reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kate skarbnico wiedzy

A więc u mnie standardowo przed każdym transferem encorton 10mg,fragmin 5000,nospa,estrofen, a teraz jeszcz acart,duphaston, wit d3 forte, magne b 6, a ja jeszcze biore olej koenzym +e,kwas foliowy, multiwitaminy.
Zarodki zawsze są ładne A,
Karityp mam ok
Miałam polipa endometrialnego usuniętego w zeszłym roku
Wiek za miesiąc kończę 34
Jedna ciąża biochemiczna w styczniu.

Nie wiem jeszczeco zrobić może to nie ten czas, pech i wszystko inne złe.

Proszę może macie jakieś sugestie, we wtorek ide do dr i go wypytam jak co to odpuszczam ten cykl- pozatym mam masakrę roboty w pracy :-(

reklama
Bubu! Ja miałam tez polipa -po usunięciu wszystko ok było - wiek mamy podoby wiec co to za smutna mina ??!!
Prosze sie wziac w garść! Natychmiast.
Co do masakry w pracy....złośliwość chwili-minie.

Co mozesz zrobic? Uwierzyć w swojego kropka :) ze czeka

Hess, niebajka - jakby to nie zabrzmiało (nie zrozumcie mnie źle;) ) cieszę się, że nie jestem z tym sama;-)
Mam jeszcze do Was pytanie; czy po za bubu 520, któraś z Was robiła Kariotyp przed in vitro?

Dziewczyny orientujecie się na co jest porogynova 21 i do kiedy się ją bierze? Czytałam, że dziewczyny biorą ją do ok 9 tyg ciąży a mi lekarka kazała ją odstawić i się zastanawiam czy się nie pomyliła... wolę dmuchać na zimne... mam dopiero 17dpt

yplocka do usług:-) ale powiem Ci po cichu, że prg masz piękny, może coś się dzieje:-p a jak nie to i tak dobry z Ciebie inkubator.

Emenems kciuki za transfer:-)

najki to ty klasyczny przypadek jesteś, są bardziej skomplikowane i się udaje:-) A to w Invimedzie czy Invikcie jednak?

Tola oby już wszystko przebiegało książkowo to będę się cieszyć. Kiedy masz wizytę u immunologa?

niebajka lolitka jest naszym forumowym guru, ale ostatnio o nas zapomniała:-p każda z dziewczyn ma pewien dział wiedzy opanowany kasik, yplocka...dużo ich jest:-) ale to stare wyjadaczki.

bubu 34 to ty podlotek jesteś, jak do in vitro to malolata:-p to chyba histero zostaje, żeby zobaczyć jak sluzówka macicy, no i czy zrostów albo polipów nie ma....teraz doktorek tez fajnie robi bo teoria jest taka że czasem 5dniowe się nie implantują a 3 dniowe tak, i nie wiedza dlaczego. Co do zarodków nie ważne czy AA bo lepiej rokuje 4CC niż 1AA, udowodniono że stadium rozwoju jest ważniejsze niż ich klasa.

najki - ja robiłam kariotypy, ale po pierwszej stymulacji. Mimo, że coś wyszło, to okazało się bez znaczenia. Robiłam jeszcze mutacje, ale nie mam wyników.

reklama
Tola oby już wszystko przebiegało książkowo to będę się cieszyć. Kiedy masz wizytę u immunologa?
Oby, oby :tak:
W Klinice do immunologa jestem na liście rezerwowej :tak: Może załapie się na czerwiec lub lipiec. Dr przyjeżdza z Krakowa 2 x w mcu
A w Krakowie w Poradnii Chorób Immunologicznychi i Nadkrzepliwości Krwi jesteśmy zapisani na 1 lipca (termin uproszony, bo normalnie zapisaliby nas dopiero na wrzesień:szok:). Z recji tego że w Krakowie byłam ostatni raz z 10 lat temu, to bedziemy mieć wycieczkę ;-)

Do góry