reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Miała też dwie blastusie w wyniku pierwszej stymulacji, to podeszła zaraz do drugiej, aby mieć więcej zarodków do badania. Bo w cenie jest przecież 8 sztuk. I teraz tak jak Ty, czeka na wyniki;-)I chyba ta sama klinika, czyli Invicta, tylko ona jest z innego miasta.

reklama
No tak, tylko ja o tym nie widziałam. Nikt mi nie powiedział. Miałam pobranych 11 komórek. 6 się zapłodniło. Tylko 2 przetrwały do pgd. Kurcze tym z Invicty zależy tylko na kasie. W nosie mają ludzi, ich uczucia i pieniądze....

Hej. Dziękujemy za kciuki wczorajsze :-). Wszystko jest dobrze, parametry w normie i zgodne z terminem ciąży. Kate na 100% procent jest chłopak. Trzy razy się ujawnił podczas badania :-).
Poproszę o dopisanie mnie do listy na 28 stycznia wizyta u dr prowadzącej i 4 luty badanie kolposkopowe. Dzięki

Dziewczyny trzymam kciuki nieustająco za was wszystkie :-)

reklama
Do góry