Asiu dzieki, poleciałam dzisiaj do lekarza z samego rana bo temperatura wysoka. dostałam antybiotyk na 3 dni, pytałam sie o badania do anestezjologa -powiedziala ze moze byc czegos wiecej czy mniej. Tydzien zwolnienia, wystarczyłoby zapewne 3 dni ale w piatek mam wizyte u lekarza w novum to akurat na spokojnie bedzie wszystko i na badania z krwi tez na spokojnie zrobie. wiem ze choroba wplywa tez na wynik tsh bo jak stan zapalny jest to wynik moze byc wyzszy. bedzie co ma byc, oby teraz juz tylko temperatury nie było
reklama
agulla84
Fanka BB :)
Kiki jaki duzy był twój pęcherzyk?
kasik36
Gizas mnie brzuch zaczal bolec jak na @ na 2 dni przed pozytywna bete i bolal jeszcze kilkanascie dni po, tak wiec to czasami dobry objaw
kikifish87
Agulla- szczerze to nie wiem, ja wogole nie byłam nastawiona ze bedzie widoczny. ja stawialam ze w pt mialam bete kolo 400 to wątpiłam zeby był widoczny. Dr ucieszył sie ze go znalazł, powiedzial ze jest malutki ale odpowiedni na ten czas.
kolejna wizyta w piatek i juz sie stresuje. mam nadzieje ze na wizycie bedzie juz widoczniejszy pecherzyk .bo na serduszko nie licze, za szybko chyba.
ale od wczoraj juz histeryzuje bo jak zrobilam test sikany to 2 kreska średnio widoczna i nie wiem czy mam sie martwic:-(
kolejna wizyta w piatek i juz sie stresuje. mam nadzieje ze na wizycie bedzie juz widoczniejszy pecherzyk .bo na serduszko nie licze, za szybko chyba.
ale od wczoraj juz histeryzuje bo jak zrobilam test sikany to 2 kreska średnio widoczna i nie wiem czy mam sie martwic:-(
agulla84
Kiki hess ma rację z tymi testami to jest różnie! Żeby wyszedł piękny to jeszcze troche poczekaj!
agulla84
Ale tu dzisiaj cisza :-/ ja mam już chyba odlezyny od tego lezenia i kurowania się no ale jak mus to mus nie pamiętam kiedy tak leżalam chyba z rok temu po operacji:-/ u nas od wczoraj sypie śnieg to sobie wyobrazcie ile już napadalo:-/
Bubu trzymam kciuki za wielgaśną bete:-)
Olusia udanej wizyty:-) jak się czujesz? już wszystko wróciło do normy?
STYCZEŃ
26: bubu520 - wysoka beta!
26: Olusia - podglądanie maluszków
27: dariaa16 - początek wyciszania
27: annemarie - podglądanie pęcherzyków
30: calineczkaa - początek stymulacji
30: Hess - początek stymulacji
30: kikifish - podglądanie maluszka
LUTY
02: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
02: GizaS - wysoka beta!
04: Aisa79 - badanie kolposkopowe
04: justys8782 - podglądanie maluszka
09: Olusia - echo serduszek
11: dorotav - badania w szpitalu
20. kate_p7 - początek stymulacji
28: kate_7 - podglądanie pęcherzyków
MARZEC
Yplocka1 - udana stymulacja
Olusia udanej wizyty:-) jak się czujesz? już wszystko wróciło do normy?
STYCZEŃ
26: bubu520 - wysoka beta!
26: Olusia - podglądanie maluszków
27: dariaa16 - początek wyciszania
27: annemarie - podglądanie pęcherzyków
30: calineczkaa - początek stymulacji
30: Hess - początek stymulacji
30: kikifish - podglądanie maluszka
LUTY
02: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
02: GizaS - wysoka beta!
04: Aisa79 - badanie kolposkopowe
04: justys8782 - podglądanie maluszka
09: Olusia - echo serduszek
11: dorotav - badania w szpitalu
20. kate_p7 - początek stymulacji
28: kate_7 - podglądanie pęcherzyków
MARZEC
Yplocka1 - udana stymulacja
reklama
Kiki, ja w pierwszej ciąży długo miałam blade sikańce - takie to testy, szkoda na nie sikać Na pewno będzie OK - pęcherzyk sobie spokojnie rośnie i nie martw się na zapas!!! Wiem, że łatwo powiedzieć, gorzej wykonać ale spróbuj wyłączyć negatywne myśli.
W trakcie ostatniej wizyty miałam scratching endometrium - podobno pomaga ukrwić macicę i ułatwia implantację. Spotkałyście się z tym zabiegiem?
Wykupiłam też dodatkowe leki i witaminy... nie śmiejcie się ale mam już tego tyle, że kupiłam sobie też separatorek do leków - co rano/w południe/wieczorem... Czuję się jakby mi przybyło z 10 dych... ale czego się nie robi
W trakcie ostatniej wizyty miałam scratching endometrium - podobno pomaga ukrwić macicę i ułatwia implantację. Spotkałyście się z tym zabiegiem?
Wykupiłam też dodatkowe leki i witaminy... nie śmiejcie się ale mam już tego tyle, że kupiłam sobie też separatorek do leków - co rano/w południe/wieczorem... Czuję się jakby mi przybyło z 10 dych... ale czego się nie robi
Podziel się: