reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aisa79:
3x1 tabletka estrofemu dopochwowo
3x300g luteiny dopochwowo
3x 2 tabletki luteiny podjezykowej (fakt akurat dzisiaj przed badaniem zapomniałam ją wziąć).
Myślę, że nawet jeśli lekarz tego nie zleci, to wybiorę się w sobote znowu na bete.

reklama
Marrika beta przyrosla wiec jest dobrze, przy tak malych wartosciach moze przyrastac troche inaczej. Na estradiolu sie nie znam a progesteron to wynik sklerozy, czyli tego, ze zapomnialas wziac podjezykowa lutke. Koniecznie powtorz bete za 2 dni.

Kasik36 - z tym progesteronem to calkiem możliwie, bo miałam podobna wartość, gdy od transferu do I weryfikacji w 3dpt brałam tylko dopochwową. Dopiero potem lekarz kazał dodać podjęzykową...

Marikka to dawki duże masz. Betę zdecydowanie powtórz, może maluch jest leniwy i sie później zaczął zagnieżdzać, a tym bardziej, ze beta urosła. Mi chyba przy III weryfikacji estradiol spadł, a przy kolejnej znowu sporo wzrósł. Tez nie wiem o co chodzi z tym estradiolem, a Twój miesci sie w normie bo norma jest od 100 do 6000 w I trymestrze, prg od 16,4 do 49,0 w I trymestrze. Czyli jakby patrzeć na normy podane przy wynikach to jest ciąża :tak:

Kasik kciuki zacisniete :tak:

liskka

Mój Aniołek obumarł, w 7 tc na usg wszystko było w porządku, biło serduszko a 2 tyg później tętno osłabło, aż w końcu serduszko stanęło.
:no:.
Lekarz pocieszał, że są dobre rokowania, gdzyż za pierwszym podejściem organizm przyjął zarodek . Ale jak pokazują kolejne próby nie jest tak różowo

reklama
Marika

Nie obraz się ale mi się wydaje ze przyrost jest za maly i może nic z tego nie wyjść. Obym się mylila.... ja bete w 10 dpt mialam ponad 120 .

Do góry