Kate ja się czuję bardzo dobrze, brzuszek już zaczyna rosnąćdrugie prenatalne mam 6 czerwca ale chyba przełoże kilka dni wcześniej bo M chyba poleci do Anglii na komunię chrześniaka. Moje dzieko ma już 13 cm od główki do dupci, nóżki też spore ale zapomniałam ile mają. Waży szacunkowo całe 214 gramma malo miejca, znowu klęczy koło łożyska, bo moje łożysko jakieś narazie pofalowane i wygląda jak litera S i ta wystając cześć wchodzi młodemu pod brodęale dr mówi że łożysko się wyprostuję, wody się zwiększą i dzieko będzie miało więcej miejsca. Mam bardzo dobre wyniki, szyjka ok, kolejna kontrola za 3 tyg czyli 25 maja, nie kazał robić badań bo są dobre wyniki. Pochwalił wagę, zmierzył mnie w pasie i nie wiem dokładnie co ale jakby od łona do połowy odległości do pępkanie zapytałam po co...
Pochwalę się ze dziś kupiłam pierwsze rzeczy dla dzieka. Byłam w TK maxie i dorwałam śliczny kocyk w sówki i komplecik wyprawkoy tj body, spodenki, pajacyk rozpinany po całości, czapeczka, skarpeteczki i śliniaczek, wszytko w kremowym kolorze bo płeć nie określona ale nie mogłam się już dziś powstrzymać:-)
Pochwalę się ze dziś kupiłam pierwsze rzeczy dla dzieka. Byłam w TK maxie i dorwałam śliczny kocyk w sówki i komplecik wyprawkoy tj body, spodenki, pajacyk rozpinany po całości, czapeczka, skarpeteczki i śliniaczek, wszytko w kremowym kolorze bo płeć nie określona ale nie mogłam się już dziś powstrzymać:-)