reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aisa79 GRATULUJE , moze bliźniaczki będą;-) Super! Mimo swojego bólu ciesze sie z Wami. Teraz czas ns dobrą passę ;-)

Dorotka, Luize Szalejecie dziewczyny ;-) Super !

Olusia niech Cię podkarmia w tym szpitalu i uciekaj ;-) Wszystkiego dobrego kochana, trzymaj się

reklama
Ja właśnie czekam na pierwsze in vitro, i jestem pełna obaw. Mój mąż zachowuje pełen spokój. Staram się zrelaksować, bo wiem, jak to ważne. Bardzo długo się staramy...

Aisa79- Ja bym na twoim miejscu powtorzyla bete dla siebie w niedziele i zrobila 3 weryfikacje we wtorek dla kliniki :tak:

Ja właśnie czekam na pierwsze in vitro, i jestem pełna obaw. Mój mąż zachowuje pełen spokój. Staram się zrelaksować, bo wiem, jak to ważne. Bardzo długo się staramy...
Witam. Napisz cos wiecej o sobie,o was :)

Aisa w każdym szpitalu Ci zrobią betę jeżeli powiesz o co chodzi, oni mają labo czynne non stop. Ale jak zrobisz w poniedziałek to też nie będzie źle, wówczas minimalny przyrost to 114 %.

remofa witaj, napisz coś o sobie, gdzie się leczysz, jaki jest u Was problem, na jakim etapie jesteś itp.

A do mnie jak bumerang wróciły plamienia, a już było 3 dni zupełnie czysto, ach stresują mnie bardzo :-( Chyba w przyszłym tygodniu wybiorę się do stacjonarnego gina na nfz, chyba nie odmówi mi usg, sprzęt ma bardzo dobry ale nie chcę prowadzić u niego ciąży.

Kasik przykro mi ze wrocily plamienia.. ja mam ale odrobine glownie widze jak aplikuje luteine.. ;-)

Aisa trzymam kciuki za pielny przyrost bety ;-) nie ktore kliniki maja swoje weryfikacje w okreslonych dniach.. to my robimy co 2 dni zeby zobaczyc przyrost..;-)

reklama
Witam dziewczyny

jestem niby nowa, kiedyś tu pisałam potem przestałam.
Udało mi sie w końcu zajsc w ciąze po crio.....jestem w 10 tyg ale ciagle strasznie sie boje...troszke tez plamie.
Mogę do WAS dołączyc??

Do góry