reklama
dariaa16
Fanka BB :)
a mam jeszcze jedno pytanie od wczoraj mnie nurtuje... bedac na wizycie dr N wypisywal mi recepty dostalam ich okolo dziewieciu..;/ no i pyta mnie czy zostal mi jeszcze menopur..mowie ze nie ze wzielam wszystko juz te 1200j on mowi ze okey i ze jeszcze jeden sie zrobi dzis wieczorem (wsensie wczoraj) wypisal mi recepty ..na karteczcce z tabela co kiedy i jak mialam dnia 17.02 gonapeptyl plus 150j menopuru okey mowie, na recepcie mialam napisane 3 fiolki menopuru... i babka w aptece rowniez dala mi 3 ampulki gdzie kazda ampulka ma 75j czyli dwie apmulki to 150j a trzy to 225?>>prawda??? i niewiem czy dr pomylil sie na tabeli rozpiski z dawka czy jak??? bo wzielam na raz te 3 fiolki z recepty...
Witam Wszystkich.
@Lookator Nie zdołowałeś mnie, spokojnie. Oswoiłam się z myślą, że mam niską rezerwę i cieszę się, że inne kobiety w moim wieku nie mają tego problemu. O co dokładnie u Was chodzi? O jakiś problem immunologiczny?
@dorotav , @KATE23 , Asia_77 , @annemarie , @GizaS , @sham , @Hess , kate_p7 , @andromeda5 , @.szkrabek – Dziękuję za powitanie i miłe słowa!
Dziś mam wizytę w Invimedzie - ocena pierwszego cyklu po nieudanym in vitro.
Jestem na początku drogi. W in vitro - 6 pęcherzyków antralnych z czego dojrzała tylko jedna komórka jajowa.
Jestem w 10 d. c. i umieram z ciekawości czy dziś antralnych będzie więcej. Wyniki AMH dopiero w poniedziałek.
FSH 14,9. Wciąż nie wiem na co zdecyduję się dalej i na co mam szansę.
Miłego Dnia Dziewczyny i Chłopaki w staraniach.
całus
@Lookator Nie zdołowałeś mnie, spokojnie. Oswoiłam się z myślą, że mam niską rezerwę i cieszę się, że inne kobiety w moim wieku nie mają tego problemu. O co dokładnie u Was chodzi? O jakiś problem immunologiczny?
@dorotav , @KATE23 , Asia_77 , @annemarie , @GizaS , @sham , @Hess , kate_p7 , @andromeda5 , @.szkrabek – Dziękuję za powitanie i miłe słowa!
Dziś mam wizytę w Invimedzie - ocena pierwszego cyklu po nieudanym in vitro.
Jestem na początku drogi. W in vitro - 6 pęcherzyków antralnych z czego dojrzała tylko jedna komórka jajowa.
Jestem w 10 d. c. i umieram z ciekawości czy dziś antralnych będzie więcej. Wyniki AMH dopiero w poniedziałek.
FSH 14,9. Wciąż nie wiem na co zdecyduję się dalej i na co mam szansę.
Miłego Dnia Dziewczyny i Chłopaki w staraniach.
całus
calineczka spokojnie wdech i wydech , łyknij relanium na uspokojenie- czy wam też po relanium kręci się w glowie?? ja tym razem w innej klinice i bez relanium ale mam jeszcze w pudełku to sobie łykne
calneczka mnie nie ma juz 3 tydzień ( ciągle przeziębiona a w trakcie stymulacji) akurat zwolnienie mi się kończy jak punkcja i transfer będzie - nie wiem jak to rozwiąże tym bardziej ze to koniec miesiąca i ogrom pracy
Wiem że szef na mnie zły że na takim zwolnieniu ale co pójde na zwolnieniu do pracy żeby coś nadgonić to następnego dnia "bardziej chora" - a trochę jak znalazł to zwolnienie - nie muszę brać urlopu na wizyty w klinice
)
Hess proszę dużo pić i spać i nie opierać się jeśli wysle Cie lekarz na zwolnienie!! o zdrowie trzeba dbać bo potem ( tak jak u mnie) może się ciagnąc i ciągnąć- a przecież to teraz pwinnam być zdrowa :/
calneczka mnie nie ma juz 3 tydzień ( ciągle przeziębiona a w trakcie stymulacji) akurat zwolnienie mi się kończy jak punkcja i transfer będzie - nie wiem jak to rozwiąże tym bardziej ze to koniec miesiąca i ogrom pracy
Wiem że szef na mnie zły że na takim zwolnieniu ale co pójde na zwolnieniu do pracy żeby coś nadgonić to następnego dnia "bardziej chora" - a trochę jak znalazł to zwolnienie - nie muszę brać urlopu na wizyty w klinice
)
Hess proszę dużo pić i spać i nie opierać się jeśli wysle Cie lekarz na zwolnienie!! o zdrowie trzeba dbać bo potem ( tak jak u mnie) może się ciagnąc i ciągnąć- a przecież to teraz pwinnam być zdrowa :/
calineczkaa
Hess, popostu koleżanka prosi mnie o uczesanie w dobieranego jak idzie na posiedzenie Zarządu, czy gdzieś tam. Ale to tylo chwila.
calineczkaa
Dziewczyny, standardowe pytania o objawy ciąży po transferze, później potwierdzonej:-)
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Lookator: chwala ci za uwirlbianie stalosci. Niemniej jednak, z calego mego doswiadczenia i wiedzy moge miec tylko jedna rade: ZMIANA... Nie narnujcie zarodkow bez dokonania zmian.... Tkwienie w tym co nie wychodzi mija sie z celem
dariaa16
dziwczyny powiedzcie mi jak to jest z wzieciem UNIDOX SOLUTAB? dostalam go na piatek czyli na dzien punkci mam go wziasc przed 8??? popijajac odrobina wody czy po punkcji??? tak samo mam tego dnia estrofem i luteine dopochwowo....pomozcie
reklama
andromeda5
Dariaa16 z menopurem Ci nie pomogę, doc. chyba się pomylił, ale nie wiadomo czy na rozpisce, czy na recepcie... Co do unodoxu, to sprawdzę w domu jak wrócę z pracy, po 16, chyba przed, ale na 100% potem Ci napiszę. To samo co do estrofemu i lutki.
Podziel się: