reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Emenems - dzięki :-D. Ale teraz moje nogi pozostawiają trochę do życzenia :(. Dla mnie 21 kg to chyba waga nie do przebycia. Ale małymi kroczkami, może się uda. Byłabym happy, gdybym doszła do 60 kg. Zresztą każdy kg mniej mnie ucieszy, hehe.

Mnie by się przydał trener osobisty i kucharz, co by stali nade mną jak kaci i mnie pilnowali, hahahahha. No, ale nie stać mnie ;)

Dobra, ochłonęłam idę pod prysznic. ;-)

reklama
Hess ja tak samo poki co nie cwicze zadnego programu, skonczylam cykl przed zastrzykami i raczej do konca procedury tez nie bede czyli fo ciazy albo @.
Ale spacery itp tez staram sie realizować - jedyne co robie to sie podciągam na drążku w domu chociaz maz odradza z pogody duzego zaangażowania miesni brzucha.
Takze teraz chill potem no mercy :D

Emenems - mój mąż chce wymyślać dla mnie aktywności, tylko bierze pod uwagę swoją kondycję a nie moją. Na rowerze wymyślił, że objedziemy całe lotnisko dookoła, czyli ok. 1,5 h wg niego, a ja dojechałam z domu do lotniska 20 minut i 20 minut powrót do domu i ledwo już pedałowałam, a jak musiałam wjechać na wiadukt, to jakbym wjechała na Kasprowy na rowerze, hehe. Cały czas mu mówię, że ja nie mam takiej kondycji i musi się ze mną męczyć w wolniejszym tempie. Mam wrażenie, że nie dokońca to rozumie, bo przecież jak można nie mieć kondycji, hehe.

Lo rany emenems ale z ciebie laseczka! Jak mąż ci taką dietę układa to ja już biegiem do niego :) ale swoją drogą to ja i tak jestem zdania, że dopóki biorę te wszystkie leki przy staraniach to nie ma szans na schudniecie.... Rok temu byłam na takiej samej diecie i kilogramy leciały ze aż miło... Teraz ani grama w dół :(

Hess - dokładnie, kg by kg. Dla mnie granica było 60 i nie mogłam zjechać ... Frustrowalam sie itp az w koncu moj maz porządnie sie wzial i odkrył kilka błędów moich ( wczesniej go nie słuchałam bo ja z tych co wszystko wie najlepiej :)) takze jak bedziesz po, dawaj znac bedxiemy walczyć ! 21 kg to max rok, damy rade i własne dziecko cie nie pozna :)

Sykatynka wlasnie chciałam ci pisac - jestes idealna do " zajęcia sie " hehe masz pojęcie o żywieniu rozróżniasz białka od wegli haha a uwierz mi, wiem co klienci meza potrafią wypisywać :D
Takze z taka osoba jak ty sie dosłownie " rusza z kopyta" jak obiecalalm cos pogrzebiemy o cukrzycy ciążowej i moze da sue cos jeszcze ulepszyć . Jestes mega zdyscyplinowana, wiec moja rada to taka by nie rezygnować z tego wysiłku ktory teraz wkładasz w diete nawet jak efektow nie ma - sa one zasłoniete lekami cukrzyca itp. Natomiast dyscyplina i pamiec organizmu da efekty po - nie martw sie, to wszystko to stan przejściowy :)

Hess, ja na joge chodziłam do zacisza jogi niedaleko mnie na zaciszu, genialne miejsce :) ale jak mieszkałam jeszcze z rodzicami chodziłam na świetne zajęcia do kabaty Dance studio, wtedy były tam świetne instruktorki i świetne zajęcia, mialabys w miarę blisko, tylko nie wiem jak jest teraz....

Dziewczyny czy ktoras z was z trojmiasta jest ?

A drugie pytanie - czy polecicie jakies jogi ciążowe on line cxy cos ? Bo ja u siebie zadnych zajęć nie mam dla ciężarnych ...( jsk w koncu nią bede :))

reklama
Bo ja ogolnie jestem z Gdanska - teraz jak przyjeżdżam to do Straszyna, bede w 3miesvie w czerwcu chetnie jakas kawke ogarne, mam nadzieje ze juz bezkofeinowa :D

Do góry