reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć jutrzejsza beta to formalność wczoraj na aplikatorze zuważyłam brązowy śluz, dziś też, więc chyba się nie udało :no: dam znać jutro wieczorem jaki wynik ale nie ma co się łudzić :no: :no: :no:

Ewciahcg ja mam 13dpt świeżaczka 3 dniowego. Nie wiem czemu ale mam jeszcze nadzieje. Każdy transfer przechodze inaczej, w tym miałam ból 4,6i 11. A ty miałaś jakieś inne objawy, miałaś blastkę?

Kate leze podpieta do kroplowek, malo wstaje, leze? Leze i wszystko mnie boli od lezenia.. mam mierzone tetna maluszkow a oprocz tego na wizycie rannej i wieczornej..jutro maja podlaczyc mmie do Ktg.. i mam usg i badanie i lekarz zadecyduje czy do domu czy nie. Dzis moj ginek ma dyzur wiec jakos spokojniejsza jestem.. ;-)

Olusia
Dobrze ze jestes pod ciagla kontrola. A wiadomo jaka prxyczyna krwawienia ??? Na co dostajesz kroplowki ??? Brzuch nadal Ci sie stawia ?

Bubu ja tez miałam ból tak jak przed @ bolały mnie jajniki teraz już mniej ale czasem czuje jakieś delikatne ukłucie. I upławy od ok 6 dnia się pojawiły teraz są delikatniejsze dzwonilam do lekarza i mówił że jak nie ma krwi to mam nie panikować. Jutro się wszystko okaże daj znać jak będziesz miała wynik ja dopiero po 16 boje się czy ta beta mi urosła. Cały czas nie wierze w ten wynik z piątku.

reklama
Sykatynka, super, że spadła Tobie homocysteina!!!!:-)
Jak Ty to zrobiłaś kobieto????;-)
Teraz ze spokojną głową, można podejść do transferu;-)
Kate, a u Ciebie jak tam sytuacja wygląda na froncie???:-)
Ja jutro ostatni dzień antyków, z tego szczęścia mam cały czas banana na twarzy:-)
A na piątek, czyli 1DS, czekam jak na zbawienie:-D
I dziś o 12 mam wizytę u anastezjologa:happy:

Do góry