reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No mam nadzieje ze mnie nie opierniczy bo to rządowe ivf i rządowa kontrola za tydzien, moze ew przesune - jutro pogadam z tym prywatnym lepiej

reklama
Emenems miłego spotkania z maluszkiem!!! powodzenia!

Sykatynka kolejnej wielgaśnej bety!!!

moje wyniki dziś prg 10, estradiol 1400, trochę mało... .Przypisano mi już ogromne dawki luteiny i zwiększono estrofem, oby coś z tego w końcu wyszło, bo blastka taka ładna - 6bb... Teraz oby do poniedziałku... matko, jak znieść ten stres

Emenems kciuki za piękne widoki :-)

Sykatynka pięknej bety :-)

Już się nie mogę doczekać swojej wizyty , a to dopiero w czwartek wrr jak ten czas wolno leci ....

Emi, czasem robi się usg i częściej, jak są jakieś wątpliwości, poza tym jak ja sobie przypomne ile razy miałam usg to to nie moze być szkodliwe bo już bym świeciła w nocy.... Z tego co wiem usg nie jest szkodliwe, jedynie na tak wczesnym etapie nie słucha się za bardzo serduszka bo już Doppler jest dla serduszka obciazajacy....
Na którą masz wizytę?
Ja już się znów stresuje... Snily mi się koszmary, że byłam na wtorkowej wizycie i lekarz nie mógł znaleźć pęcherzyka... :(

Mnie brzuch bolał miesiaczkowo tak w nocy ze sie obudziłam i czekalam az przejdzie - dosc dosc mocno bolało i latałam do kibla patrzec czy plamien nie ma. Mega stres.

Na 15.30 moja droga:)

Emenems trzymam kciuki za piękne wrażenia. Nie martw się usg, nie jest szkodliwe dla dziecka. Lekarz może nie dac ci posłuchac serducha bo to na tym etapie nie wskazane, mi dali na serduszkowym tylko kilka sekund a później dopiero w na prenatalnych.
Sykatynka Twoja wielka beta to tylko formalność:tak:a sny się interpretuję odwrotnie. Czyli we wtorek lekarz pokaże Ci piękną fasolkę

Ostatnio mam mało czasu, gonimy porządki na nowej działce, robię to co mogę i się nie przemęczam bo pracy co nie miara.Musiałam zrezygnować z warzywniaka bo M nie chciał mi zrobić bo stwierdził że nie będe miała siły koło niego chodzić:confused2:Chyba koledzy mu nagadali bo chodzi za mną i mi mówi że wkrótce będę sapać i jeczeć i lezeć w cienu:-p
Ide zaraz na targ i kupię sadzonki pomidorków koktajlowych to posadzę sobie w doniczkach... a co i tak postawię na swoim:-p
Chciałabym zacząć już kupowac rzeczy dla dzieka ale wszystko co ładniesze jest z podziałem na płeć a u mnie jeszcze nie wiadomo, chyba wstrzymam się jeszcze dwa tyg bo może na preanatalnych się wyjaśni choć to podobno nie do końca pewne jeszcze:sorry:
Na razie mam 1 kg na plusie więc się bardzo cieszę, brzuszek ewidentnie ciążowy. Kupiłam ostatnio dwie pary jeansów ciażowych H&M na allegro po 75 zł i był to zakup w dziesiątkę. Nie dosć że fajne stylowo, bo rurki z przetarciami i dziurami to jeszcze super leżą i mega wygodne

reklama
Do góry