reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny :-)
U mnie o jeden dzień się przedłużyło... Punkcja 2 kwietnia. Dzisiaj estradiol 3949... duży prawda? Pęcherzyków ok 17.
Trochę jestem przestraszona :szok: Mam nadzieję, że transfer sie odbędzie.

A i dr dzisiaj się pomyliła i kazała mi wziąć dostinex a po godzinie napisala esa, że jednak mam go wziąć dopiero w dniu punkcji ale już było za późno. Macie z tym jakieś doświadczenia? Kurczę ja zielona jestem :-(

Dzisiaj nie miałam kiedy poczytać, mam nadzieję, że jutro mi się uda.

Pozdrawiam i miłej nocki.

reklama
Pigwa ja bralam dostinex jak przed punkcja mialam estradiol 13200.

Kate wszystko bedzie dobrze zobaczysz !!! Glowa do gory ;-) w czwartek bedzie najpiekniejszy Twoj dzien.

Kiki kciuki za badania . Napewno wszystko z maluszkiem dobrze ale jezeli chcesz sie upewnic to zrob badania.

Kasik tutaj również trzymam kciuki za Was , już nie długo znikną wszystkie obawy :-)
Kiki wielkie kciuki za badania i wyniki , na pewno będzie wszystko dobrze ;-)
Kate musisz dać wiarę swemu szczęściu . Choć doskonale wiem jak trudno zapanować nad strachem i uwierzyć w to szczęście;-). fajnie ,że w czwartek zobaczysz swojego maluszka , ja dopiero za tydzień w piątek mam wizytę ....
trzymam kciuki będzie dobrze.....

Kate dziekuje za odp. tzw swieta trojce mialam robiona 3miesiace temu. Wszystko ok, teraz mialam powtórkę chlamydii tez ok! Mojemu N. zadnych posiewow nie robili. Byl wczoraj na szybko u lekarza z tymi bakteriami. Dzisiaj jedziemy zrobic posiewy. Nie ma zadnego stanu zapalnego, nie odczuwa bolu, w moczu nie ma lekocytow. Mozliwe ze ktoś niedbale zrobil preparat, albo kubek byl niesterylny i dlatego wyszły te bakterie. Mam nadzieje, ze tak jest, bo posiewow w jeden dzien nie zrobia:/ zaraz ide pokazywac w klinice moja hodowle jajcow i bedzie decyzja czy punkcja w piatek czy pozniej.. Boze zeby te bakterie to byla jakas pomylka i nie bylo ich rowniez w nasieniu.

Dziewczyny z calej sily kibicuje Wam wszystkim! Zarowno tym w trakcie staran jak i po pozytywnej becie, z brzuszkami duzymi i malymi;) jestescie gigantkami!

Kasik! Od rana przezywam! Sciskam!

reklama
W sumie to idę po recepty refundowane na luteinę, no i u nich jest tak, że po wizycie pęcherzykowej musi być wizyta serduszkowa, za ktorą nie wiem czemu się płaci. Oni jeszcze nie widzieli serduszka, więc idę na USG. Ale ostatni raz tam idę;-)I już na samą myśl, mam nerwa, że zobaczę te kolejki, te rozgarnięte pielęgniarki;-)

Do góry