reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

aisa77 uczulenie na olej lniany to chyba rzadko się zdarza, wyjątkowa z Ciebie babka ;-P ja co prawda nigdy tego nie piłam, ale to musi być obrzydliwe:baffled: a jak z linomagiem tam tez jest wyciąg z oleju lnianego, tez masz uczulenie? a o co chodzi z tym kibelkiem??

lilu olej te testy;-) a tak serio idź na bete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zamiast te testy robic;-P

Ostatnia edycja:
reklama
Lilu19 przykro mi, wiem jak sie czujesz w tej chwili czuje to samo.:-( test powtorz bo tak jak dziewczyny tu pisza, roznie to z tymi testami bywa. Ja tez jutro 14dpt jeszcze zrobie bo takie mam zalecenie z kliniki.

Anulla ja podobnie jak Lilu nie mam mozliwosci zrobic sama bety, w mojej klinice wyglada to tak ze dopiero po negatywnym tescie w 14dpt ide do nich na bete. :-(
Milej niedzielki...

Ostatnia edycja:
Lilu, Olga tak mi przykro kobitki.... Jakie to niesprawiedliwe :(

Kate_p7.. Hahaha z tym kibelkiem to chodzi o biegunkę... Niestety. Cholera budzi mnie nawet w nocy.
Przed chwilą byłam w sklepie po kapustę, bo zachciało mi się goląbków. Musiałam ją zostawić przy kasie bo znów kibelek wzywał :(
A linomag to nie wiem nigdy nie używałam

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.Jestem tu nowa.Jestem 6 dzień po transferze w ab ovo Lublin.W piatek mam miec robione hcg czy wczesniej moge zrobic test ciązowy np, środa-czwartek?

Mam pytanie do zaciazonych: za ktorym razem wam sie udalo ? mialyscie zmienione leki po udanych transferach ? bo tak mysle, co tu zrobic zeby zwiekszyc szanse kolejnym razem.... ja po 1 transferze mialam: lutinus 3x1, esfrofem 1x1, encorton 5mg 2x1, clexane 1x1, euthyrox N50.
teraz bralam: encorton 5 mg 2x1 estrofem 3x1 pozniej 4x1 i znowu 3x1, acard 1x1, cyclogest 400mg rano, crinone 8% popoludniu i wieczorem,luteina podjezykowa 2x1, euthyrox N25. Oczywiscie do tego kwas foliowy 5 mg, magnez 400mg z B6, witamina D, omega 3.
I czy wogole mam sie juz martwic,ze mam 2 nieudane transfery za sobą ?

reklama
Lilu moim zdaniem ivf to zwykła loteria, trzeba się wstrzelić w TEN konkretny cykl. Możemy brać co się tylko da a i tak się nie uda a możemy nie brać nic i się uda. U mnie za pierwszym razem w ogóle nie było zarodków, za drugim razem były 2 ale żaden się nie zaimplantował, za trzecim też były dwa ale jeden słabiutki i się udało. Oprócz tego co piszesz brałam jeszcze DHEA Eljot na polepszenie komórek, piłam olej lniany i jadłam świeżego ananasa 4 dni po transferze. Mimo wszystko zrób jeszcze betę bo z testami różnie bywa, trzymam kciuki :tak:

Do góry