reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Emenems w 15 dniu cyklu testy wychodziły dodatnie nawet w ciągu dnia :) a sikam często, w nocy też. Jeszcze raz kciukasy zaciskam za okragły brzuch. :)

Hederka - kto by pomyślał ze kiedys bede dążyć do okrągłego brzucha hahahaha

Musze zaczac dokumentacje fotograficzna chociaz gołym okiem juz widze ze kotlecieje, miesiac nie cwicze i poślady przegrywają z grawitacja ... Coz, 9 miesiący wózek dziecięcy a potem zakładamy wątek mama w formie :)

Dzień dobry wszystkim :-)

To dzis mamy maga wielgachna bete Emenems!,,, :-) kciuki nadal mocno zaciskam . Wiesz o której wynik?

Pigwa, gratuluje serduszka :-)

w kalendarzu widze pustki na czerwiec buuuuu
Emenems, możesz mnie zatem dopisać na 2 ? Wizyta kontrolna i początek stymulacji. Dzieki :-)

Pisalyscie odnośnie usg w ciazy. Tutaj sa tylko 3 takie kontrole. Podobnie jak w Norwegi czy Niemczech nie ma możliwości zrobienia więcej chyba ,ze sa ku temu wskazania medyczne. Tlumaczone to jest niezbadanym jeszcze wpływem ultradźwięków na dziecko. Pozostałe kontrole ograniczają sie do zbadania ciśnienia matki i wagi oraz kontrola serduszka dziecka.czasami jesli wizyta jest u położnej sprawdzają szyjkę. szybkie usg robią tez pod koniec ciazy by sprawdzić ułożenie dziecka. Obawiam sie jednak,ze nie wszyscy lekarze je wykonują bo znajoma , która leżała obok mnie w dniu porodu dowiedziała sie,ze dziecko ułożone jest pośladkami w dół. Dodam ,ze prowadzona byla przez ordynatora ,od którego ja na szczescie szybko uciekłam. Dorzucę jesCze ,ze na wizycie kontrolnej był zdziwiony ,ze miała cesarkę . Przecież mogła pani rodzic normalnie :szok: o zgrozo!

milego dnia!,,,

MAJ

06: sykatynka - wizyta kontrolna

08: Bunieczek - badanie połówkowe

08: Madziulka - wizyta kontrolna

11: Najki - wizyta kwalifikacyjna

11:Enenems druga beta+wizyta

11:AnneMarie - kontrola kurnikowa

13: Hess - wizyta kontrolna

12: sykatynka - udany transfer

12:hederka - wizyta usg

15:Kate_07 - usg genetyczne

21: Bunieczek - wizyta u hematologa

Hess - criotransfer

andromeda5 - criotransfer

blueskye - criotransfer

UdaSię - criotransfer

Dorotka - criotransfer

Sykatynka - criotransfer

CZERWIEC

Agapl13 - wizyta kontrolna i początek stymulacji

Tola32 : 02 - wizyta u immunologa

LIPIEC

Tola32: 01 - wizyta u drugiego immunologa

Bardzo dobre pytanie musze sprawdzic na innych co to było.

Ale moj lekarz mowi hcg a nie beta hcg

Dziewczyny z programu MZ mam pytanie :-) od kiedy zaczynają się płatne wizyty jeśli in vitro się udało?
Trochę to dziwne bo na wyniki dostałam bezpłatne skierowanie a za wizytę placilam.

reklama
Do góry