reklama
GizaS no właśnie jak mam, usg co 1,5tyg i 150zl, już majątek wydaliśmy. Do mojej ginki z NFZ już nie można się zapisać a to polowa roku jest, ale po znajomości poprowadzi mi ciąże ale dopiero od 14tc zwolni się termin. Niby mam tez pakiet w luxmedzie, ale tam jest takie bagno, ostatnio żeby do dermatologa się dostać musiałam awanturę robić no i znaleźli mi termin w mutlimedzie bo w luxmedzie z miesięcznym wyprzedzeniem zapisuje się do specjalisty, a w umowie mam 2 dniwięc jak coś będzie się dzialo to nawet nie trafie do gina który mnie prowadzi, jeszcze pare miesięcy i wypisuje się z tego luxmedu.
I tak wam zazdroszcze - u mnie lekarz przyjmuje 8-16 poniedziałek-czwartek, i to rodzinny, poza tymi godzinami tylko ambulans, spróbuje go dyskretnie poprosic o prywatny numer bo wiem ze niektórzy maja...to moze bede miec cos w razie czego bo tak to z niczym zostaje
Ja to bym mogła 1500 placic jakbym miała gdzie ( kolokwialnie mowiac )
Ja to bym mogła 1500 placic jakbym miała gdzie ( kolokwialnie mowiac )
Ja juz po :-) widziałam serduszko... Boże jak cudownie się czuje :-) tp na 24.12 wiec będzie wesoło :-) dostałam skierowanie na badania i kolejna wizyta za tydzień w środę. Mąż szczęśliwy jak nie wiem co. Lekarka wszystko mu pokazała na usg a on biedny robił duże oczy :-)
Emenems no strasznie sie ciesze i gratuluję dwóch kresek Ja tez test zrobiłam w 11dpt i wyszedł dokładnie taki jak Twój. Robiłam tylko dwie bety, żeby zobczyć jakikolwiek przyrost - zresztą nie odzwierciedlał 66%, bo był dużo wiekszy jakies 150%.
W kolejnych dniach robiłam sobie testy sikańce żeby zobaczyć czy kreska robi się ciemniejsza i owszem tydzień poźniej była już ciemniejsza od testowej. Jakoś mnie to uspokajało. Teraz jestem w 25 dniu po transferze, nie byłam jeszcze na usg, ale jakoś jestem dobrej myśli
btw możesz mnie dopisać w kalendarz na 12 maja - wizyta z usg.
Życzę CI jak najmniej objawów i wysokiej bety.
W kolejnych dniach robiłam sobie testy sikańce żeby zobaczyć czy kreska robi się ciemniejsza i owszem tydzień poźniej była już ciemniejsza od testowej. Jakoś mnie to uspokajało. Teraz jestem w 25 dniu po transferze, nie byłam jeszcze na usg, ale jakoś jestem dobrej myśli
btw możesz mnie dopisać w kalendarz na 12 maja - wizyta z usg.
Życzę CI jak najmniej objawów i wysokiej bety.
MAJ
04: Gizas - wizyta kontrolna
04: Emenems - wielgaśna beta( wynik w srode 06.05)
05: Pigwa - wizyta kontrolna
05: Kikifish - wizyta kontrolna
06: sykatynka - wizyta kontrolna
08: Bunieczek - badanie połówkowe
08: Madziulka - wizyta kontrolna
11: Najki - wizyta kwalifikacyjna
11/13: Hess - wizyta kontrolna
12: sykatynka - udany transfer
12:hederka - wizyta usg
15:Kate_07 - usg genetyczne
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer
Sykatynka - criotransfer
CZERWIEC
Tola32 : 02 - wizyta u immunologa
LIPIEC
Tola32: 01 - wizyta u drugiego immunologa
To ja tsk samo tez planuje dwie bety no i sikać
Tyle ze u mnie nie ma pojecia " nocny mocz" bo sikam w nocy duzo, dzis np sikalalm o 5 rano a tesowalam o 6.30, wiec mi to chyba w drugim trynestrze mocne krechy wyjdą
04: Gizas - wizyta kontrolna
04: Emenems - wielgaśna beta( wynik w srode 06.05)
05: Pigwa - wizyta kontrolna
05: Kikifish - wizyta kontrolna
06: sykatynka - wizyta kontrolna
08: Bunieczek - badanie połówkowe
08: Madziulka - wizyta kontrolna
11: Najki - wizyta kwalifikacyjna
11/13: Hess - wizyta kontrolna
12: sykatynka - udany transfer
12:hederka - wizyta usg
15:Kate_07 - usg genetyczne
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer
Sykatynka - criotransfer
CZERWIEC
Tola32 : 02 - wizyta u immunologa
LIPIEC
Tola32: 01 - wizyta u drugiego immunologa
To ja tsk samo tez planuje dwie bety no i sikać
Tyle ze u mnie nie ma pojecia " nocny mocz" bo sikam w nocy duzo, dzis np sikalalm o 5 rano a tesowalam o 6.30, wiec mi to chyba w drugim trynestrze mocne krechy wyjdą
najki- masz może kwalifikację w INVICTA Gdańsk? w zeszłym tygodniu się zakwalifikowałam ale niestety obecnie nie mają środków na leczenie i zostaliśmy wpisani na listę oczekująych... i tak nawiązując do wyborów i naszych polityków, hm.. jeżeli nie wygra PO nie mamy co liczyć na dalsze dofinansowanie....
kurcze a tak się cieszyłam że wkrótce będę razem z Wami oczekiwać na maleństwo... a tu trzeba jeszcze poczekać , a najgorsze ze nie wiadomo ile:/
Przy okazji gratuluje pozytywnego testu Emenems!!
kurcze a tak się cieszyłam że wkrótce będę razem z Wami oczekiwać na maleństwo... a tu trzeba jeszcze poczekać , a najgorsze ze nie wiadomo ile:/
Przy okazji gratuluje pozytywnego testu Emenems!!
reklama
Podziel się: