reklama
Hederka - kto by pomyślał ze kiedys bede dążyć do okrągłego brzucha hahahaha
Musze zaczac dokumentacje fotograficzna chociaz gołym okiem juz widze ze kotlecieje, miesiac nie cwicze i poślady przegrywają z grawitacja ... Coz, 9 miesiący wózek dziecięcy a potem zakładamy wątek mama w formie
Musze zaczac dokumentacje fotograficzna chociaz gołym okiem juz widze ze kotlecieje, miesiac nie cwicze i poślady przegrywają z grawitacja ... Coz, 9 miesiący wózek dziecięcy a potem zakładamy wątek mama w formie
Dzień dobry wszystkim :-)
To dzis mamy maga wielgachna bete Emenems!,,, :-) kciuki nadal mocno zaciskam . Wiesz o której wynik?
Pigwa, gratuluje serduszka :-)
w kalendarzu widze pustki na czerwiec buuuuu
Emenems, możesz mnie zatem dopisać na 2 ? Wizyta kontrolna i początek stymulacji. Dzieki :-)
Pisalyscie odnośnie usg w ciazy. Tutaj sa tylko 3 takie kontrole. Podobnie jak w Norwegi czy Niemczech nie ma możliwości zrobienia więcej chyba ,ze sa ku temu wskazania medyczne. Tlumaczone to jest niezbadanym jeszcze wpływem ultradźwięków na dziecko. Pozostałe kontrole ograniczają sie do zbadania ciśnienia matki i wagi oraz kontrola serduszka dziecka.czasami jesli wizyta jest u położnej sprawdzają szyjkę. szybkie usg robią tez pod koniec ciazy by sprawdzić ułożenie dziecka. Obawiam sie jednak,ze nie wszyscy lekarze je wykonują bo znajoma , która leżała obok mnie w dniu porodu dowiedziała sie,ze dziecko ułożone jest pośladkami w dół. Dodam ,ze prowadzona byla przez ordynatora ,od którego ja na szczescie szybko uciekłam. Dorzucę jesCze ,ze na wizycie kontrolnej był zdziwiony ,ze miała cesarkę . Przecież mogła pani rodzic normalnie o zgrozo!
milego dnia!,,,
To dzis mamy maga wielgachna bete Emenems!,,, :-) kciuki nadal mocno zaciskam . Wiesz o której wynik?
Pigwa, gratuluje serduszka :-)
w kalendarzu widze pustki na czerwiec buuuuu
Emenems, możesz mnie zatem dopisać na 2 ? Wizyta kontrolna i początek stymulacji. Dzieki :-)
Pisalyscie odnośnie usg w ciazy. Tutaj sa tylko 3 takie kontrole. Podobnie jak w Norwegi czy Niemczech nie ma możliwości zrobienia więcej chyba ,ze sa ku temu wskazania medyczne. Tlumaczone to jest niezbadanym jeszcze wpływem ultradźwięków na dziecko. Pozostałe kontrole ograniczają sie do zbadania ciśnienia matki i wagi oraz kontrola serduszka dziecka.czasami jesli wizyta jest u położnej sprawdzają szyjkę. szybkie usg robią tez pod koniec ciazy by sprawdzić ułożenie dziecka. Obawiam sie jednak,ze nie wszyscy lekarze je wykonują bo znajoma , która leżała obok mnie w dniu porodu dowiedziała sie,ze dziecko ułożone jest pośladkami w dół. Dodam ,ze prowadzona byla przez ordynatora ,od którego ja na szczescie szybko uciekłam. Dorzucę jesCze ,ze na wizycie kontrolnej był zdziwiony ,ze miała cesarkę . Przecież mogła pani rodzic normalnie o zgrozo!
milego dnia!,,,
MAJ
06: sykatynka - wizyta kontrolna
08: Bunieczek - badanie połówkowe
08: Madziulka - wizyta kontrolna
11: Najki - wizyta kwalifikacyjna
11:Enenems druga beta+wizyta
11:AnneMarie - kontrola kurnikowa
13: Hess - wizyta kontrolna
12: sykatynka - udany transfer
12:hederka - wizyta usg
15:Kate_07 - usg genetyczne
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer
Sykatynka - criotransfer
CZERWIEC
Agapl13 - wizyta kontrolna i początek stymulacji
Tola32 : 02 - wizyta u immunologa
LIPIEC
Tola32: 01 - wizyta u drugiego immunologa
06: sykatynka - wizyta kontrolna
08: Bunieczek - badanie połówkowe
08: Madziulka - wizyta kontrolna
11: Najki - wizyta kwalifikacyjna
11:Enenems druga beta+wizyta
11:AnneMarie - kontrola kurnikowa
13: Hess - wizyta kontrolna
12: sykatynka - udany transfer
12:hederka - wizyta usg
15:Kate_07 - usg genetyczne
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer
Sykatynka - criotransfer
CZERWIEC
Agapl13 - wizyta kontrolna i początek stymulacji
Tola32 : 02 - wizyta u immunologa
LIPIEC
Tola32: 01 - wizyta u drugiego immunologa
reklama
beti88
Zaciekawiona BB
Pigwa ja po pozytywnej becie też normalnie płaciłam za wizyty, ale warto było Emenems kciuki za wielgaśną bete
Podziel się: