reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Asiu dzieki, poleciałam dzisiaj do lekarza z samego rana bo temperatura wysoka. dostałam antybiotyk na 3 dni, pytałam sie o badania do anestezjologa -powiedziala ze moze byc czegos wiecej czy mniej. Tydzien zwolnienia, wystarczyłoby zapewne 3 dni ale w piatek mam wizyte u lekarza w novum to akurat na spokojnie bedzie wszystko i na badania z krwi tez na spokojnie zrobie. wiem ze choroba wplywa tez na wynik tsh bo jak stan zapalny jest to wynik moze byc wyzszy. bedzie co ma byc, oby teraz juz tylko temperatury nie było

reklama
Agulla- szczerze to nie wiem, ja wogole nie byłam nastawiona ze bedzie widoczny. ja stawialam ze w pt mialam bete kolo 400 to wątpiłam zeby był widoczny. Dr ucieszył sie ze go znalazł, powiedzial ze jest malutki ale odpowiedni na ten czas.
kolejna wizyta w piatek i juz sie stresuje. mam nadzieje ze na wizycie bedzie juz widoczniejszy pecherzyk .bo na serduszko nie licze, za szybko chyba.
ale od wczoraj juz histeryzuje bo jak zrobilam test sikany to 2 kreska średnio widoczna i nie wiem czy mam sie martwic:-(

kikifish87 - testami to się nie przejmuj, one nie są wiarygodne w 100%. Najlepszym wskaźnikiem / potwierdzeniem jest BETA. A sikiańce raz wychodzą a raz nie. Nie ma co się nimi przejmować. USZY DO GÓRY !!! :tak:

Ale tu dzisiaj cisza :-/ ja mam już chyba odlezyny od tego lezenia i kurowania się no ale jak mus to mus nie pamiętam kiedy tak leżalam chyba z rok temu po operacji:-/ u nas od wczoraj sypie śnieg to sobie wyobrazcie ile już napadalo:-/

Bubu trzymam kciuki za wielgaśną bete:-)

Olusia udanej wizyty:-) jak się czujesz? już wszystko wróciło do normy?

STYCZEŃ

26: bubu520 - wysoka beta!
26: Olusia - podglądanie maluszków

27: dariaa16 - początek wyciszania
27: annemarie - podglądanie pęcherzyków
30: calineczkaa - początek stymulacji
30: Hess - początek stymulacji
30: kikifish - podglądanie maluszka

LUTY

02: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
02: GizaS - wysoka beta!
04: Aisa79 - badanie kolposkopowe
04: justys8782 - podglądanie maluszka
09: Olusia - echo serduszek
11: dorotav - badania w szpitalu
20. kate_p7 - początek stymulacji
28: kate_7 - podglądanie pęcherzyków

MARZEC

Yplocka1 - udana stymulacja

reklama
Kiki, ja w pierwszej ciąży długo miałam blade sikańce - takie to testy, szkoda na nie sikać :) Na pewno będzie OK - pęcherzyk sobie spokojnie rośnie i nie martw się na zapas!!! Wiem, że łatwo powiedzieć, gorzej wykonać ale spróbuj wyłączyć negatywne myśli.

W trakcie ostatniej wizyty miałam scratching endometrium - podobno pomaga ukrwić macicę i ułatwia implantację. Spotkałyście się z tym zabiegiem?
Wykupiłam też dodatkowe leki i witaminy... nie śmiejcie się ale mam już tego tyle, że kupiłam sobie też separatorek do leków - co rano/w południe/wieczorem... Czuję się jakby mi przybyło z 10 dych... ale czego się nie robi :)

Do góry