reklama
Cześć Dziewczyny,
Emenems, nic nie chciałam wczesniej pisać ,aby nie zapeszyć ale sikaniec potwierdził moje przeczucie. :-) Ciszę sie ogromnie i zaciskam nadal mocno kciuki za wynik jutrzejszej bety!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
milego dnia Dziewczyny!,,,
Emenems, nic nie chciałam wczesniej pisać ,aby nie zapeszyć ale sikaniec potwierdził moje przeczucie. :-) Ciszę sie ogromnie i zaciskam nadal mocno kciuki za wynik jutrzejszej bety!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
milego dnia Dziewczyny!,,,
Bety72
Fanka BB :)
Emenems super. Na bank jesteś w ciąży tzn przecież od dnia transferu jesteś :-) Jutro beta będzie wielgaśna :-)
pigwa a Ty już chyba serduszko będziesz słuchać? Nie widzę w sygnaturce
Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki. No i poproszę o aktualny harmonogram :-)
Pa
pigwa a Ty już chyba serduszko będziesz słuchać? Nie widzę w sygnaturce
Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki. No i poproszę o aktualny harmonogram :-)
Pa
reklama
dariaa16
Fanka BB :)
witam!!!!!
Emenems ciesze sie bardzo !!! i pocichu juz gratuluje
Olaszy,Gizas ,Szkrabek i reszta dziewczyn 3mam za was kciuki chociaz zadko poczytuje teraz forum ale mysle o was wszystkich!
ja sobie zrobilam badanie tarczycy kontrolnie bo mialam badane w 2013r. w listopadzie jakos i wynik nastepujacy
TSH 1,42 NORMA 0,270-4,200
FT3 3,04 NORMA 2,00-4,40
FT4 1,53 NORMA 0,93-1,71
co sadzicie ? ..........
Emenems ciesze sie bardzo !!! i pocichu juz gratuluje
Olaszy,Gizas ,Szkrabek i reszta dziewczyn 3mam za was kciuki chociaz zadko poczytuje teraz forum ale mysle o was wszystkich!
ja sobie zrobilam badanie tarczycy kontrolnie bo mialam badane w 2013r. w listopadzie jakos i wynik nastepujacy
TSH 1,42 NORMA 0,270-4,200
FT3 3,04 NORMA 2,00-4,40
FT4 1,53 NORMA 0,93-1,71
co sadzicie ? ..........
Podziel się: