reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hess!!!!!!!
No nie mogę, czytam i własnym oczom nie wierzę!!!!
Dogoniłaś mnie i idziemy krok w krok;-)
Też tabsy biorę do 27.01 i pierwszy dzień stymulki 30.01;-)
Wiem, że nie ma wtedy ani Kunickiego, ani Pałki, tak więc zapisałam się do Neuberga;-)
Tak samo będziemy leczone:-)

reklama
GizaS tak jestem z gyncentrum, i sama zaproponowałam zmiane lutinusu na luteine.
Refunfowana jest luteina 50 i 100. A jedno opakowanie lutinusu kosztuje 190 zł, a ja potrzebowałam bym 4 szt.
Fragmin jest na krzepliwość krwi
Witaj oczkująca na cud

Hess, fajnie ze masz juz plan, nawet jesli jeszcze dosc ogolny.

Co do Clexane - u mnie zawsze siniaki. Najlepiej "wchodzi" Ginal, Menopur tez niezle.

Hess dr n to neuberg czy niemoczynski czy jakoś tak? Neuberg może nie jest najmilszy i najdelikatniejszy, ale wydaje mi się, że ma konkretną wiedzę.... Dorotka kurczę muszę ci powiedzieć że w jakimś sensie ci zazdroszczę, ja mam mniej więcej taka sama drogę za sobą (tylko bez endometriozy) , a jedyne co usłyszałam od lekarzy to to że się zdarza i nic nie trzeba badać.....

sykatynka, ten nowy gino-endo mnie zaskoczył, do tej pory wszyscy mi mówili że nie ma sensu niczego badać, ani mój prowadzący z kliniki, ani stary gin, ani endo, ani rodzinny, sama sobie porobiłam badania o których kiedyś pisałyśmy. Idąc do tej poradni myślałam że może zaleci jakieś badania, np glukoza i insulina, może jakieś bardziej specjalistyczne badania endokrynologiczne, a ten bach skierowanie do szpitala.

Dorotka, może to lepiej, zrobią ci od razu komplet badań i to za darmo.... Przynajmniej ktoś potraktował cię serio a u lekarzy to chyba rzadkość....

Asia ja bylam stymulowana samym puregonem w dawce 125 przez 9dni.Mialam 10 komorek z czego zaplodnili 6 i 5 udalo sie zaplodnic.Jenden zarodeczek mieszka teraz we mnie i ma sie dobrze:) dla mnie puregon okazal sie strzalem w 10 :)

Dziewczyny jak to możliwe że przy braniu w tym cyklu tabletek anty na te moje 2 torbiele, dzisiaj w 20 dc okazało się że mam w jajniku już nie 2 a 3? Chociaż te pęcherzyki nie można nazwać torbielami bo mają po 14 i 16 mm... Pogubiłam się w tym wszystkim i nie mam pojęcia już co o tym myśleć. Myślałam że tabletki antykoncepcyjne wstrzymują rośnięcie pęcherzyków... no bo jakim cudem z 2 torbieli teraz mam 3? Czy możliwe że przy @ te pęcherzyki się wchłoną? Podłamałam się już do reszty. I jestem okropnie zła na gina z kliniki, za ten naturalny cykl. To się teraz będę użerać z torbielami...

sakatynka - dr neuberg :)

calineczkaa - ale jaja, no to będziemy tego samego dnia u tego samego lekarza :D. A na którą masz wizytę?? Ja na 17:00
Może razem na punkcji będziemy nawet, hehe :-) Jak tam po histero??

reklama
Do góry