reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dariaa nie żałuje bo Novum to świetna klinika, a w invicie nie mieli juz nic do zaoferowania- W invicie po prostu przyjemniej było-
sama klinika w centrum co też ważne no i wyniki badań w necie,
Poza tym uwielbiałam dr Kunickiego, tak miłego człowieka nie spotkałam więcej na swojej drodze
ale przecież nie liczy się czyjeś usposobienie tylko dobra " ręka" - jestem chyba trudnym przypadkiem

W Novum zapowiedziano mi że nie dostane clexane - bo nie ma wskazań - dlatego chciałabym zrobić badania ( zrobie je w invicie) aby mieć jakieś podstawy do brania
mam też możliwość zakupienia clexane ( ale to już dość skomplikowane) na własną reke i tez zastanawiam się czy to zrobić
Daria płacisz za wizytę tego 30??

a ja czekam na okres który się spóźnia już tydzien :/ mieliśmy podchodzić do crio ale sama nie wiem,chyba odczekam chwile aby zacząć na nowo zdrowo żyć- i może zrobić badania-
a zkolejnej strony myślę czy nie zakupić tego clexane na własną reke i sprobować już

Dziewczyny za Was wszystkie zaciskam mocno kciuki

shamm teraz wizyte co mam u kunickiego 28.04 mam zapisaną jako przygotowanie do CRIO ;).... ja niebyłam u niego nigdy on mi robił punkcje i niepowiem mile wspominam:) musze zostac jeszcze w invicta poniewaz mam jeszcze dwa zarodeczki 1BB i chce teraz sprobowac moich sil z dr Kunickim....a planem B wrazie czego jest NOVUM
a cleaxane tez bralam na wlasny koszt od innej gin mialam recepte oczywiscie narazie na 100%....robilam tylko mutacje MTHFR i wlasnie ona mi wyszla. dlatego bralam cleaxane teraz....
sham a dlaczego jestes skomplikowanym przypadkiem ??? opowiedz mi krotko swoje przejscia....

calineczka to pytanie do mnie czemu trzeci???;)
niewiem wlasnie dlaczego podano trzeci tak mam zaznaczone na karcie..... wlasnie partnera nasienie super i tu niema zadnych problemow....
ciekawe ktory podano mi teraz....

no i odpowiedz mam z Novum porozmawialam sobie z Pania z recepcji....NIEMAJĄ JUZ MIEJSC TO POPIERWSZE A PO DRUGIE MAJA ZAKAZ OD MINISTERSTWA PRZYJMOWANIA PAR Z INNYCH KLINIK JESLI JEST SIE W RZADOWYM POMIMO TEGO ZE W REGULAMINIE JEST NAPISANE ZE RAZ MOZNA ZMIENIC REALIZATORA U nich ministerstwo zabronilo.

Lilka dziekuje. Czyli powinnam sie jednak martwic:(

Daria przeczuwalam, ze beda jaja z tymi klinikami. Jakis czas temu slyszalam ze zarejestrowanych do programu maja ponad 18tys par, a program przewidywal na 3 lata 15... teraz musza to przerobic wiec zaczną sie problemy:/

nie nie ...nie bede kombinowac. Zawsze wybieralam tylko miedzy invicta a novum...a teraz wiem na czym stoje dalsza walka w invicta tym razem z dr. kunickim i mam po kogo wracac :*

reklama
Kate czekam z niecierpliwością na wieści o maluszku :-)

Daria ale jaja , nie wiedziałam ,że mają takie zmiany w Novum , ja na jesień się dostałam i w grudniu mogłam bez problemu zaczynać .... jest jeszcze Bocian w Warszawie ? dobrze chyba widziałam reklamę ...

Missidor najważniejsze by to był ten jedyny , spokojnie ,,........

Do góry