reklama
lilka-1986
Fanka BB :)
Agapl
A ktory to tydzien ciazy u Ciebie ? U mnie serduszko bylo widac po skonczonym 6 tyg ciazy i lekarze tez nosek krecili...
A ktory to tydzien ciazy u Ciebie ? U mnie serduszko bylo widac po skonczonym 6 tyg ciazy i lekarze tez nosek krecili...
dariaa nie żałuje bo Novum to świetna klinika, a w invicie nie mieli juz nic do zaoferowania- W invicie po prostu przyjemniej było-
sama klinika w centrum co też ważne no i wyniki badań w necie,
Poza tym uwielbiałam dr Kunickiego, tak miłego człowieka nie spotkałam więcej na swojej drodze
ale przecież nie liczy się czyjeś usposobienie tylko dobra " ręka" - jestem chyba trudnym przypadkiem
W Novum zapowiedziano mi że nie dostane clexane - bo nie ma wskazań - dlatego chciałabym zrobić badania ( zrobie je w invicie) aby mieć jakieś podstawy do brania
mam też możliwość zakupienia clexane ( ale to już dość skomplikowane) na własną reke i tez zastanawiam się czy to zrobić
Daria płacisz za wizytę tego 30??
a ja czekam na okres który się spóźnia już tydzien :/ mieliśmy podchodzić do crio ale sama nie wiem,chyba odczekam chwile aby zacząć na nowo zdrowo żyć- i może zrobić badania-
a zkolejnej strony myślę czy nie zakupić tego clexane na własną reke i sprobować już
Dziewczyny za Was wszystkie zaciskam mocno kciuki
sama klinika w centrum co też ważne no i wyniki badań w necie,
Poza tym uwielbiałam dr Kunickiego, tak miłego człowieka nie spotkałam więcej na swojej drodze
ale przecież nie liczy się czyjeś usposobienie tylko dobra " ręka" - jestem chyba trudnym przypadkiem
W Novum zapowiedziano mi że nie dostane clexane - bo nie ma wskazań - dlatego chciałabym zrobić badania ( zrobie je w invicie) aby mieć jakieś podstawy do brania
mam też możliwość zakupienia clexane ( ale to już dość skomplikowane) na własną reke i tez zastanawiam się czy to zrobić
Daria płacisz za wizytę tego 30??
a ja czekam na okres który się spóźnia już tydzien :/ mieliśmy podchodzić do crio ale sama nie wiem,chyba odczekam chwile aby zacząć na nowo zdrowo żyć- i może zrobić badania-
a zkolejnej strony myślę czy nie zakupić tego clexane na własną reke i sprobować już
Dziewczyny za Was wszystkie zaciskam mocno kciuki
Lekarka nie dała mi skierowania na myco i ureo. Nie zna mnie, więc nie da. A ureo podobno nie robią w lux medzie. Ale zrobiła mi wymaz z kanału szyjki macicy, dała zlecenie na toksoplazmoze i przepisala inofolic raz dziennie, bo mowie ze biorę 5 mg kw foliowego.
lilka-1986
Agapl nie wiem jak Ci liczy lekarka ale wedlug mnie to 1,5 tyg mniej wychodzi ??? Skoro transfer mialas 3 marca ... Idz no do innego ginka prywatnie i zobaczysz co powie. Nie odstawiaj lekow absolutnie.
lilka ona musiała mieć punkcje 3.03 minus 14dni 17.02 to 1dc czyli dzisiaj jest 7tydz6dz i to się zgadza z kalkulatorem ivf, bo transfer był 8.03 czyli punkcja 3.03
IVFConnections - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination
IVFConnections - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination
lilka-1986
Mi ciaze z Hania liczyli od daty transferu nie ostatniej mc a to duza roznica. Mi sie wydaje ze od punkcji powinna odjac te 14 dni do spodziewanej @ . Ale moge sie mylic. Teraz liczy mi od ostatniej @ bo naturals. Ja z Hanka transfer mialam 26 pazdziernika i mialam termin na 17 lipca a teraz ostatnia @ mialam 24 pazdziernika i termin mam na 2 sierpien lub 1 lub 31 lipiec.
reklama
Podziel się: