reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jo.M coś dziwna ta cała przychodnia, jakoś lutinus nigdy nie przeszkadzał i przy transferze i przy usg przed, no ale nie wiem. Pójdź dzisiaj gdzie indziej, i sprawdź tę teorie, bo moim zdaniem lekarz chyba niewprawiony. a na tym etapie o pomyłki łatwo.

reklama
Pogadałam sobie, pani dr założyła mi kartę ciąży,

Szkrabek czy ja dobrze zrozumiałam, że pani doktor założyła ci kartę ciąży bez zrobienia żadnego usg? jeżeli tak to oczywiście nie gniewaj się na mnie co teraz napisze ale to trochę dziwna sprawa? wszystkie dziewczyny najpierw szły na usg pęcherzykowe, serduszkowe i gdzieś później jedna wcześniej druga trochę później miała założoną kartę. Jakoś tak odwrotnie. Oczywiście z całego serca Ci gratuluje, i życzę spokojnej ciąży dbaj o siebie ale zakładanie karty tak wcześnie to jeszcze nie słyszałam.

Sakatynka czy ja też mogę prosić o wpisanie do kalendarza na 7 kwietnia na pobranie krwi i wizytę z dzieciątkiem. Już nie mogę się doczekać zdecydowanie te wizyty są za rzadkie :-)

Calineczkaa super, że z dzidzią wszystko dobrze, dbaj o siebie ciężaróweczko :-) kate ty również i nie wymyślaj głupot tylko mów dużo do brzuszka żeby wiedział dzidziuś że go bardzo mocno kochasz i że musi być zdrowy. Głowa do góry. Wiem, że to ciężko tak pisać ale ja też czasami mam gorszy dzień i myśli mnie moje dobijają ale mój małżon zaraz mnie ustawia do pionu, że teraz to musi być dobrze i tak właśnie ma być .

Kasik kochana ogromne gratulacje, jesteś pewnie przeszczęśliwa że masz Juniora obok siebie. Zdrówka dla was.

Jo.M kochana współczuje ci ogromnie ale tak jak szkrabek napisała nie wszystko stracone, musi być dobrze, przede wszystkim myśl pozytywnie. Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie.

Ostatnia edycja:
Już wiadomo wszystko , moja beta spadła do 25 także mam odstawić leki:-(. Boże jak ja to przeżyję to nie wiem.

Jo.M Jezu! przykro mi, ale udało się raz to uda się i drugi raz, nie pamiętam co teraz zmieniłaś, ale jesteś w stanie zajść w ciąże, wiem ze to marne pocieszenie. Może trzeba wziąć cklexane, encorton i następnym razem już będzie dobrze. Tak mi przykro...tule mocno.

Kate - Biorę i clexane i encorton . Normalnie nie wierzę . Najgorzej że teraz te Święta i jak ja mam siedzieć przy stole i udawać że wszystko ok a miały być to takie miłe Święta z nowiną roku o ciąży. Masakra jakaś. Po @ mam zgłosić się na wizytę , ciekawe czy łyżeczkowanie mnie jeszcze nie czeka. Ach szkoda gadać.

Jo.M, bardzo to przkre, co Cię spotkało;-(
Aż się nie chce wierzyć, tyle walczyłaś, jesteś bardzo wytrwała, a tu takie coś.
Wiem, że to bolesny cios, i jeszcze przed Świętami.
Macie jakieś mrozaczki jeszcze?
Czyli to wskazuje na ciążę biochemiczną?

Calineczkaa - Nie mam już mrozaczków. Ten był ostatni. Mam jeszcze 1 podejście z rządówki ale nie wiem kiedy podejdę . Muszę odpocząć bo 5 lat nie robię nic tylko się stymuluję , wyciszam i transferuję. Mam chyba dość. Może za jakiś czas wrócą mi chęci ale teraz chcę mieć spokój.

reklama
Jo.M normalnie nie wierzę w to co przeczytalam:zawstydzona/y:przecież były wzorowe przyrosty i ogólnie wysoka beta a tu taki szybki spadek:zawstydzona/y:Wiem że nie znajdziesz ukojenia w naszych pocieszeniach. Najgorsze co mogło Cię sptokać, po tylu latach, tylu niepowodzeniach, sukces który trwał tak króciutko:zawstydzona/y:Zarodek musiał być wadliwy genetycznie dlatego przestał się rozwijać. Myślałaś kiedyś o PGD zarodków.
Wątpie żebyś dała radę zachować jutro spokój przy stole, bo to za świeży cios i to ogromny... może uda Ci się wykręcić.
Bardzo, bardzo Ci kibicicowałam, bo przeszłaś chyba nawet więcej niż ja. Trzymaj sie ciepło. Dbaj o siebie. Wydaje mi się że skoro beta tak szybko spadła to organizm sam się oczyścił i nie będzie potrzeby pobytu w szpitalu:zawstydzona/y:

Do góry