reklama
agulla84
Fanka BB :)
Witajcie kobietki gratuluję wam pieknych bet i serduszek! Ja wczoraj wróciłam z wakacji ,Gizas było pięknie jesteśmy zachwyceni całą wyspą ! Ja w poniedziałek dzwonie ustawić wizytę i zobaczymy co mi doktorek zaproponuje ale chcę wkoncu zabrać malucha do siebie!
najki
Sykatynka - jak szaleć to szaleć
Moje maleństwo ma sie dobrze, jest w idealnym miejscu w macicy, ma 7mm i zgadza sie wiek ciazy z ivf czyli 6t3d dzis.
Kazał brac 50 luteiny 3x1, jak nie ma plamien bo jest ok, za dwa tygodnie przejsc na setkę bo wtedy spada naturalna produkcja. Taka sytuacja
Tętni juz jest maz nagrał smiga jak dzikie.
Objawów ciążowych typowych nie ma oprcz bylejakiego samopoczucia rano.
Termin 11.01 miesiac po moich urodzinach
Gratulacje !!!!!!! ))))
Dziewczęta moja beta dziś to 724 czy mi sie tam przypadkiem bliźniaki nie zrobiły?
Tobie również!!! ))
Dzień dobrych wiadomości
ja też już TAK chcęęe....
Sykatynka beta cudowna. wiem, że jedna dziewczyna na forum na zakfalifikowanych do MZ miała podaną piękną blastkę a ona się podwoiła i zostałam mamusią bliźniakówrzadkie są takie przypadki ale jak najbardziej możliwe
Emenems super że maluszek się pięknie rozwija
Agulla wiedziałam że będziech zachwycona wsypą, a powiedz jaką miałaś pogodę?ja miałam w planach na kolejne wakację skoczyć na Teneryfę ale z dziekiem rocznym to może 6 godzinny lot sobie odpuszczę i uderzymy znowu w grecką wyspę. W tym roku odpuszczamy chyba nawet polskie morze bo za dużo wydatków z remontami. Ciesze się że wracasz do walki i już życze powodzenia
Życzę Wam spokojnych i nudnych ciąż a reszcie dziewczynom zarazicielskie wiruski ciążowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Emenems super że maluszek się pięknie rozwija
Agulla wiedziałam że będziech zachwycona wsypą, a powiedz jaką miałaś pogodę?ja miałam w planach na kolejne wakację skoczyć na Teneryfę ale z dziekiem rocznym to może 6 godzinny lot sobie odpuszczę i uderzymy znowu w grecką wyspę. W tym roku odpuszczamy chyba nawet polskie morze bo za dużo wydatków z remontami. Ciesze się że wracasz do walki i już życze powodzenia
Życzę Wam spokojnych i nudnych ciąż a reszcie dziewczynom zarazicielskie wiruski ciążowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny gratuluje pozytywnych wynikow i wysokich bet!! ;-)
sykatynka gratulacje... ktory to twoj dzien dzis? mialas podana blastke?jak robilas bety? tzn ktory dpt?;-)
Enemens gratuluje serduszka!
Kate hmmm odnosnie bety to roznie jest.... u mnie przy blizniakach z poczatkiem mialam niskie wartosci tzn zaczelo sie od 55 a potem piela sie w gore...tzn mialam na mysli ze mialam niska bete w 11 jak na blizniaki... ale potem rosla ladnie..;-)
sykatynka gratulacje... ktory to twoj dzien dzis? mialas podana blastke?jak robilas bety? tzn ktory dpt?;-)
Enemens gratuluje serduszka!
Kate hmmm odnosnie bety to roznie jest.... u mnie przy blizniakach z poczatkiem mialam niskie wartosci tzn zaczelo sie od 55 a potem piela sie w gore...tzn mialam na mysli ze mialam niska bete w 11 jak na blizniaki... ale potem rosla ladnie..;-)
Olusia ja właśnie słyszałam że beta jest jakby charakterystyką zarodka a nie matki. No i lepiej te 30% gdy beta się pojawia dopiero 10dpt to właśnie bliźniaki jedno jajowe lub dwujajowe. Nie wiem jak to naprawdę jest, ale pamiętam rozważania twoje i kasik na temat bety.
sykatynka na pierwszym usg już powinno być widać czy to bliźniaki jednojajowe bo wtedy dwa ciałka żółte są;-).
Emenems no to już na ciężarówki możesz się przenosić, a potem kolejne studium strachu usg genetyczne
sykatynka na pierwszym usg już powinno być widać czy to bliźniaki jednojajowe bo wtedy dwa ciałka żółte są;-).
Emenems no to już na ciężarówki możesz się przenosić, a potem kolejne studium strachu usg genetyczne
agulla84
Gizas pogoda super nie padało i nie było upałów nie do życia jestem super opalona ☺
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kate mnie dopiero po 300 beta zaczela rosnac bardzo szybko i duzo w gore...
reklama
Podziel się: