reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agapl - przykro mi.... oczywiście powtórz usg... ciężko określić, ile potrwa samoistne oczyszczenie się, ja miałam czekać ok. 2 tygodni (u mnie serduszko biło, ale później przestało, co zostało wykryte w 8 tyg.). Jednak inny lekarz skierował mnie do szpitala na indukcję poronienia (na szczęście bez zabiegu), ale w Twoim wypadku raczej nie będzie to potrzebne... Jest to bolesne przede wszystkim psychicznie, ale bądź tu z nami, postaramy się Cię wspomóc, bo parę z nas przez to niestety przeszło...
Kate - trzymam mocnooooo kciukasy!

Kalendarz będzie później, najpierw muszę ogarnąć parę spraw przed wyjazdem :D

reklama
agapl13 przykro mi bardzo...bardzo smutna hisoria ale jak raz sie udalo to napewno uda sie kolejny :* niestety niewiem ile trwa naturalne oczyszczenie po odstawieniu wszystkich lekow....obilo mi sie kiedys o uszy ze jesli wszystko idzie dobrze to około 3 miesiecy ale to informacja nie potwierdzona wiec nie wiem..... 3maj sie

dziewczyny orientuje sie ktos z Was jaka jest kolejka w rządówce teraz w Novum???? ....

Agapl, mam koleżankę, która serduszko ujrzała dopiero miesiąc po pojawieniu się zarodka. I wyszło na prenatalnych, że ten płód ma dziurę w serduszku. Może warto jeszcze poczekać?

Agapl tak mi przykro:-( może warto jeszcze poczekać, szczerze nie wiem co lepsze,ale ciąża to nie matematyka może warto pójść do innego specjalisty, a zarodek jest?

Kiki, chyba jakoś teraz powinna mieć wyniki badań genetycznych?
Znacie jakieś domowe sposoby na chore zatoki, od tego cholernego wiatru przewiało mi je;-(

Kate ogólnie dziwne zachowania są jak najbardziej w porządku w ciąży ...
Trzymam kciuki za maleństwo .....
Ja uwielbiałam sery pod każdą postacią , a teraz na biały nie mogę patrzeć nawet , jem tylko ser żółty i śledzie pod każda postacią i duuużo słodkiego .... a dziś pierwszy raz moje mdłości zamieniły się w wymioty , ale lepiej się czuję ......

Madziulka ja się martwię, bo ja mam tylko mdłości i nie rozkręcają się do wymiotów, a teoretycznie jak beta przyrasta powinno być gorzej, a u mnie objawy słabną, wiec może to zły znak:-(piersi nie bolą, senności nie ma...

tak mam jeszcze dwa zarodki 1bb, i wykorzystam je a potem "jakby co" moim planem B jest Novum...tylko niewiem jak tam jest z kolejka bo podobno ciezko??? czy realne jest dostanie sie tam jeszcze....
czemu chce uciekac???.....hym rozmawiajac z moja znajoma z novum ja tam traktuja lepjej o wszystko dbaja, sami zalecaja sporo badan,...i drążą....a tu moze zle trafiłam na lekarza poprostu dr. N w sumie mily itd...ale leci takim stałym działaniem.... umnie jest problem z androgenizacja i on wie...ale zadnych lekow mi na to niedal zeby zbic troche te androgeny...czy cos..... niewiem jakos powoli mnie juz tam denerwuja....a juz o transferach niewpomne ostatnio stalam 30min z pelnym pecherzem a pałaszewski siedzial w gabinecie kolejka jak niewiem co a on sobie siedzial i nikogo nieporsil...az jakas jedna z dziewczyn ktora tez na transfer sie zdenerwowala i weszla....potem plaszewski zapomnial dac mi recept.... a przed crio zapomnieli o tym ze musze z moim facetem podpisac zgode na rozmrozenie i ja byłam sama na wizycie bez mojego i ona musial na drugi dzien z rana leciec 70km i podpisac zgode bo im sie przypomialo...niewiem moze troche zle trafilam w dni...ale o novum slysze duzo dobrego...i na forach i w pracy wlasnie od znajomej ...ale niewiem jaka tam jest kolejka....moze ktos sie orientuje...

reklama
Do góry