reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć,
Ja już po transferze. Mam już z sobą blastusia 4BB, ponadto czekają na mnie bałwanki na zimowisku 3 blastki 4BB.
Ze szczęścia wpadłam Pałce w ramiona, on też był bardzooo zadowolony, bo to naprawdę dobry wynik.
Także teraz leżę, mąż robi obiadek, nospa i relanium wzięte, jutro idę do pracy, ale oczywiście bez stresu i bez przemęczania:-)

reklama
Calineczka, super wieści!!! Pod serduchem jedno szczęście i jeszcze 3 czekają!!! wow :) musi być dobrze!!!

Hess, pod koc i kuruj się - ponad 38st to już niefajna temperatura. Chyba powinnaś lecieć do lekarza! Lepiej szybko zadziałać, by uniknąć antybiotyku!

Calineczka, super wieści, coś czuję, że za dwa tygodnie będziemy mieć kolejną mamuśkę :D
kiki - koniecznie powiedz lekarzom, jak coś cię martwi czy boli, naprawdę lepiej pobyć troszkę dłużej ale być pod opieką no i będziesz miała pewność, że wszystkiego dopilnowałaś :)
szkrabek - dobrze, że oko całe, faktycznie trzeba ciągle uważać bo nie znasz dnia ani godziny! ;)

Hess, bidulko moja, z wrażenia przed wizytą się rozchorowałaś:-)Ja ostatnio leczyłam się wódką z pieprzem, i jak ręką odjął, przeszło przeziębienie:-)
Asia, bardzo się cieszę, że to tylko polip, a nic gorszego, ale tego co się nastresowałaś, nikt Ci nie zabierze:sorry2:
Kiki, ale z kropkiem wszystko ok?
Jestem jakaś przymulona, bez kitu:-D

calineczkaa - a widzisz!!! Mówiłam, że będzie jeszcze rodzeństwo czekać!! Tak się cieszczę :). Blastusie bardzo ładne. Teraz trzymam kciuki by ten pod serduszkiem się wgryzł z mamusię :-) A to jednak nie Kunicki Ci robił?

.szkrabek - grzeję się, ale niestety na 18:30 muszę jeszcze iść go genetyka na wizytę, a jutro idę do internisty :tak:

Moja taka dawna lekarka mówiła, że w moim przypadku temperatura 38 stopni to dopiero stan podgorączkowy :-), ale ja się starzeję i już mnie to rozkładać zaczyna, hehe.

Asia. ....no to nas postraszylas. ..i już koniec zabawy. Ostatni raz . Uffff całe szczęście ze wszystko ok . U mojego em tez ok. USG jajek wyszło ok markery nowotworowe tez nie obecne.

calineczkaa - no ja niestety nie mogę pić alkoholu, leków też wielu brać nie mogę.......e, do dupy być chorym:eek:

Moja kochana Hess!!!!!Dzięki za wiadomość:-)Niestety nie mam jak odpisać, więc tutaj dziękuję:-)
Widzisz, i Tobie się uda!!!!!!!!Wszystko jest możliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)Ja czekam teraz na Twoją i Kate stymulację!!!!

kate Kochana Ty moja :-) Dziś rano dzwoniłam do kliniki i wyniku nie było , tzn, był ale na jakiś opis czekał . Więc jedna kochana Pani z którą rozmawiałam powiedziała ,że mam przyjechać , a ona osobiście dopilnuje, aby był już na biurku jak przyjadę . I tak też było . Nie muszę wspominać , co przeżywałam czekając przed drzwiami gabinetu.....

Przeszło mi jak zobaczyłam uśmiech na twarzy lekarki :-)

Przyznała ,że sama miała najczarniejsze myśli a ja jestem jedynym takim przypadkiem w karierze kliniki;-)

NIE MAM RAKA :-D BEDĘ ŻYĆ :-D .

To tylko polipowate endometrium. Jakiś polip musiał przerosnąć i krwawił.
Mam brać proverę od 16 do 25 dc przez 3 cykle i 16 czerwca mam histeroskopię .

DorotaMie witaj :-)

Fusun piękne zarodeczki . Już trzymam kciuki Kochana :-)

Asia ,mam nadzieje ,ze sie uspokoilas i nie bedziesz snula dalszych teorii spiskowych;-)ciesze sie razem z toba:tak:

reklama
calineczkaa - czyli suplementacja chyba przyniosła korzyści i może krótki protokół też :). Mam nadzieję, że i w moim przypadku tak będzie. Dałaś mi nadzieję :). Za chwilę Kate_p7 będzie miała blastusię a po niej ja :) I wszystkie się przeniesiemy na inne forum :D....znaczy inny temat, hehe.
Jakoś mam tyle pozytywnych myśli i w ogóle.......to chyba przez temperaturę :szok::-D
Fiksuję :D
Mam nadzieję, że genetyk mnie na ziemię nie sprowadzi :-)

Do góry