reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie kochane baby :-)

Znów dawno mnie nie było więc trzeba nadrobić zaległości.
Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam za was mocno kciuki, za stymulacje, "pobory" i transfery oraz oczywiście pozytywne bety.

U mnie właśnie pyknął 5 miesiąc nawet nie wiem kiedy to przeleciało ;-)brzuchol rośnie i bardzo swędzi więc smaruje aby trochę sobie ulżyć, po połówkowych powiemy reszcie rodziny bo i tak się tego nie da ukryć :-) bo z dnia na dzień większy brzuszek się robi. Po wyjściu od lekarza może wreszcie dowiem się co się chowa moim brzuszku i będę mogła zrobić pierwszy zakup dla siebie czyli np coś takiego :
KOSZULKI CIĄŻOWE Z NADRUKIEM KOSZULKA CIĄŻOWA 4MUM (5238105002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Calineczkaa super że z Franiem wszystko dobrze, bardzo się cieszę :-)
Kiki na twoje wyniki chyba każda z nas czekała i na szczęśćie tak jak wszystkie powtarzały wszystko jest ok więc się teraz ciesz brzusiem.

Emenems powiem kochana, że jesteś niesamowitą kobitą, jak czytam twoje posty to normalnie sam mi uśmiech wychodzi na twarz tak pozytywnej osoby prócz kate na tym forum nie było :-)

reklama
bunieczek tak właśnie, ja jestem najfajniejsza, a jaka skromna:-) fajne koszuliny i tanie:happy2:
a do emenems zachęca nas do odchudzania, tylko żeby mi się tak chciało jak jej:-D
a ty to nie długo się rozpakowujesz, jeju jak ja bym chciała być po tym wszystkim już...

Madziulka - mam to samo! Mogłabym chodzić co 2 tygodnie ;-)

Kate_p7 - rzeczywiście masz często to usg, czy coś się u Ciebie dzieje, że tak Cię podglądają co chwila?

Emenems - gratulacje pieknych jajec, teraz kciuki za piękne zarodki! :-)

Hess - kurde rzeczywiście niefajnie, ale spójrz na to z drugiej strony, jakbyś podeszła do transferu i straciła mrozaczka przez te bakerie (a byś o nich nie wiedziała) to by był dopiero dramat! Także uszy do góry, "cycki do przodu" jak to kate mawia - będzie dobrze, tylko ewentualnie w czerwcu. A jak w czerwcu zajdziesz to będziesz miała marcową Rybkę :-) a Rybki sa fajne, wiem bo nią jestem ;-)

bunieczek tak właśnie, ja jestem najfajniejsza, a jaka skromna:-) fajne koszuliny i tanie:happy2:
a do emenems zachęca nas do odchudzania, tylko żeby mi się tak chciało jak jej:-D
a ty to nie długo się rozpakowujesz, jeju jak ja bym chciała być po tym wszystkim już...

kate nawet nie wiesz jak szybko minie ten czas, najbardziej dłuży się do prenatalnych a później to leci szybciutko.

bunieczek - witaj! :-) jakie super koszulki znalazłaś! :-) też taką chcę! oczywiście za parę miesięcy :-p a kiedy masz połówkowe?

kate_p7 - chyba jeszcze się taki nie urodził, by Ci pierwsze miejsce na tym forum zabrać! :-p Pewnie, że jesteś najfajniejsza :-) Tylko Ty te rady Emenems to odłóż na po porodzie! W ciąży nie ma odchudzania! :-)

Tak a prospos to mi dziś 1kg spadł (pewnie w końcu woda po hiperce się wchłania do końca, bo coś tam jeszcze zostało). Jupiiii!!! :-D

Baby dzieki za wsparcie bo lekko mokra pacha ze strachu była :) ale atmosfera super, prawie jak u nas na forum hahaha
Polecam ogolnie znieczulenie miejscowe, samego znieczulenia nie czuc tylko lekko jak przebija ściankę macicy ale to na prawde lekko a przynajmniej nie pakujemy w siebie takiej chemi jak narkoza ktora organizm długo wytraca a przewaznie zaraz po pobraniu jest transfer i zdrowe cislo sie przydaje :)

Czesc Dziewczyny,

Missidor, gartuluje awansu :-)

Emenems, gratuluje 9 jaj :tak::-) Teraz niech sie ladnie zapladniaja i dziela :tak: Domyslm sie ,ze zostajecie na miejscu az do transferu.

Bety, tak mi przykro :-(

Hederka, gratuluje po cichu :-)

Ola, Twoje psiaki sa kochane, tak dzielnie dotrzymuja Ci towarzystwa slodko chrapiac obok Ciebie :-)

Milego dnia!!!

reklama
bunieczek oby wszystko się ułożyło, żeby to był ten zarodek na który czekaliśmy tyle czasu..

szkrabek usg miałam w 5,5 tyg potem w 6,6 no i 8tc i teraz jak bylam po L4 zrobiłam wizyte bo ostatnio w ogóle objawy mi przeszły, posprzątałam mieszkanie czuje się super i się przestraszyłam, ale może to od estrofemu bo go odstawiam już. No i teraz mam w 9tc a właściwe na początku 10tc i się zastanawiam czy nie odwołać tej wizyty ale 3 tygodni do prenatalnych to ja nie wytrzymam. Potem ma być co miesiąc wizyta :szok:

Do góry