mi mi dziękuję kochana za objaśnienie, ja jak miałam plamienia i jednodniowy incydent z krwią to też nie kazał odstawiac zastrzyków, ja chyba dla swojego świętego spokoju tez będę brała do końca, na wszelki wypadek zrobię te badania przeciwciała na wizytę do gina. A w jakiej cenie są te badania? Wie może ktoś :-)
reklama
kasik36
Fanka BB :)
mimi gdzie sie podziewalas? Zapraszamy na watek ciezaroweczki po in vitro. Ja clexane odstawilam juz dosyc dawno, nie pamietam dokladnie ale chyba okolo 20 tc. Tez sie balam a moj doktorek sie ze mnie smial, ze taka mala dawke ktora bralam to bardziej dzialala na moja psychike U mnie (odpukac) jest ok, od 9 pazdziernika nie plamie. Przytylam juz 9 kg plus 7 ktore przytylam przed ciaza na encortonie daje razem 16 wiec jest czasami ciezko ale nie mam na co narzekac. Od poniedzialku meczy mnie przeziebienie, mam wrazenie, ze z dnia na dzien jest gorzej zamiast lepiej. Najpierw bolalo mnie tylko gardlo i kosci, teraz doszedl katar i silny kaszel. Wlasnie ten kaszel martwi mnie najbardziej bo to dla dziecka nic przyjemnego. Acha no i bedzie synek, pierwszy raz w Dzien Chlopaka cos tam pokazal ale doktor nie byl pewien na 100%, na kolejnej wizycie odwrocil sie plecami i za nic nie chcial pokazac co ma miedzy nogami ale juz na kolejnych wizytach pokazal swoje klejnoty w calej okazalosci
Ostatnia edycja:
anula kasik napisala ze jej lekarz odstawil clexane i jest ok wiec może ty tez się zapytaj lekarza a nie myśl o najgorszym jak zaszlas w ciaze i nie poronilas to nie ma teraz sensu robic tych przeciwciał (to się robi przy poronieniach najczęściej) tak jak innych badan np. d-dimerow bo w ciąży sa wysokie i nie ma sensu badac bo wynik jest zafałszowany ... ja po prostu biore te clexane i brac będę a jak lekarz nic ci nie mowi o odstawieniu to nie myśl o tym bo się nakrecasz )))
kasik hehehe wiec gratuluje chłopaka )) moja dzidzia od razu pokazala się )) jest dziewczynka ))) ja przytylam ok 6kg jak na razie idzie w sam brzuszek ale zaczyna mi coraz bardziej ciazyc )) wlasnie musze się wybrać na to drugie forum bo miałam tam kiedyś zagladnac ale w sumie tutaj jestem przyzwyczajona... a nie było mnie bo cos z komputerem zaczelo się dziac później mój M przyjechal wiec chciałam się nim nacieszyć zanim znow wyjedzie no i tak zleciało )) ja na razie clexane mam ale acardu już nie mam od 6tyg wtedy co zaczelam krwawic no i długo krwiak mi schodzil ale wkoncu się go pozbyłam ))
kasik hehehe wiec gratuluje chłopaka )) moja dzidzia od razu pokazala się )) jest dziewczynka ))) ja przytylam ok 6kg jak na razie idzie w sam brzuszek ale zaczyna mi coraz bardziej ciazyc )) wlasnie musze się wybrać na to drugie forum bo miałam tam kiedyś zagladnac ale w sumie tutaj jestem przyzwyczajona... a nie było mnie bo cos z komputerem zaczelo się dziac później mój M przyjechal wiec chciałam się nim nacieszyć zanim znow wyjedzie no i tak zleciało )) ja na razie clexane mam ale acardu już nie mam od 6tyg wtedy co zaczelam krwawic no i długo krwiak mi schodzil ale wkoncu się go pozbyłam ))
A ja czytam i czytam
Chciałam dopłacić do opcji z emryogelem ale wyczytalam o embryogenie i zastanawiam się czy któraś z Was miała?
Nie moge znaleźć cen w żadnym cenniku w klinikach, wychodzi że jest droższy niż embryogel ale nie wiem o ile.
Sprzyja implantacji i ipodnosi odstek uzyskanyh ciążCo prawda zarodki miałam podawane w 2-3 dobie i nie wiem czy któreś dotrwały do stadium blastocyty i czy jeste problem z implanatcją ale jesli miałabym sobie pomóc to wydam kolejne pięniądze
W dwóch ostatnich jak dobrze pamiętam miałam embryogel
Chciałam dopłacić do opcji z emryogelem ale wyczytalam o embryogenie i zastanawiam się czy któraś z Was miała?
Nie moge znaleźć cen w żadnym cenniku w klinikach, wychodzi że jest droższy niż embryogel ale nie wiem o ile.
Sprzyja implantacji i ipodnosi odstek uzyskanyh ciążCo prawda zarodki miałam podawane w 2-3 dobie i nie wiem czy któreś dotrwały do stadium blastocyty i czy jeste problem z implanatcją ale jesli miałabym sobie pomóc to wydam kolejne pięniądze
W dwóch ostatnich jak dobrze pamiętam miałam embryogel
kasik36
Fanka BB :)
Gizas nie pomoge bo nie mialam ani jednego ani drugiego.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
GizaS ja mialam podawany embryoglue przy pierwszym podejsciu i placilam 350 zl... potem przy crio i przy drugim juz mialam za darmo, bo juz za darmo bylo go podaja ponoc....tak mi mowila lekarka....
A ja spedzilam popoludnie z kolezankami i od razu mi lepiej...
he he skakaly nade mna a ja siedzialam... nie pozwolily mi wstawac ani nic... fajnie bylo....
A ja spedzilam popoludnie z kolezankami i od razu mi lepiej...
Ostatnia edycja:
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
anula86@ ja do tej pory biore fragmin 5000 bo doktor mi zwiekszyl mi dawke....
mi mi bylam na usg dokladnie 26t0d i maluszki wazyly ponad 700 gram ale malutka byla wtedy blizej 800 a chlopczyk ciut mniej... wiesz u mnie maluszki rosna troszke wolniej niz w pojedynczej ciazy;-) ale wazne ze ladnie rosna i przybieraja na wadze....
mi mi bylam na usg dokladnie 26t0d i maluszki wazyly ponad 700 gram ale malutka byla wtedy blizej 800 a chlopczyk ciut mniej... wiesz u mnie maluszki rosna troszke wolniej niz w pojedynczej ciazy;-) ale wazne ze ladnie rosna i przybieraja na wadze....
Podziel się: