reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No z tym wzruszaniem nie przesadzajmy :)
Chcialam wejść sama, zawsze z mezem ale bałam sie ze jak zle wieści beda to wolałam sama mu to przekazać. Lekarz potem Zawowal meza i pokazał mu naganie usg :) po prostu miło było :)

reklama
Sykatynka - jak szaleć to szaleć :)

Moje maleństwo ma sie dobrze, jest w idealnym miejscu w macicy, ma 7mm i zgadza sie wiek ciazy z ivf czyli 6t3d dzis.
Kazał brac 50 luteiny 3x1, jak nie ma plamien bo jest ok, za dwa tygodnie przejsc na setkę bo wtedy spada naturalna produkcja. Taka sytuacja :)
Tętni juz jest maz nagrał :) smiga jak dzikie.
Objawów ciążowych typowych nie ma oprcz bylejakiego samopoczucia rano.

Termin 11.01 miesiac po moich urodzinach :)

Gratulacje !!!!!!! :)))))

Dziewczęta moja beta dziś to 724 :) czy mi sie tam przypadkiem bliźniaki nie zrobiły?

Tobie również!!! :)))

Dzień dobrych wiadomości:)
ja też już TAK chcęęe....

Sykatynka beta cudowna. wiem, że jedna dziewczyna na forum na zakfalifikowanych do MZ miała podaną piękną blastkę a ona się podwoiła i zostałam mamusią bliźniaków:tak:rzadkie są takie przypadki ale jak najbardziej możliwe
Emenems super że maluszek się pięknie rozwija:sorry:
Agulla wiedziałam że będziech zachwycona wsypą, a powiedz jaką miałaś pogodę?ja miałam w planach na kolejne wakację skoczyć na Teneryfę ale z dziekiem rocznym to może 6 godzinny lot sobie odpuszczę i uderzymy znowu w grecką wyspę. W tym roku odpuszczamy chyba nawet polskie morze bo za dużo wydatków z remontami. Ciesze się że wracasz do walki i już życze powodzenia

Życzę Wam spokojnych i nudnych ciąż:tak: a reszcie dziewczynom zarazicielskie wiruski ciążowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny gratuluje pozytywnych wynikow i wysokich bet!! ;-)

sykatynka gratulacje... ktory to twoj dzien dzis? mialas podana blastke?jak robilas bety? tzn ktory dpt?;-)

Enemens gratuluje serduszka!:tak:

Kate hmmm odnosnie bety to roznie jest.... u mnie przy blizniakach z poczatkiem mialam niskie wartosci tzn zaczelo sie od 55 a potem piela sie w gore...tzn mialam na mysli ze mialam niska bete w 11 jak na blizniaki... ale potem rosla ladnie..;-)

Olusia ja właśnie słyszałam że beta jest jakby charakterystyką zarodka a nie matki:eek:. No i lepiej te 30% gdy beta się pojawia dopiero 10dpt to właśnie bliźniaki jedno jajowe lub dwujajowe. Nie wiem jak to naprawdę jest, ale pamiętam rozważania twoje i kasik na temat bety.

sykatynka na pierwszym usg już powinno być widać czy to bliźniaki jednojajowe bo wtedy dwa ciałka żółte są;-).

Emenems no to już na ciężarówki możesz się przenosić, a potem kolejne studium strachu usg genetyczne:-D

reklama
Kate akurat bede 12 i 13 tydzien ciazy w Polsce i tam zrobie - to w którym lepeiej ? Pappa tez zrobie

Do góry