reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dariaa wynik bardzo ładny do punkcji urośnie jeszcze kilka, więc będzie się działo:-) tylko zdzwilaś mnie z punkcją przez Kunickiego robioną bo w Invikcie chyba tylko dr Pałaszewski robi pick up'y.

kate23 nie mam wyksztalcenia medycznego, ale wspólnymi silami z koleżankami które są na forum albo już po za nim odkrywamy tajniki in vitro:-D

Daria wynik super:)

Hess to chyba dobre wieści?

Kate23 mamy transfer tego samego dnia :) ja trochę później, o 15:)

To później będziemy się razem nakręcać:-p

Kate a ja już myślałam, że sama w jakieś klinice robisz ivf:-D
Daria fajny kurnik, będą mieli z czego wybierać:-)
Hess też mam nadzieję, że to dobre wieści i to dodatkowe badanie tylko to potwierdzi:)

Ostatnia edycja:
Dariaa: pick up powinien byc w sobote nie piatek. Hesli masz scana jutro to niech dovrze pomierzy pechole i jesli nie ma wiekszosci 18-19 to naciskaj o jeszcze jeden dzien stymulki. No chyba ze ci szybko rosna i juz jutro beda takich wymiarow

Looktor: strategiczny blad z jedna klinika. Jak mozecie to zmiencie. Powiem ci ze diabel tkwi w malych szczegolach. Nk jak nk: wazne czy nie zawsze oprocz nich warto poeksperymentowac. Nie robcie ich bez zmian: jak cos nie dziala to nie dziala i trzeba zmieniac zeby to znalezc

Dariaa: pick up powinien byc w sobote nie piatek. Hesli masz scana jutro to niech dovrze pomierzy pechole i jesli nie ma wiekszosci 18-19 to naciskaj o jeszcze jeden dzien stymulki. No chyba ze ci szybko rosna i juz jutro beda takich wymiarow

Nie mam możliwości już jutro wizyty...I pick up ustawiony na piątek podobno pęcherzyki rosną 2mm na dobę czyli w piątek powinny mieć koło 19mm ....trochę mnie zzmartwilas

czesc laseczki i Panie Lookatorze,

jestem taka wkur:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na,ze sobie nawet nie wyobrazacie.Poszlam na badanie bety wrocilaz z bolem brzucha.Szacowny Pan doktor nie dal sie przekonac ,ze BETE moge juz robic i mi jej nie zrobil bo stwierdzil,ze to dopiero 11dpt i nic nie wyjdzie,mam do czwartku zaczekac.Potem zrobil mi USG ,z ktorego nic wiecej nie zobaczyl ,jak to o czym juz wie polowa Polski,ze mnie przestymulowali.Mam sobie w czwartek zatestowac,bo juz bedzie cos widac .Myslalam ze dostane kociokwiku.Wrocilam do domu,zaczynam plamic i skrecac sie z bolu brzucha.Przesadzil z usg i wjechal mi za daleko,pedal jeden.Wiecie co najgorsze ,ze to tez Polak ,znam go od 10 lat ,gadamy po polsku...dzisiaj bylo kompletne suahili.Czasami zaluje ,ze nie mieszkam w Pl ide do Labo i robie sobie odplatnie badanie.Tutaj to nie funcjonuje.Jutro bede dalej kombinowac,na razie mysle czy mi czegos tym usg nie spieprzyl...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kate-gratuluje druzyny,bedzie dobrze a nawet lepiej.

reklama
dariaa piękny wynik, trochę tych jajeczek bedzie
Hess masz dbac o siebie!! ja już choruje 3 tydzien, z przerwa 3 dniowa- chodziłam wtedy do pracy. Dlatego nie można lekceważyc temperatury !!
annemarie bardzo mi przykro że tak Cie potraktował polski lekarz :/ człowiek mysli ze ma wsparcie, zdrowka duzo i spokojnej nocy
calineczka niech maleństwo zamieszka w Tobie na pełnych 9 miesięcy !! jak się czujesz?? :)
Fusun kciuki za piękne zarodeczki !!
Kiki dużo zdrówka !!
Giza uwielbiam Twoj suwaczek :)

Ostatnia edycja:
Do góry