reklama
bubu 520
Zaangażowana w BB
Emenems owcnego jajcobrania i za seksik na szkiełku
Bety ja też miałam scratching, tak jak piszą dziewczyny trochę zabolało,wszystko trwało 3 min. i plamiłam przez 3 dni. Rzecze powodzonka w następnej próbie
Pigwa gratuluję dobrego przyrostu bety, teraz tylko usg pęcherzykowe i serduszko
Kate jak ty się czujesz mamuśko :-)
Witam nowe staraczki
Hederka pocichu gratuluję
Bety ja też miałam scratching, tak jak piszą dziewczyny trochę zabolało,wszystko trwało 3 min. i plamiłam przez 3 dni. Rzecze powodzonka w następnej próbie
Pigwa gratuluję dobrego przyrostu bety, teraz tylko usg pęcherzykowe i serduszko
Kate jak ty się czujesz mamuśko :-)
Witam nowe staraczki
Hederka pocichu gratuluję
missdior23
Fanka BB :)
Emenems...jestem z Toba i trzymam za rączkę
missdior23
@ rozkrecila sie na dobre nie wiem czy jest sens robienia bety w czwartek jutro zadz. Di doktorka. Jedyny plus ze jedtem na szkoleniu nie mam czasu o tym myslec i niespodzianka taka ze dostalam awans a sie nie spodziewalam
calineczkaa
I ja się melduję;-)
Wszystko jest w porządku z dzidzią;-)Przezierność ok, kość nosowa też;-)I będzie Franio:-)
To tak w skrócie, jutro napiszę więcej i oddzwonię do Ciebie Hess:-)
Wszystko jest w porządku z dzidzią;-)Przezierność ok, kość nosowa też;-)I będzie Franio:-)
To tak w skrócie, jutro napiszę więcej i oddzwonię do Ciebie Hess:-)
.szkrabek
calineczkaa - super wieści :-) gratuluję chłopaka - chłopcy są mega słodcy i wpatrzeni w mamusię długo :-) mój ma już 9 lat prawie i jeszcze jest przytulasty, choć coraz ciężej mu się do tego przyznać! ;-)
OlaSzy - kiedy będziesz miała wyniki bety?
Emenems - ja też trzymam kciuki za Ciebie!
OlaSzy - kiedy będziesz miała wyniki bety?
Emenems - ja też trzymam kciuki za Ciebie!
reklama
annemarie
Czesc moje kochane,
melduje sie ponownie w celu wyrownania tych co w ciazy i nie w ciazy Siedze od paru godzin i studiuje wasze posty.Gratuluje wszystkim przyszlym mamusim i chociaz zabrzmi to drastycznie ,dobrze ,ze sa jeszcze takie co beda walczyc dalej,jest razniej !!! Bylismy dzisiaj u doka przepisal nam znowu cos do klucia i spray do nocha.Czekam na @@@ i od 3 dnia zaczynamy znowu bitwe.Tym razem startujemy ze zwiekszona dawka,bo za pierwszym razem za pozno to zrobilismy i na lodowisku nikogo nie mielismy.Witam wszystkie39 i 40 latki i powiem tylko jedno,mozemy miec jeszcze dzieci i uda sie w koncu z kazdej z nas!!! A gdzie nasz kolega LOKATOR ???? wie cos ktos?
Trzymam kciuki za jutrzejsze transfery,punkcje i inne przyjemnosci:-)
melduje sie ponownie w celu wyrownania tych co w ciazy i nie w ciazy Siedze od paru godzin i studiuje wasze posty.Gratuluje wszystkim przyszlym mamusim i chociaz zabrzmi to drastycznie ,dobrze ,ze sa jeszcze takie co beda walczyc dalej,jest razniej !!! Bylismy dzisiaj u doka przepisal nam znowu cos do klucia i spray do nocha.Czekam na @@@ i od 3 dnia zaczynamy znowu bitwe.Tym razem startujemy ze zwiekszona dawka,bo za pierwszym razem za pozno to zrobilismy i na lodowisku nikogo nie mielismy.Witam wszystkie39 i 40 latki i powiem tylko jedno,mozemy miec jeszcze dzieci i uda sie w koncu z kazdej z nas!!! A gdzie nasz kolega LOKATOR ???? wie cos ktos?
Trzymam kciuki za jutrzejsze transfery,punkcje i inne przyjemnosci:-)
Podziel się: