reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kate_p7 - wolałabym Invimed i Dr. G do którego mam już zaufanie, ale niestety na razie wyczerpali limit refundacji in vitro i musiałabym długo czekać. W Invikcie pójdzie szybciej, a jak coś będzie nie tak - zawsze można zmienić realizatora.

reklama
Emenems i jak ? Strasznie? Chyba nie, co?:* gratuluje i oby kropek sie wgryzal pieknie! Nie chcemy tu wiecej pecha! Tfu! Tfu!

Kate Kasik tez zajeta swoim Juniorem, wiec Ty i yplocka nam pozostalyscie:)

Niebajka - najgorsze sikanie hahahah lekarz cos mowi s ja, wie pan ja niby słucham ale jedyne o czym mysle to o wysikaniu sie hahaha.
Bo to minuta - trzymałam sobie usg na brzuchu a on cała reszta - mowi zebym miała chociaz troche udziału hahahah embrion 4 komórkowy, widziałam go zanim wprowadzili :)

Czyli pierwsze powitanie macie za soba:)) to kiedy beta? 10dpt?

Najki, no nareszcie ktoś z mojego miasta:D slyszalam wlasnie, ze fundusze w im wyczerpane:(

Ostatnia edycja:
Emenems - trzymam kciuki, by teraz Kropek wgryzł się w mamusię.

BTW - jeszcze kolekcja moich rodziców, bo kupujemy sobie wzajemnie magnesy.

Załączniki

• 1429872947015.jpg
    1429872947015.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 42
  • 1429872975692.jpg
    1429872975692.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 39
reklama
U mnie z beta ciezko, test ciazowy za 2tygodnie mam robic a do rodzinnego sie Umowilam na 11.05 zrobie wtedy bete i wynik 13.05 bede miec - taki plan :p

Do góry