reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
enni moim zdaniem trochę niski prg, a ile bierzesz w sumie? no i ostatnie badania na temat suplementacji prg pokazały że tak naprawdę dodatkowa suplementacja nie wpływa na utrzymanie ciąży. Każda kobieta jest inna i to co dla jedej jest norma dla innej nie będzie. W wilekiej brytani jedynie 3% ma dodatkową suplementacje prg, po wcześniejszych poronieniach. Może PL jest bardziej ludzka, z drugiej strony w naszym przypadku po punkcji, zakłada się niewydolność ciałka żółtego. Pamiętaj że dopochwowo prg nie wychodzi we krwi.

Ostatnia edycja:
Cześć kochane,
Emenems, trzymam kciuki za jajcobranie :D
Wrzucam teraz średnio aktualny kalendarz, bo nie miałam czasu nadrobić ostatnich kilku dni... napiszcie kogo na co dodać :D
Ja przesunęłam moją weryfikację/przygotowanie do następnego crio na jutro, bo na dziś wpadło mi tłumaczenie ustne na konferencji o winach :D więc jutro będę u dra Neuberga.

KWIECIEŃ

22: Beti - wizyta serduszkowa
22: Emenems - punkcja
22/24: Hess - przygotowanie do criotransferu
23: Sykatynka - ostateczna weryfikacja/przygotowanie do kolejnego criotransferu
24: Szkrabek - wizyta kontrolna z maluchem
24: OlaSzy - wizyta pęcherzykowa (i serduszkowa :) )
24: Emenems - udany transfer
24: Bubu - wielgaśna beta
25: Calineczka - prenatalne
28: Daria - wizyta u dra K

MAJ
04: Gizas - wizyta kontrolna
05: Kikifish - wizyta kontrolna
08: Bunieczek - badanie połówkowe
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer

enni jak ty w zastrzykasz przyjmujesz to się lepiej wchłania niż normlanie, więc poczekaj. Pamiętaj że rosnąca beta nakręca prg.

Powiem tak -diozepam ktory dostałam ( a nigdy nie brakalm lekow uspakajających ) dzisla jak pol litra wódy, zamulona jestem na maxa a jak chodzr jakbym była nietrzeźwa - niezłe sie zaczyna

Kate właśnie chodziło mi o to, że tak zwolnił przyrost. Nie wiedziałam, że tylko do około 4 tyg się podwaja. Wczoraj byłam w klinice po recepty i zapytałam lekarki o ten przyrost. Powiedziała, żebym się nie martwić bo jest dobrze.
A i umowilam się na wizytę na 5 maja czyli tak jak kiki :-)

reklama
Sykatynka zapisz mnie proszę 08.05 wizyta , jak doczekać do tej daty? raz na miesiąc zdecydowanie dla mnie za mało :-)
najchętniej raz na 2 tygodnie mogłabym mieć wizytę :-)
Kate widzę ,że Ty masz częściej wizyty... trzymam kciuki za następną

Do góry