reklama
agulla84
Fanka BB :)
Ja też jestem z gyn chodzę do M
Widzę że ostatnio na forum dużo osób z Gyncentrum;-)większa szansa na przypadkowe spotkanie
Ja mam podglądanie w poniedziałek, środa/czwartek punkcja a później transfer w 2/3 dobie. Wolałabym w 3 bo widać które zarodki brną ładnie do przodu. Obym tylko miała co do podania
Ja mam podglądanie w poniedziałek, środa/czwartek punkcja a później transfer w 2/3 dobie. Wolałabym w 3 bo widać które zarodki brną ładnie do przodu. Obym tylko miała co do podania
agulla84
Gizas napewno będzie co podac nic się narazie nie martw kochana nowy rok musi być dla nas szczęśliwy!
kikifish87
Gizas - nie takie spontaniczne spotkanie , bo my pare dziewczyn z GC znamy sie na zywo chyba bedzie juz z 2 lata duzo jest osob na forum z GC.
Ja tez wczesniej adamczyk ale on odeszedl z kliniki a potem Mercik . Transwery zawsze M.
Gizas wtedy kiedy ty bedziesz miec punkcje to ja robie bete
Bubu- trzymam kciuki
Ja nadal czuje sie @, dzis 27 dc-5dpt. Chce wierzyc i to bardzo ale z minuty na minute jak obj @ sie nasilaja to moja wiara znika:-(
Ja tez wczesniej adamczyk ale on odeszedl z kliniki a potem Mercik . Transwery zawsze M.
Gizas wtedy kiedy ty bedziesz miec punkcje to ja robie bete
Bubu- trzymam kciuki
Ja nadal czuje sie @, dzis 27 dc-5dpt. Chce wierzyc i to bardzo ale z minuty na minute jak obj @ sie nasilaja to moja wiara znika:-(
Ostatnia edycja:
sykatynka
Kikuś, kochana, a kiedy chcesz robić betkę? Uwierz mi, że ja jak zaszłam w ciążę, to właściwie od jakiegoś 5 dnia przec co najmniej 2-3 tygodnie czułam się jak na okres i ból brzucha jak na okres. Powiedziałam lekarzowi, że brzuch mnie boli, a on na to: tak jak na miesiączkę? ja mówię, że tak, a on mówi, że to dobrze, że gorzej by było, jakby nie bolał, że to jest pożądany objaw... więc nie trać nadziei
reklama
kasik36
Bubu wow ale wynik, gratki, zapowiada sie spora rodzinka
Kikifish mnie kilka dni przed pozytywna beta i 2-3 tygodnie po tez bolal brzuch jak na @ wiec objaw jest optymistyczny
Kikifish mnie kilka dni przed pozytywna beta i 2-3 tygodnie po tez bolal brzuch jak na @ wiec objaw jest optymistyczny
Podziel się: