reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

eweli1982- cóż za piękny widok. Gratuluje z całego serca.

Dziewczyny. Dzis zaczynam 9 tydzien:-). Pomimo, ze wydaje mi sie, ze czas sie wlecze on jednak mija. Za 6 dni znów zobaczę moja fasolke. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.

Miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
eweli1982 no i super. Jak minie szok i przerazenie to bedziesz tak sie cieszyla z dwojki, ze nie bedziesz sobie mogla wyobrazic, ze moglo by byc tylko 1 dzieciatko. Bedzie dobrze :-)

szarlotka - jak tam po wczorajszej wizycie u lekarza? zdecydowałaś się na L4?

U mnie pojawiła się wyczekiwana @ więc mam nadzieje, że tym razem już uda się podejść do criotransferu. Będę podchodzić na cyklu naturalnym i w 9-11 dniu cyklu mam się zgłosić do lekarza. Tylko oczywiscie 9 i 10 dzień wypadają w święta i ciekawa jestem jak mi to umówienie się wyjdzie. Próbowałam dzwonić do kliniki ale nagle się okazało, że dzwonić do nich można tylko od poniedziałku do piątku...Kiedyś w sobotę też się rejestrowałam, nie wiem kiedy tą zmianę wprowadzili...

Oki - podrawiam Was wszystkie, życzę miłego weekendu i zmykam myć okna :-D

Hej dziewczynki....:)ja po wczorajszej wizycie uspokojona troszkę:).....wynik bardzo podoba się lekarzowi, usg w czwartek dopiero, teraz było za wcześnie....leki mam brać dalej, te nieszczęscne zastrzyki Fragmin też:(:(....jakoś przeżyje....ale dziewczynki mam już L4 , w pracy powiadomieni....no i teraz odpoczywam ::):)
Martwi mnie tylko moje przeziębienie, kaszel strasznie mnie męczy:(:(

eweli cóż za piękna wiadomość, nie dziwię się Waszym łzom szczęścia bo sama czytając pochlipałam troszkę z mordką uchachaną:-) nie ma większego szczęścia :-) teraz pozostało dbać o sibie i cieszyć się każdym dniem bo 9mc minie szybciutko. gratuluje kochana:happy2: buziole

u mnie dzisaj 8dpt cycile tak strasznie znowu bolą.....ja śpię na brzuchu w nocy i niestety....straszny ból. ale jakie ładniutkie:blink:takie krągłe i jędrne.brzucho też boli. czuję się dokładnie jak przed @ tylko cycki bardziej bolą. może to progesteron?? plamień żadnych nie ma:( i czasem mnie zakłuje jajnik, jeden lub drugi.

eweli cóż za piękna wiadomość, nie dziwię się Waszym łzom szczęścia bo sama czytając pochlipałam troszkę z mordką uchachaną:-) nie ma większego szczęścia :-) teraz pozostało dbać o sibie i cieszyć się każdym dniem bo 9mc minie szybciutko. gratuluje kochana:happy2: buziole

u mnie dzisaj 8dpt cycile tak strasznie znowu bolą.....ja śpię na brzuchu w nocy i niestety....straszny ból. ale jakie ładniutkie:blink:takie krągłe i jędrne.brzucho też boli. czuję się dokładnie jak przed @ tylko cycki bardziej bolą. może to progesteron?? plamień żadnych nie ma:( i czasem mnie zakłuje jajnik, jeden lub drugi.

no to kochana, wynik betki moim zdaniem przesądzony :)
ja też nie miałam żadnych plamień, czułam się dokładnie jak przed @ i to tak, jakby już miała przyjść.Cycole na początku były jędrniutkie i fajniutkie i bolały jak cholera,a ok 8dpt całkiem to minęło, tylko ten ból podbrzusza jak na @ został. No i jeszcze ten mój nieszczęsny test sikany który sobie zrobiłam w 10dpt i wyszedł negatywny. Jak całą stymulację byłam pewna że się udało, tak później zwątpiłam. No i nie potrzebnie!!! Jak wczoraj zobaczyłam tą moją dwójeczkę to normalnie szok!!!
Życzę ci takiego widoczku z całego serducha!!

Teraz już mogę, więc wszystkim przesyłam ciążowe wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Eweli ale Ci gratuluję dwójeczki:):):):)matko mnie przeraża wizja dwójki, nie wiem czy dałabym radę...:)

kochana ja też jestem przerażona, ale baaaardzo szczęśliwa!!! Wiem że będzie ciężko, bo się nam nie przelewa, ale to są moje dwa największe szczęścia i brak mi słów jak za nie dziękować!!! Damy sobie radę!!!! Będziemy się baardzo kochać a to jest najważniejsze!
Też ci życzę tej radości;-)

Eweli- gratuluje z calego serducha, ohhhh cudna jest ta Twoja fotka. AlaT - ja mialam krotki protokol, 3 USG podczas stymulacji. Ceny lekow sa rozne - tak jak pisza Kobietki, lekarz dobierze Ci odpowiedni protokol i leki. Konwalia - zycze powodzenia, oby sie udalo tym razem

reklama
Wiam:-) mam pytanie czy zawsze występuje plamienie po transferze i około którego dnia po transferze występuje? Jestem 7dpt, ból piersi czasem pikanie w podbrzuszu 2x2 Utrogestan. Czy ktoś wie coś ma temat tego leku? Prosze o jakiej linki. Po czym poznać że mogło się nie udać? test w 6 dpt negatywny:(pozdrawiam

Do góry