reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Agulla84 pierwsze podejście dr Cz.a teraz dr M.. Zawsze transfery miałam robione przez tego dr z czech i jeden dr Serafin.
A ty też jestś z gyncentrum?

reklama
Widzę że ostatnio na forum dużo osób z Gyncentrum;-)większa szansa na przypadkowe spotkanie:tak:
Ja mam podglądanie w poniedziałek, środa/czwartek punkcja a później transfer w 2/3 dobie. Wolałabym w 3 bo widać które zarodki brną ładnie do przodu. Obym tylko miała co do podania:eek:

Gizas - nie takie spontaniczne spotkanie , bo my pare dziewczyn z GC znamy sie na zywo:-D chyba bedzie juz z 2 lata:tak: duzo jest osob na forum z GC.
Ja tez wczesniej adamczyk ale on odeszedl z kliniki a potem Mercik . Transwery zawsze M.
Gizas wtedy kiedy ty bedziesz miec punkcje to ja robie bete:eek:

Bubu- trzymam kciuki

Ja nadal czuje sie @, dzis 27 dc-5dpt. Chce wierzyc i to bardzo ale z minuty na minute jak obj @ sie nasilaja to moja wiara znika:-(

Ostatnia edycja:
Cześć jeszcze raz. A więc z 25 pobranych jajeczek 17 dojrzałych :szok: ,14 się zapłodniło :szok:, w poniedziałek transfer 1 świerzynki :tak:

Kikuś, kochana, a kiedy chcesz robić betkę? Uwierz mi, że ja jak zaszłam w ciążę, to właściwie od jakiegoś 5 dnia przec co najmniej 2-3 tygodnie czułam się jak na okres i ból brzucha jak na okres. Powiedziałam lekarzowi, że brzuch mnie boli, a on na to: tak jak na miesiączkę? ja mówię, że tak, a on mówi, że to dobrze, że gorzej by było, jakby nie bolał, że to jest pożądany objaw... więc nie trać nadziei :tak:

Kikifish87 - bądź dobrej myśli, nieraz obiawy jak na @ świadczą że coś się dzieje, ale dobrego. Kiedy betujesz?

reklama
Do góry