dziewczyny dziękuje! Jesteście super! Dzięki Wam mogłam to wszystko jakos ogarnąć i mam nadzieje; ) Dziękuję!

Wizytę mam 27 czerwca czyli 14 dni po transferze Wtedy mam zrobić betę i potem konsultacja Chyba przespie ten czas;) Po relanium dzis jaj wróciliśmy jak poszłam sie zdrzemnac tak spalam do teraz;)

reklama
Dzieki Emenems;) Jak to jest, sa jakieś specjalne zalecenia pi transferze? Lekarz w sumie nic nie mówił. Zwolnienia nie dostałam, no ale w sumie to tym się nie martwie tak bardzo.Prowadzimy z mężem własną działalność, wiec gdybym zle sie czuła zawsze mogę popracować w domu.Chodzi mi tylko o to czy sa jakies rzeczy których nie mogę robic?

Do góry