reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
jo.m - ty wiesz :zawstydzona/y: :*

szkrabek- nie sugeruj sie narazie tym terminem, wsumie termin potwierdzi ci sie na prenatalnych. mnie sie rózni 1 dniem.
mialo byc ze 26.09 na 6 rocznice slubu, a prenatalne pokazalo ze 25.09

kate- nie schizuj. najwazniejsze ze serduszko jest. zobaczysz zleci ci tak jak mnie.

no ja juz placki upieklam, babke tez, teraz sie biore za kolorowanie jajek, a jutro sałatke. jakby mnie nie bylo to
życze wszystkim zdrowych pogodnych świąt.

szkrabek widze, ze hormony dają czadu:-) pompują w nas takie ilości hormonów i do tego ciąża sama w sobie to nie zła burza, więc świrujemy. Ja ogólnie doskonale panuje nad emocjami, ale moje techniki ostatnio zawodzą. Zastanawiam się kiedy założę biały kaftanik wiązany z tyłu:-D. Pamiętam jak z Dorotką gadałam po transferze i z byle powodu potrafiłam płakać:-p

Hess będzie się działo w maju:-)

GizaS ja ukratkiem zaglądam na listopadówki i tez tak jest, dziewczyny mają wizyty co 2-3tyg a my mogłybyśmy co tydzień na usg biegać, a ja nawet częściej:-p cieszą się ciążą nie to co ja....

no dziś rzeczywiście miałam jazdę bez trzymanki - a ostatnio się martwiłam, że właśnie nie mam płaczliwych dni, ani innych jazd hormonalnych i to nie było normalne... pfff.. głupek :dry: no teraz już nie chcę takich dni jak dziś - a kysz! :-)

reklama
No my jutro a w zadadzir dzid jak bedzie wszystko dobrzr to idziemy do domku. Karmilam malego i zasnal mi na cycku. Zuzia spi i ja chyba tez pojde poki mam spokoj..chociaz spie nie spokojnie ostatnio..

Do góry