reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

hej dziewczynki dawno mnie tu nie było wiec gratuluje tym co się udało i ogromne kciukasy za te testujące :)

kasik
co tam kochana u ciebie???? co będziesz miała ???? i jak się czujecie z dzidzia??? u mnie na razie ok krwiaka się pozbyłam anemia się przyplatala ale już zelazo dostałam wiec spoko :)) clexane jeszcze mam i duphaston ale doktor do acardu już nie wrocil wiec wsumie cala ciaze mam tylko na clexane pozdrawiam :)))

olus
co tam u ciebie??? i jak się czujesz z dzidziami :))) pozdrawiam

migotka
a ty dalej leczysz się w tej samej klinice??? będzie dobrze zobaczysz tylko sama się zastanawiam czemu ci się zrobila ta nastepna torbiel przy anty a lekarz co na to ???

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny za słowa otuchy tylko ze ja sie boje ze to serio @ sie zbliza bo to moj 27 dc a zawsze w 28-29 dc dostawalam @ :-(

betowac chce w 10dt- 15.01

koniec marudzenia. nie bede wam juz głowy zawracac bo to moje paranoje.

bubu gratuluje, meeega wynik.:)

mi mi witaj ponownie, fajnie ze wrociłas, co u ciebie słychac??

Ostatnia edycja:
bubu gratuluje, meeega wynik.:tak:

Kiki kochana trzymam kciuki za ciebie !!:tak:

Kate pewnie żebym chciala na miasto leciec.... a tak to leze, leze i pachne... wstaje jedynie do toalety....:tak:

Migotka to jest to mozliwe ze z 2 zrobi sie 3 torbiel przy antykach? zgupialam juz... ale trzymam kciuki zebys szybko rozpoczela stymulke..:tak:

Dorotka wynikow nie znam, ale w poniedzialek bede wiedziec to dam znac...;-) ooo do szpitala? i co idziesz? a wiesz jakie badania zrobia tobie?

mi mi super ze sie odezwalas!! a u mnie co... skraca mi sie szyjka i musze lezec, lezec i jeszcze raz lezec, wstaje tylko do wc...a maz skacze nade mna :tak: maluszki ladnie przybraly na wadze i co raz mi ciezej jest... a kopią mnie i mnie wszystko boli... od jakiegos czasu spie popoludniami bo mi sie tak oczy zamykaja i jestem zmeczona...

Giza trzymam kciuki za wizyte i za punkcje...:tak: tak jak napisala Kiki my sie znamy osobiscie, jestesmy z tej samej kliniki:tak: na pewno bedziesz miala piekne zarodeczki

Dzis przychodza do mnie kolezanki... troche sie rozerwe...:tak:

bubu pięknie 14 zarodków będzie z czego wybierać, 3mam kcuki żeby dalej się rozwijal w same blastki klasy AA:-)

kiki dobrze zwiastują twoje objawy, a 15ego który to dpt? bo ty miałaś 3 dniowy zarodeczek czyli 8dpt już może cos wyjść:-)

kate- 15.01 to bedzie moj 10 dpt , 3 dniowego zarodka i szybciej chyba nie bede robic bo jak mi sie udalo ostatnio to w 10 dpt mialam bete 17 wiec jakbym zrobila szybciej to moze by mi nie wyszła.

kiki będzie dobrze zobaczysz trzymam mocno kciuki za ciebie :))) a u mnie .... rośniemy... i jak na razie mamy się dobrze mam nadzieje ze już tak będzie do końca ciąży tylka anemia mi się przyplatala i zelazo dostałam mam nadzieje ze pomoze :) pozdrawiam cie

olcia to nie za dobrze a o szwie doktor nic ci nie mowil... u mnie ze szyjka ok nic nie widać żeby się skracala no ale ty masz dwa bobasy ... będzie dobrze lez i odpoczywaj ja te czasem mam tak ze musze się polozyc anemia mi się przyplatala... fajnie ze twoje bable podrosły moja dzidzia tez przybrala ja ci wtedy na GG zle napisałam miała niecale 300g wiec malutka była ale ja tez jestem drobna i lekarz powiedział żeby się tym nie przejmować a teraz wazy ponat 700gram wiec fajnie podskoczyla :))) i wszystko jest ok tez mnie kopie czasem gdzies ugniecie i zaboli ale najważniejsze ze jest :))) i jak na razie jest ok a powiedz mi a echo serduszka kiedy robia to jest to KTG chyba w nazwie nic nie pomyliłam mi na razie lekarz jeszcze nic nie mwil o tym badaniu a trzecie genetyczne mam na 18lutego wiec jeszcze trochę czasu pozdrawiam cie :)))

mi mi mowil mi o passerze i o szwie ze jesli dalej bedzie sie skracac to mi zaloza... mam tez skierowanie do szpitala gdyby sie cos dzialo i dzwonic do mojego gina... odnosnie echo serduszek to nie KTG, ja mam skierowanie od gina bo przy ciazy blizniaczej to jest koniecznie... tak przynajmniej mowil mi lekarz... badaja jak serduszko bije i jak tam przeplywy i jaka wielkosc i inne parametry, a przy okazji bede miala sprawdzana szyjke i bedzie decyzja co dalej... mialam juz raz echo w grudniu i wyszlo ze u chlopczyka trzeba powtorzyc badanie...wiec licze ze jutro mi powiedza ze jest wszystko dobrze.. u ciebie to ktory tydzien?:tak:

p.s tez mam anemie wiec biore leki, do tego leki na bolesci brzucha, magnezy, nospy itp....

mi mi - ja podobnie jak ty biorę clexane a jestem w 20 tyg i nie zapowiada się żeby lekarz chciał odstawić, w następnym tyg idę do gina który zajmuje się in vitro i chce go zapytać czy mogę odstawić i jakie badania zrobić przed żeby małej nie zaszkodzić bo naczytalam się w necie takich rzeczy ze w sumie jestem skłonna brać do końca
I MAM PYTANIE: czy ty masz jakieś konkretne wskazania do brania clexane do końca ciazy? Dzięki z góry za odp. Oczywiście jak na moje pytanie zna ktoś inny odp to będę wdzięczna :-)

reklama
olus dzieki za wyjaśnienie przepływy to tez badaja na genetycznym bo mi badali ale wsumie ciaza blizniacza to ciaza pod nadzorem :) na pewno będzie wszystko wporzadku z dzidzia nie martw się :)) jestem w 25tyg i 3dniu dokładnie :)))

anula ja chodze do gina który nie zajmuje się in vitro ale clexany nie odstawia... wiec jak się ja już bierze to się bierze do ok 36-37tyg ciąży i nawet gin mi powiedział ze wcześniej nie odstawi... i nawet jak miałam krwiaka którego nie mogłam się pozbyć to tez clexany doktor mi nie odstawil bo nie chciał ryzykować, wiec pewnie tobie tez nie odstawia a ja wsumie na clexane się sama uparlam przy tym podejsciu bo u mnie w klinice raczej nie daja tego leku jeśli nie ma przeciwciał fosfolipidowych chyba nie pomieszałam nazwy ... a encortonu nie zabrałam w tym podejściu choć klinika daje go ale ja postanowiłam sprobowac bez i szczal w 10 :))))))))))) jeszcze miałam acard ale jak rafilam z krwawieniem do szpitala w 6tyg to mój lekarz prowadzący go odstawil i już nie wrocilam do acardu... JA W SWOIM PRZYPADKU NAPEWNO NIE ODSTAWIE WCZESNIEJ CLEXANY choć bym miała to zabrać na swoje ryzyko to był mój 6transfer

Ostatnia edycja:
Do góry