reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kasik-gratulacje syneczka:-D

Gizas u nas w klinice jest chyba tylko EmbrioGlue -ja go zawsze bralam i kosztuje 350zl. I zawsze za niego placilam bo jestem z programu 2+1 ,
Podobno tak jak to pisala Olusia one z rzadowki mialy za darmo bo klinika chce sobie chyba pomoc i podniesc statystyki udanych transferow

anula hehehe nie ma za co :)) ja biore 0.4

olus moja dzidzia tez ma ponad 700gram wiec twoja dzidzia wcale nie odstaje choć ty masz dwojke a jedno :)) doktor mowi ze jeśli ja tez jestem drobna to dzidzia tez po mnie może to odziedziczyć :))) ale jak patrzyłam to mniej więcej w tym tyg bobasy średnio tak waza wiec jest dobrze :)))
a fragmin czemu ci zwiekszyl ze wzgledu na dwojeczke ???? ja nadal biore clexane 0,4 dawke mam od początku taka sama i duphaston jeszcze mam ty lutke tez masz??? czy odstawil??

sykatynka, kasik ostatnio podnosilyscie mnie na duchu odnosnie tego bolu brzucha @.
Dziewczyny a mialyscie jakies obj jeszcze? Wiem ze niepotrzebnie doszukuje sie obj ale mam mega dola, od 3 dpt boli mnie ten brzuch @. A nie mam zadnych innych obj. Piersi nie bola. Tylko brzuch boli i nie przestaje ani na chwile:-(
Normalnie mam ochote jechac jutro w 7 dpt zrobic bete i wiedziec jaka jest zeby odstawic leki i wkoncu dac sie tej@ przebic......

kiki mnie ciaglo czasem w pachwinach ale powiem ci ze teraz jak się udało to nie miałam zadnych obj. wiec myslalam ze nic z tego bo wcześniej zakazdym razem cos mi się działa a teraz nic jedynie te pachwiny tyle co pamietam... nie stersuj się i nie doszukuj bo to jest najgorsze ja odpuscilam z mezem tym razem i pomoglo razem myśleliśmy ze nie udało się a tu taki cud się stal... to jest za wczas żeby były jakie kolwiek objawy pozatym jesteśmy faszerowane lekami wiec to przez nie tak się czujemy... nie myśl daj na luz wiem ze to trudne ale ja tak samo przezywalam jak ty i wkoncu przy tum podejściu już nie miałam sil wiec nie zaglebialam się tylko zajmowałam się wszystkim żeby nie myslec :))) będzie dobrze a poza tym to często dziewczyny mowily o bulu brzucha jak na @ mnie dopiero zaczal bolec już po pozytywnej becie i wtedy zaczelam plamic ale jak widać wszystko dobrze się skonczylo :))) trzymam kciuki za ciebie i musi się UDAC :)))

Witam
Dopłacę do emryogelu może jak zarodki rozwiną się do 5 doby to im dam większą szansę na zagnieźdzenie:sorry2:
Kiki zapewne ja tez będe panikować i szukac objawów ale przeciez wiesz z forum że nie wyznacznika co do potwierdzenie ciaży lub jej brak jest tylko beta. A póki jej nie masz i @ brak to wierzymy że ciąza jest;-)

Kiki, mnie zaczynały boleć piersi i może trochę bardziej się meczylam... Ale myślę że na początku ból piersi to był raczej wpływ lutki niz ciąży....tak sobie myślę, że 7 dpt powinno być już po zagniezdzeniu i może beta powinna już zacząć wzrastać.... Ja miałam 23 w 6 dpt ale ja miałam podawane pieciodniowe... Ale jeśli bardzo cię to męczy to pojedź na Betke, nawet jeśli będzie jednocyfrowa ale powyżej 1 to będzie znak żeby nie odstawiac leków...

Kiki - jeżeli to Cię pocieszy, to ja miałam typowe objawy jak na @. Brzuch mnie bolał od 3-4 dpt, a jak robiłam betę w 10 dpt to brzuch tak mnie rwał w środku, że byłam przekonana o niepowodzeniu. A tu lekarz zadzwonił z super wiadomością. Trzeba wierzyć do końca. A dodatkowo ja jeszcze rozmawiałam z maluchami i zostały ze mną. Trzymam kciuki za Was :-)

reklama
Do góry