reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Emenems owcnego jajcobrania i za seksik na szkiełku
Bety ja też miałam scratching, tak jak piszą dziewczyny trochę zabolało,wszystko trwało 3 min. i plamiłam przez 3 dni. Rzecze powodzonka w następnej próbie
Pigwa gratuluję dobrego przyrostu bety, teraz tylko usg pęcherzykowe i serduszko

Kate jak ty się czujesz mamuśko :-)

Witam nowe staraczki
Hederka pocichu gratuluję

@ rozkrecila sie na dobre nie wiem czy jest sens robienia bety w czwartek jutro zadz. Di doktorka. Jedyny plus ze jedtem na szkoleniu nie mam czasu o tym myslec i niespodzianka taka ze dostalam awans a sie nie spodziewalam

calineczkaa - super wieści :-) gratuluję chłopaka - chłopcy są mega słodcy i wpatrzeni w mamusię długo :-) mój ma już 9 lat prawie i jeszcze jest przytulasty, choć coraz ciężej mu się do tego przyznać! ;-)

OlaSzy - kiedy będziesz miała wyniki bety?

Emenems - ja też trzymam kciuki za Ciebie!

reklama
Czesc moje kochane,

melduje sie ponownie w celu wyrownania tych co w ciazy i nie w ciazy :):):) Siedze od paru godzin i studiuje wasze posty.Gratuluje wszystkim przyszlym mamusim i chociaz zabrzmi to drastycznie ,dobrze ,ze sa jeszcze takie co beda walczyc dalej,jest razniej !!! Bylismy dzisiaj u doka przepisal nam znowu cos do klucia i spray do nocha.Czekam na @@@ i od 3 dnia zaczynamy znowu bitwe.Tym razem startujemy ze zwiekszona dawka,bo za pierwszym razem za pozno to zrobilismy i na lodowisku nikogo nie mielismy.Witam wszystkie39 i 40 latki i powiem tylko jedno,mozemy miec jeszcze dzieci i uda sie w koncu z kazdej z nas!!! A gdzie nasz kolega LOKATOR ???? wie cos ktos?
Trzymam kciuki za jutrzejsze transfery,punkcje i inne przyjemnosci:-)

Do góry