reklama
szarlotka80
Fanka BB :)
Hej stokrotka magocznego zaklęcia nie mamy, ale za to duże wsparcie bo już masa nas jest tu na dowód że się udaje
PTENCER-orany co ja pisalam chyba bylam za bardzo zdenerwowana,dobiero teraz to przeczytalam co napisalam sorki kochana,jestem juz po w domku mialam podane dwa i 4 zostaly normalnie nie wierze ze az tyle mi sie utrzymalo czyli wszystkie do ostatniej chwili szczesliwa na maxa jestem buzka dzieki za wszystko .
Matylda78
Kama - kochana, strasznie się ciesze, ze jesteś już po. Jak przeczytałam o tych 3 tyg - to pomyślałam, ze jednak tez się trochę denerwowałaś . Wczoraj obejrzałam sobie po raz setny "Nigdy z życiu" i było mi od razu lepiej. :-)
A dzisiaj byłam w pracy i nie miałam czasu na głupie myśli, teraz jestem szczęśliwa, że transfer już jutro o 10:00!!! Już się nie mogę doczekać!
Relaksuj się kochana i myśl pozytywnie!!!
Stokrotko- nikt nie zna zaklęcia ... ale tu nasze drogie ciężarówki wysyłają ciążowe fluidki i to nam baaardzo pomaga ;-)
A dzisiaj byłam w pracy i nie miałam czasu na głupie myśli, teraz jestem szczęśliwa, że transfer już jutro o 10:00!!! Już się nie mogę doczekać!
Relaksuj się kochana i myśl pozytywnie!!!
Stokrotko- nikt nie zna zaklęcia ... ale tu nasze drogie ciężarówki wysyłają ciążowe fluidki i to nam baaardzo pomaga ;-)
ewelina26k
PTENCER-orany co ja pisalam chyba bylam za bardzo zdenerwowana,dobiero teraz to przeczytalam co napisalam sorki kochana,jestem juz po w domku mialam podane dwa i 4 zostaly normalnie nie wierze ze az tyle mi sie utrzymalo czyli wszystkie do ostatniej chwili szczesliwa na maxa jestem buzka dzieki za wszystko .
super wynik, a jakie miałaś podane?
ewelina26k
,może znacie jakieś magiczne zaklęcie
polecam wizualizacje, pozytywne nastawienie, ja przed punkcją wyobrażałam sobie, ze za rok o tej porze będę z małym dzidziolkiem, będę spacerowała z nim po parku i w ogóle dobre nastawienie
Kasia30-dziekuje,czuje sie bardzo dobrze ciesze sie ze mam je juz w sobie i modle sie by zostaly ze mna na 9 miesiecy .
EWELINA26-mialam blastki czyli 5dniowe byly bardzo silne bo wszystkie od poczatku do konca byla podobno piekne tak mi powiedzail embrolog
MATYLDA-rano jestem z toba ty pewnie bedziesz wczesniej znala wyniki z betki bo ja tu betki nie robie bo nie robia tylko tescik sikanca mam na 5czerwca ustalony,odezwij sie jutro prosze buzka!!!!
EWELINA26-mialam blastki czyli 5dniowe byly bardzo silne bo wszystkie od poczatku do konca byla podobno piekne tak mi powiedzail embrolog
MATYLDA-rano jestem z toba ty pewnie bedziesz wczesniej znala wyniki z betki bo ja tu betki nie robie bo nie robia tylko tescik sikanca mam na 5czerwca ustalony,odezwij sie jutro prosze buzka!!!!
reklama
nie ma za co przepraszac, tak myslalm, ze to zamotanie po transferze:-)teraz ogromne kciuki za wypasiona betkePTENCER-orany co ja pisalam chyba bylam za bardzo zdenerwowana,dobiero teraz to przeczytalam co napisalam sorki kochana,jestem juz po w domku mialam podane dwa i 4 zostaly normalnie nie wierze ze az tyle mi sie utrzymalo czyli wszystkie do ostatniej chwili szczesliwa na maxa jestem buzka dzieki za wszystko .
Podziel się: