reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kate - Każdej z nas się należy:-). Ja ogólnie czuję się dobrze aż za dobrze chyba. Nic mi nie jest oprócz powiększonych piersi , brzucha i czasem trochę ten brzuch zaboli . Żadnych mdłości ani zachcianek , nic a nic i to mnie martwi właśnie. Raz mnie tylko muliło ale napiłam się rumianku i przeszło. Mam za to od czasu do czasu beżowe plamienia co mnie mega stresuje no i trochę bardziej zmęczona jestem. Ach żeby było już jutro i chcę wiedzieć co i jak bo to czekanie mnie dobija. A Ty jak tam z samopoczuciem ?

reklama
kasik to bierz się do roboty, kto jak kto ale ty nie dasz rady:-D zarcik oczywiście, nadal z cewnikiem? raczej to wątpliwa przyjemność przez tyle godzin...

Jo.M no ja właśnie tak jak ty dokładnie. Piersi mi się powiększyły są teraz takie piękne a doktorro sexiku zabronił, to mój M nawet patrzeć nie chce jak się przebieram:-D Przytyło mi się i jem co dwie godziny ale to chyba wina tych hormonów:-( no i fale senności mam straszne, ale walczę ze sobą, posprzątam mieszkanie czy coś to przechodzi.
A ja zrobiłam się mega wiosenna avatar zmieniłam i subskrypcje:-) wszystkie sobie wpisujecie to czemu i nie ja:-p

Kasik trzymaj się Dzielna Dziewczyno!!!!! Trzymam kciuki!!!

dziewczyny mam plamienia ma brązowo od piątku, a @ ma przyjść dopiero tą sobotę. NIGDY mi się to jeszcze przed @ ani w ogóle nie przytrafiło. Czy to może skutek brania acardu?

andromeda od acradu mogą być, ale raczej to spadek prg czyli zawirowania hormonalne chyba, ze masz endometrioze to wtedy niby to normalne jest...

Kate - Dobre z tymi cyckami ale u mnie dokładnie to samo. Fajne są ale co z tego haha. Z jedzeniem to mam różnie w sumie bardziej wieczorem mi się chce jeść. Śniadanie wciskam na chama że tak powiem.
Ja może jutro na suwaczek się skuszę po wizycie jak będzie oczywiście wszystko ok. Zajrzę jutro bo muszę się robotą zająć. Buziaki i trzymam kciuki za jutro.

Andromeda - U mnie @ zawsze kilka dnia wcześniej zapowiada się plamieniami także dla mnie to normalne. Może zadzwoń do dr i zapytaj czy to normalne.

reklama
Witam:tak:
U mnie juz lepsze samopoczucie, choć pogoda gorsza niż wczoraj:dry:plusem tego jest brak konieczności mycia okien;-)
Kate, Jo. M jutro doktorki pewnie dadzą na kilka sekund posłuchać serducha:tak:cudowne uczucie. Po serduszkowym dopiero było mi dane usłyszeć kolejne bicie na prenatalnych
Jo. M a powiedz mi to był Twój 10 transfer a ile przeszłaś procedur ivf?

Do góry