Sykatynka, dzięki za odpowiedź, trzyma kciuki za Ciebie! A jak to jest, mozna zapisac się do kogoś innego? Bo mnie ciągle do tej Szpetnar zapisują... Ostatnio na wizycie jak byłam z mężem, to myslałam, że padnę. weszliśmy do gabinetu, rozmawiamy, aż tu naglę zza drzwi, gdzie odbywa się badanie ginekologiczne wyłania się jakaś pielegniarka i prosi Szpetnar o pomoc. Drzwi na szeroko otwarte, a tam dziwczyna na fotelu na wprost nas leży. ja pierdziele co tam się dziej!! szpetnar kazała jej zamknąć drzwi i zająć się pacjentką bo ona ma następną pacjentkę do badania - czyli mnie, jej nic nie pomogła. Byłam w szoku, jak tak można, zero intymności, my jak my ale jak się czuła ta biedna dziewczyna która leżała na wprost nas z rozłozonymi nogami? Szok!!
reklama
Sykatynka no w zyciu bym nie wpadała ze zastrzyki na rozrzedzenie maja pomoc uniknąć poronienia .... Ale tu u mnie zacofanie
Dobrze ze chociaz ta luteine mam
Bo estrofem juz tez mam ale nie biore .. Nie widze sensu zaczynać w 7 tygodniu szczegolnie ze mam w normie ... Mam nadzieje ze nie bede żałowała sle on tak niebezpieczniej wyglada niz luteina
Dobrze ze chociaz ta luteine mam
Bo estrofem juz tez mam ale nie biore .. Nie widze sensu zaczynać w 7 tygodniu szczegolnie ze mam w normie ... Mam nadzieje ze nie bede żałowała sle on tak niebezpieczniej wyglada niz luteina
sykatynka
Fanka BB :)
Szila, tak. Prawdopodobnie wtedy zaczniesz stymulacje jeśli nie będzie żadnych niespodzianek typu torbiele....
A ja mam już wyniki, beta jest super 2199 ale progesteron niecałe 17 martwię się... Czy w tym badaniu nie wychodzi prg doustny czy ten dowcipny też? Kunicki miał zadzwonić jak się pojawią wyniki ale jak nie zadzwoni to ja zadzwonię i poproszę o konsultacje tego wyniku bo mnie to martwi....
A ja mam już wyniki, beta jest super 2199 ale progesteron niecałe 17 martwię się... Czy w tym badaniu nie wychodzi prg doustny czy ten dowcipny też? Kunicki miał zadzwonić jak się pojawią wyniki ale jak nie zadzwoni to ja zadzwonię i poproszę o konsultacje tego wyniku bo mnie to martwi....
Sykatynka ze wszystkiego najlepiej miec niski progesteron , ale teoj jest ok, bo mozna dowalić konskie dawki lutki
Wazne ze beta rosnie - to ja razem z toba teraz ZMIENIAM nastawienie - gadamy o brzuchach wózkach i łóżeczkach a nasze kropki maja sie dobrze i w nie wierzymy tak ???!!!!
Wazne ze beta rosnie - to ja razem z toba teraz ZMIENIAM nastawienie - gadamy o brzuchach wózkach i łóżeczkach a nasze kropki maja sie dobrze i w nie wierzymy tak ???!!!!
reklama
Szila - mozesz spytac dziewczyn jaka obsrana byłam jadąc na punkcję bo u nas nie robia pod narkoza rylko bierzesz paracet i cos jak valeriana a po 40 minutach dają ci w żyle cos na zamulenie i na samej sali juz dostajesz miejscowe - mialam wiecej s majtach niz na maturze i obronie razem a sie okazało ze .... Nie taki diabeł straszny! Tylko leciutkie ukłucie przy przejściu przez macice co nawet bólem nie mozna nazwac - całość 5 minut.
A jak jest pod krotka narodzą to wogole nie ma co sie bać .
Co do rodzaju ja miałam ivf bo z mezem wszystko ok
A jak jest pod krotka narodzą to wogole nie ma co sie bać .
Co do rodzaju ja miałam ivf bo z mezem wszystko ok
Podziel się: