reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Olusia, ależ się cieszę że z maluszkami wszystko jest dobrze, no ale przecież jakby mogło być inaczej. No cukier na czczo też masz nie ciekawy jak ja, chyba jakaś dieta nam się szykuje ;-)

GizaS, super zaczął Ci się układać nowy rok, same dobre wieści i będzie tak dalej :tak:

kiki
, przy tym udanym transferze nie miałam żadnych takich objawów o jakich piszesz, brzuch mnie stale bolał, a w przed ostatnim dniu przed betą brodawki mi się zrobiły mega czerwone tylko ja nie kojarzyłam tego z ciążą i wszystkim mówiłam ze się nie udało. Trzymam kciuki :tak:

kate, może to dobry pomysł by odpocząć od BB, jak się zdecydujesz to daj znać to wrócę do swojego "obowiązku" ;-)

Jolka1979, witaj na forum, trzymam kciuki za maluszka, niech się zadomawia :tak:

reklama
Aisa gratuluje synka... :tak:a Marcelek fajne imie

Jolka witaj...:tak:kciuki by maluszek sie zadomowil na 9 miesiecy

Kiki co ty test robisz? za wczesnie kochana!! ja robilam test dopiero w 14dpt..i wyszly dwie kreseczki, ale ta jedna nie byla taka mocna jak pierwsza...:tak:

yplocka1 no to duzo 8 tys za dwa zarodeczki... mam nadzieje ze dostaniesz dobra wiadomosc...:tak: mi kiedys tez pani doktor mowila ze mozna robic PGD na blastusiach...

Asia i jak wizyta? bo chyba czegos nie doczytalam?;-)

BUBU a ty jak tam?;-)

Dorotka to jaka diete stosujemy? a ty jaki mialas poziom cukru? bylas w tym szpitalu czy dopiero idziesz?;-)

GizaS, super zaczął Ci się układać nowy rok, same dobre wieści i będzie tak dalej
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Ostatnia edycja:
Olusia i Dorotka u mnie wyniki insuliny na czczo to 16,60 mU/l po 1h 105,80 mU/l, a po 2h 213,60 mU/l. A glukoza na czczo 86,8 mg/dl po 1h 150,1 mg/dl, a po 2h 145,8 mg/dl. Moja endo na te wyniki powiedziała: masakra :)

Migotka.. to wynik cukru na czczo masz dobry.. a pilas 50 czy 75 gram glukozy? a na ta insuline to bralas tabletke czy jak?:tak:

yplocka1 no ale to znaczy ze nie zbadaja ich jeszcze raz? :-( przykro mi....

Ostatnia edycja:
Olusia, do szpitala to ja dopiero dostałam skierowanie w 1 dc mam zadzwonić i się zapisać na 10dc, glukozę na czczo miałam 101 przy normie 70-99, a dieta to by się przydała chociaż ograniczająca słodycze

Migotka, u mnie w labo nie chcą zrobić glukozy po obciążeniu bez skierowania, może w tym szpitalu mi zrobią, już się zaczyna bać wyniku bo u mnie dziadek miał cukrzycę i teraz tata ma, więc jakieś obciążenie jest.

yplocka, ale co to oznacza ? dlaczego nie mogą ich zbadać ? źle pobrany materiał ? może za mało ? i czy w takim przypadku nie będziesz ich zabierać ?

reklama
Do góry