reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
a mam jeszcze jedno pytanie od wczoraj mnie nurtuje... bedac na wizycie dr N wypisywal mi recepty dostalam ich okolo dziewieciu..;/ no i pyta mnie czy zostal mi jeszcze menopur..mowie ze nie ze wzielam wszystko juz te 1200j on mowi ze okey i ze jeszcze jeden sie zrobi dzis wieczorem (wsensie wczoraj) wypisal mi recepty ..na karteczcce z tabela co kiedy i jak mialam dnia 17.02 gonapeptyl plus 150j menopuru okey mowie, na recepcie mialam napisane 3 fiolki menopuru... i babka w aptece rowniez dala mi 3 ampulki gdzie kazda ampulka ma 75j czyli dwie apmulki to 150j a trzy to 225?>>prawda??? i niewiem czy dr pomylil sie na tabeli rozpiski z dawka czy jak??? bo wzielam na raz te 3 fiolki z recepty...

Witam Wszystkich.
@Lookator Nie zdołowałeś mnie, spokojnie. Oswoiłam się z myślą, że mam niską rezerwę i cieszę się, że inne kobiety w moim wieku nie mają tego problemu. O co dokładnie u Was chodzi? O jakiś problem immunologiczny?

@dorotav , @KATE23 , Asia_77 , @annemarie , @GizaS , @sham , @Hess , kate_p7 , @andromeda5 , @.szkrabek – Dziękuję za powitanie i miłe słowa! :)

Dziś mam wizytę w Invimedzie - ocena pierwszego cyklu po nieudanym in vitro.
Jestem na początku drogi. W in vitro - 6 pęcherzyków antralnych z czego dojrzała tylko jedna komórka jajowa.
Jestem w 10 d. c. i umieram z ciekawości czy dziś antralnych będzie więcej. Wyniki AMH dopiero w poniedziałek.
FSH 14,9. Wciąż nie wiem na co zdecyduję się dalej i na co mam szansę.

Miłego Dnia Dziewczyny i Chłopaki w staraniach.
całus

calineczka spokojnie wdech i wydech , łyknij relanium ;) na uspokojenie- czy wam też po relanium kręci się w glowie?? ja tym razem w innej klinice i bez relanium ale mam jeszcze w pudełku to sobie łykne ;)
calneczka mnie nie ma juz 3 tydzień ( ciągle przeziębiona a w trakcie stymulacji) akurat zwolnienie mi się kończy jak punkcja i transfer będzie - nie wiem jak to rozwiąże tym bardziej ze to koniec miesiąca i ogrom pracy
Wiem że szef na mnie zły że na takim zwolnieniu ale co pójde na zwolnieniu do pracy żeby coś nadgonić to następnego dnia "bardziej chora" - a trochę jak znalazł to zwolnienie - nie muszę brać urlopu na wizyty w klinice ;)
)
Hess proszę dużo pić i spać i nie opierać się jeśli wysle Cie lekarz na zwolnienie!! o zdrowie trzeba dbać bo potem ( tak jak u mnie) może się ciagnąc i ciągnąć- a przecież to teraz pwinnam być zdrowa :/

Hess, popostu koleżanka prosi mnie o uczesanie w dobieranego jak idzie na posiedzenie Zarządu, czy gdzieś tam. Ale to tylo chwila.

Lookator: chwala ci za uwirlbianie stalosci. Niemniej jednak, z calego mego doswiadczenia i wiedzy moge miec tylko jedna rade: ZMIANA... Nie narnujcie zarodkow bez dokonania zmian.... Tkwienie w tym co nie wychodzi mija sie z celem

dziwczyny powiedzcie mi jak to jest z wzieciem UNIDOX SOLUTAB? dostalam go na piatek czyli na dzien punkci mam go wziasc przed 8??? popijajac odrobina wody czy po punkcji??? tak samo mam tego dnia estrofem i luteine dopochwowo....pomozcie

reklama
Dariaa16 z menopurem Ci nie pomogę, doc. chyba się pomylił, ale nie wiadomo czy na rozpisce, czy na recepcie... Co do unodoxu, to sprawdzę w domu jak wrócę z pracy, po 16, chyba przed, ale na 100% potem Ci napiszę. To samo co do estrofemu i lutki.

Do góry