reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

super calineczkaa! ale ten czas leci, jeszcze 2-3 tyg i skończysz pierwszy trymestr!!!

A ja jeszcze pamiętam jak przyszłam na forum i Gizas właśnie testowała a Ty byłaś przed transferem, a tu już 10 tc! Mam do Was sentyment przez to, moje pierwsze pozytywne dziewczyny ;-)

reklama
Cześć dziewczyny

Kate - Cieszę się że u Ciebie wszystko ok z dzidzią i jest już serduszko. U mnie niestety kiepsko za chwilę napiszę co i jak.

Calineczkaa
- Cieszę się że i u Ciebie wszystko ok , oby tak dalej.

U mnie niestety katastrofa. Po wczorajszym badaniu nie robię nic tylko siedzę i ryczę , pół nocy przepłakałam i dzisiaj nie wiem jak się nazywam. Na USG dość marnie było widać mój pęcherzyk. Wg lekarza nie urósł . Jakieś kiepskie było to USG bo 2 godz wcześniej zapodałam lutinus i trochę źle było widać. Zrobili mi bete i miałam czekać na decyzję co dalej. Oczywiście z moim szczęściem zepsuła się maszyna do badań krwi i odesłali mnie do domu i mieli zadzwonić z wynikiem jak naprawią. Niestety nie naprawili i dzwonili dziś rano że nadal nie ma wyników. Czułam że tak będzie i poszłam do siebie do diagnostyki na badanie. Jutro raz jeszcze pojadę do kliniki żeby zrobili mi USG i zobaczymy co będzie ale w sumie to wiem co :-(. Takiej wiadomości to się nie spodziewałam ........

Jo.M. pamiętaj, że nadzieje umiera ostatnia, póki nie ma 100% diagnozy nie ma jeszcze nic przesądzonego. Strasznie Ci współczuję, bo musiałaś przejść piekło! :-( Przykro mi strasznie. Na razie trzeba czekać na kolejne badanie i wynik bety - ten lutinus zaburzył widok i teraz tylko sters. Mam nadzieję, że okaże się, iż wszystko jest dobrze! Zaciskam kciuki. Ściskam Cię mocno!

reklama
Do góry