reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No dobra, debiutuję :)

MARZEC

30: OlaSz - udany transfer
30: szkrabek - druga beta
31: Uda się - pierwsze testowanie

Ying - Ying - udany criotransfer

KWIECIEŃ

01: kasik36 - cesarka :)
01: pigwa - punkcja
02: kate_p7 - wizyta serduszkowa
02: dariaa16 - udany transfer
02: szkrabek - wizyta u gina prowadzącego
03: sykatynka - wizyta kontrolna
07: Madziulka Rz - wizyta kontrolna
07: kikifish87 - wizyta kontrolna
09: sykatynka - udany transfer
18: szkrabek - USG kontrolne w klinice
22/24: Hess - przygotowanie do criotransferu

Yplocka1 - udany criotransfer
Annemarie - początek stymulacji

MAJ

Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer

Proszę mi tu pisać dziewczynki kogo gdzie i na co wpisać, bo z kilku ostatnich dni mogłam wiele przegapić :)
Szkrabku, dodać dzisiaj Twoją wysokaśną betę czy dzisiaj nie badasz?

reklama
sykatynka, jestem już w kalendarzu na dziś :-) dzięki.

Hess, ja już po badaniu, rano miałam pobranie. Standardowo muszę czekać na wyniki do 20:00 :dry: Współczuje Ci, że Twoja @ tak boli, ale dobrze, że już się pojawiła - jedna z głowy, że tak powiem ;-)

siema calineczkaa, co tam u Ciebie i malucha?

Cześć dziewczynki

szkrabek - no proszę co ja widzę pozytywna beta, gratuluję :-)

dorotav - Dorcia sorki że teraz odpisuję ale kilka dni nie miałam czasu tu zajrzeć. Zastrzyki w udo robisz bardziej tak z boku , po prostu wymacaj sobie gdzie masz więcej ciałka to wtedy łatwiej wchodzi.;-)

Olusia - Gratuluję przyjścia na świat Twoich maleństw. Mam nadzieję że wszystko z Tobą ok. Teraz to już sama radość Was czeka. Pozdrawiam

GizaS - Kurcze już jesteś po prenatalnych:szok: ale Ci zazdroszczę. Ja w czwartek mam wizytę serduszkową dopiero a tak się boję , jakoś wydaje mi się że coś jest nie tak. Przestało mnie mdlić chociaż za bardzo mdłości nie odczuwałam ale zawsze coś jakiś objaw był i brzuch jakiś taki mniejszy mi się wydaje od paru dni. Zwariować można. Gratuluję córci to jest moje marzenie ale oczywiście synusiem też nie pogardzę. ;-)

Uda się
- trzymam kciuki za Twojego kropka

Dziewczynki możecie mnie wpisać do kalendarza na czwartek na wizytę serduszkową . Dzięki

sykatynka puszczam wirtualne fanfary:-p jeszcze z miesiąc i będziemy Cię szukać na ciężarówkach:-D

Hess to jednak dobrze ze crio masz później już tylu zarazków nie będzie:-p

szkrabek to trzymam kciuki za betke trzycyfrową, ale moim zdaniem to tylko formalność:-p a jak po dostinexie się czujesz?

No widzisz szkrabku, mój debiut i od razu faux pas :)
Niemniej jednak niezmiennie trzymam kciuki :)
Calineczka, kłujesz się clexanem? Wydawało mi się, że już wczesniej się kłułaś? Ja będę się kłuła od dnia punkcji i mam przykaz, że jak coś, to całą ciążę :(

Jo.M znam ten strach ja tez czekam na wizytę serduszkową i boje się że coś jest nie tak..:-( i skończy się moje szczęście...a u Ciebie który to dpt w czwartek? bo ty to chyba dalej jesteś niż ja;-)

Calina pogoda do d... ale ja i tak mam fale senności jak jest ładna pogoda i do niczego się nie nadaje.

kate_p7 - nie dziękuję :-)
Po dostinexie - hmm, mam wrażenie że lepiej - tzn. jak nie wstaję to w ogóle czuję, że jest ok. Jak wstanę brzuch od razu mi się napina i jest twardy, zaczyna boleć. Chodzę jak chinka - drep drep drep, jedna noga za drugą, ale już jest lepiej niż w sobotę - to chyba było apogeum - a może dlatego, że zaczęłam właśnie brać dostinex? :confused: Brzuch ciągnie i kłuje, nie bardzo mogę się wyprostować, więc jestem taka przykurczona... ech... ile zwykle hiperka się utrzymuje w ciąży? Ja już jej nie chcę :no: ale myślę, że nie pójdzie tak gładko jak z kalendarzem ;-)

sykatynka, powodzenia kochana, widzę, że dziewczyny już dały Ci robotę hahaha ;-) ostatnio miałam wrażenie, że jakoś wszystko przycichło u nas - wizyt nie było etc. na reszcie coś się ruszyło, to może szybciej wszystkie na ciężarówki przejdziemy! :tak:
No i szykuj się na na pozytywną bete niedługo ;-) kate_p7 ma rację, ja ok miesiąca prowadziłam kalendarz i bum :-) ( i mam nadzieję, że tak już zostanie z tym moim bum :-().

Jo.M. dzięki! Ja sama byłam i jestem w szoku. A Ty jak już daleko jesteś? W czwartek wizyta serduszkowa, tak samo jak kate_p7 :)

calineczkaa - super że nic złego się nie dzieje. Zazdroszczę Ci, że już w święta ogłosicie nowinę! :-) To chyba najlepszy czas na takie newsy! Ja muszę na razie wszystkim dookoła ściemniać i jest to strasznie męczące...
A co do senności - to ja śpię od tygodnia non stop niezależnie od pogody jestem zmęczona i śpiąca... zasypiam na stojąco...

Ja myślicie kiedy najbezpieczniej powiedzieć? Po wizycie serduszkowej? Jak było u Was lub jakie są plany?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry