reklama
kara86
Fanka BB :)
Witam poznym wieczorem.Dziewczynki ja przewaznie jestem na forum o staraniach w UK, ale tam ostatnio ucichlo a przedemna pierwsze IVF. Mysle ze jak kazda boje sie pobierania jajeczek przez moja klinike rekomendowane jest uzyzie podczas zabiegu gazu takiego jak sie uzywa podczas porodow i bardzo mi go polecaja, nie wiem co wybrac.Twierdza ze pacjetki zazwyczaj mowia ze bol od 1 do 10 to 3 przy gazie z czego dostane jeszcze antybiotyki i czopek przeciw bolowy, zostane znieczulona w srodku cos podobnego jak znieczulenie u dentysty tak mi wytlumaczyli i doustna tabletke. Czy ktoras z was wybrala taka droge?
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Kara: dadza ci znieczulenie miejscowe. Zabieg bedzie srednio bolesny o ile nie bedziesz miala duzo jajek. Jak duzo to moze byc bardzo bolesny. Mialam tak robiona punkcje 3 razy: z samym miejscowym... Wbijaja sie igla kolo jajorow, wstrzykuja znieczulenie, czekasz jak u dentysty z 5 minut zeby zaczelo dzialac i wsio. Czopki i gaz malo daja. Gaz moze cie psychicznie uspokoi
liskka
Dzisiaj rano miałam taka mała kuleczke brązowa, roztarlam i było tam trochę krwi nie wiem co to było, możliwe ze zadrapalam sie przy podawaniu tabletki bo wczoraj na szybko zakładałam. Boje sie ze to nie wróży dobrze
Teraz co chwile latam i sprawdzam.
Teraz co chwile latam i sprawdzam.
Ostatnia edycja:
reklama
liskka
Nie wiem bo jeszcze lutka nie wyciekła mi od rana. Normalnie zakładam na leżąco a wczoraj byłam na mieście i zakładałam na stojąco i na szybko, mam nadzieje ze to przez to...ale nie wiem tez czy w takiej formie jak ja miałam, bo to nie było takie zwykle plamienia tylko takie małe coś jak kuleczka i po roztarciu była w środku krew.
Podziel się: