reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam się :)

Anulla jeszcze raz kciuki za dzisiejsza wizytę. Bedzie piekne serduszko :tak:

Jo.M. powtarzasz bete dzisiaj z tego co pamiętam. Przyrost bedzie super. Daj nam znać koniecznie o wyniku

Agi brzuch będzie bolał, to nie jest nic złego. Jesli masz lekką i mało mecząca pracę to pewnie, że lepiej do niej iść bo nie będziesz tak rozmyslała.

Miłego dnia dziewczynki

reklama
aisa79 ah to mila niespodzianka była, a pomyśl jak to bedzie 7 miesiacu;-) to się wtoczysz do bombaju i wszystkie miejsca twoje;-)

aisa77 to trzymam kciuki ;-) jakby co podziele sie namiarami bo tam urea pcr jest za 95zl ale to Wawa wiec chyba Ci nie pasi;-P

ladygodiva ja tez tak mam szukam odpowiedzi w statystykach ;-P jestem panią cyferką;-) a powiedz mi jak to jest z tymi murolami? jakie oznaczenia one maja? czy moj zarodek 18B to byla juz murola czy jeszcze nie no i czy jak byl podany w 4 dobie to kiepski byl??;-( jakie zarodki (stadium,nazwy) powinnybyc w 4 dobie?

Ja tez cyferkowa i statystyczna: taki zawod. I ci mowie ze statystyki nie sa zle dla morul w 5 dobie. Tak, gorsze niz dla blastek 5aa ale wciaz przyzwoite. Moj synek byl najwolniejsza blasta, ledwo co z moruli wylazl w 5 dobie i byl 1bb wiec najwolniejszy z mozliwych i nie jakis super. A jednak niedlugo sie urodzi... Statystycznie z morulto ok 20 procent wiec nie jest zle. Nie jest zachwycajaco ale mocno przyzwoicie. Wiecej niz przy dobrym crio gdzie jest ok 15 procent

Aisa79, u mnie w mieście jest właśnie akcja w komunikacji miejskiej, ustąp miejsca ciężarnej, co do brzucha to mój dalej nie mieści się w spodnie, szerokie bluzki jakoś jeszcze zakrywają, a najlepiej to jakieś dresy albo leginsy.

Asia_77, jaki dokładny plan, trzymam kciuki by hrabina pojawiła się w wyznaczonym terminie.

Ladygodiva, to tak jak u mnie, umiarkowany optymizm :happy2: lepiej być przygotowanym że się nie uda, a tak niespodzianka będzie jeszcze większa :happy2:

Anulla28, dzisiaj usłyszysz ten najpiękniejszy dźwięk, czekamy na relację

WRZESIEŃ

24: Anulla28 - wizyta serduszkowa
25: kasik36 - badania prenatalne

28: Juhasek87 - wysoka beta !!

28: agi79 - wysoka beta !!
30: kasik36 - wizyta u doktorka

30: Aisa79 - wizyta serduszkowa

PAŹDZIERNIK

01: Ladygodiva - podglądanie przed crio
01: Agulla84 - genetyk

03: Olusia7982 - badania prenatalne
03: liskka - wizyta u prowadzącego gin.

03: Luize - wysoka beta !!
03: dorotav - wysoka beta !!
04: Jazzabell - usg genetyczne

05: Lilu19 - dwie grube krechy na teście !!
06: olga29 - wysoka beta !!
07: Ladygodiva - udany criotransfer
09: kikifish87 - wizyta
09: yplocka1 - wizyta
16: gos1512 - podglądanie podczas antyków

21: inka26 - immunolog
Ladygodiva - criotransfer
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

Migotka25 - criotransfer

andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją

Blake - criotransfer
Asia_77 - criotransfer AZ

inka26 - criotransfer

Ostatnia edycja:
Moja Hania jest z moruli w 5 dobie i tez jakoś szans nie dawali dlatego mimo mlodego wieku i rządowego mialam podane 2 wlasnie dlatego żeby zwiększyć szanse .... i się udalo

No ja tez w zawodzie z cyferkami a do tego uwielbiam statystyke.

Podobno sie morula mi nie rozmrozi ladnie. Nie wiem, moze i by sie rozmrozila a ja mam cicha nadzieje ze nie bede miala okazji bo mi sie uda z blastka.... A wiecej dzieci nie planuje ;)

fajnie, ze wam sie dziewczyny tak udalo! Jest to nadzieja dla wszystkich, bo invitro ogolnie.... To nie jest niestety gwarantem sukcesu, wrecz bym powiedziala, ze nie jest. Bo nie dosc ze my mamy problemy to do tego natura sie wlacza i wiadomo, eliminuje statystycznie dodatkowo te 25%.

No nic, nie bede smecic. Wszystkie tu duzo przeszlysmy, trzeba wierzyc ze sie uda.

Wiadomość od Anulli bo chyba dzisiaj nie uda jej się wejść na forum - zarodek 4,6 mm z pięknie bijącym serduszkiem, 6 tc i 1 d :tak::-):tak: Niestety nie dostała skierowania na prenatalne, lekarz powiedział, że dostali zakaz bo in vitro nie jest wskazaniem.

reklama
Do góry