reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kasik Gratuluję, niech się zdrowo chowa :)

Daria
kciuki & żeby się kropek ładnie wgryzł.

kate_p7, calineczkaa super wieści

Jo.M. strasznie mi przykro :-( trzymaj się !

reklama
Uda się coś się dzieje prg Ci skoczyl beta minimalnie tez, z jednej strony jedno napędza drugie i skoro podwyższyli Ci prg to beta mogła minimalnie podrosnąć. Jak to jest mrożony kropek to może wolniej będzie się rozkręcał.

Dobra, teraz ja zaczynam się martwić. Czytam dr Google i właśnie wyczytałam, że mój zarodek nie jest "rokującym". Podano mi 4BB, dzisiaj mam 4 dpt .

Według informacjom na stronie nOvum 4 oznacza: blastocysta o większej objętości niż wczesny embrion; otoczka staje się bardzo cienka - czyli można przyjąć, że proces implantacji szybciej u mnie przebiega? Jednak zaznaczyli, że najlepiej rokują od 1 do 3. Czuję, że moje święta będą bardzo nerwowe..

OlaSzy nie twórz:-p najlepiej rokują blastki powyżej 3AA czyli 4AA i 5AA. Ogólnie im rozwinięta bardziej blastka tym wyższa cyferka. Ogólnie rokowanie ma lepsze 4CC niż 1BB bo 4CC jest wyżej rozwinięta, więc twoj zarodek pięknie rokuje:tak:

bunieczke29 - sama się zdziwiłam, bo w pierwszej ciąży nie chciała mi przed USG karty ciąży wystawić (ta sama ginka), dlatego wielkie oczy zrobiłam - mam tylko nadzieję, że nie zapeszyła tym aktem, bo przez te kłucia mam mega stracha i paranoję. :-( Oczywiście mąż mnie pociesza i mówi, że głupek ze mnie, że wszystko będzie ok - ale kto to wie... wszystko się może zdarzyć...

no powiem szczerze, że też jestem w szoku no ale teraz to tylko musisz dbać o siebie i prosić kropka aby został z wami już na zawsze. Teraz to już musi być dobrze.

Jo.M strasznie mi przykro........:no:

kate - dziękuję. Ogólnie myślałam, że stres mnie nie dopadnie, transfer był dla mnie formalnością, bez najmniejszego problemu, pierwsze dwa dni po tak samo. Aż coś we mnie pękło.. Jak przeczytałam o Jo.M. zaczęłam się martwić, że nawet będąc tak daleko coś może pójść nie tak :(
Tak bardzo chciałabym, żeby się udało, a w tej chwili nie mam już na nic wpływu, nic nie mogę zrobić, nie mogę kontrolować sytuacji i chyba to doprowadza mnie do szaleństwa:zawstydzona/y:

bunieczek29 ale mi tez kartę ciąży wczoraj założyli, moim zdaniem to jest trochę wcześnie, ale....

tak sobie myślę, czy doktorek wczoraj nie powinien mi powiedzieć jaka jest akcja serca dziecka? bo powiedział ze szybsze niż moje serduszko i tyle i że jest dobrze...:baffled:ale może to za wcześnie na takie obliczenia bo to 6t3d?

reklama
Kate na tym etapie nie slucha sie serduszka bo jest maciupcie i mozna uszkodzic . Wazne ze jest i pika ;-) nad niczym innym sie nie zastanawiaj. A mi karte ciazy tez zalozyl na wizycie serduszkowej .

Do góry