reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aisa79, nom udało się :-):rofl2: trzymam kciuki za przyrost

Luize, jak u Ciebie z pęcherzykami ?

Melduję stan pęcholi: prawy jajnik 5 sztuk na pewno, może 6 bo się nakładają, po 14mm, lewy jajnik: 3 po 12mm, endo 9,5m Kate_p7 trafiłaś :tak: estradiol w 4ds 614, od dzisiaj cetrotide a w poniedziałek kolejne podglądanie, środa punkcja. Mam nadzieję że komórki idą w jakość bo jak miałam menopur to pęcherzyków było dwa razy tyle :baffled:

15 września będzie się działo, trzymam kciuki za nas.

WRZESIEŃ

15: Lili19 - usg przed crio
15: Anulla28 - wizyta serduszkowa
15: malaMiii - wizyta
15: Jo.M. - wysoka beta !!
15: yplocka1 - wizyta
15: dorotav - podglądanie pęcherzyków

16: Aisa79 - trzecia weryfikacja bety !!
16: inka26 - histeroskopia

17: Luize - punkcja
18: liskka - wizyta serduszkowa

23: Lili19 - udany criotransfer
24: kate_p7 - wizyta przygotowanie do ET
25: kasik36 - badania prenatalne
26: Olusia7982 - badania prenatalne
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk
04: Jazzabell - usg genetyczne

16: gos1512 - podglądanie podczas antyków

21: inka26 - immunolog
Ladygodiva - criotransfer
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

Migotka25 - criotransfer

andzia.m - stymulacja

reklama
mmm, kochana jak możesz mnie katować takimi zdjęciami, o raju aż mi ślinka poleciała, już zagłosowałam, powodzenia życzę, a jak wygrasz pieczesz mi takie cuda :tak: Jak się czujesz ?

migotka25, ale super tyle badań i skierowanie załatwiłaś, kciuki za prawidłowe wyniki :tak:, a tych tabsów to ne brałam więc nie pomogę. Czas szybko minie :*

dziewczyn dziękuję za głosy :) można klikać codziennie wiec dziś znowu proszę :) Biedronka - Zostań mistrzem kuchni chcę wygrać robota dla chłopaczka, który zaczął szkołe gastronomiczną a rodzice się nim zabardzo nie przejmują więc mu nc takiego nie kupią,

dorotka tak szczerze to niespecjalnie. na razie robimy przerwę, chcemy gdzieś wyskoczyć odpocząć w listopadzie przejadę do lekarza, może zleci jakieś badania i jak wszystko będzie dobrze w grudnu stymulacja

a jak uda mi się wygrać to wszystkie na racuszki zaproszę :)

dorotav kurcze mam przeczucie ze się uda :-Destradiol masz ładny, jak prg? mysle ze endo ladnie reaguje na stymu, czuje ze bedzie dobrze:-) oby tak dalej ;-)

Aisa po cichu gratuluję, koniecznie powtórz bete za 2 dni, najważniejszy jest przyrost :tak:

Dorotav jeszcze ja 15 mam wizytę u immunologa a Anulla ma wizytę pęcherzykową, nie serduszkową :tak: 8-9 pęcherzyków to ładny winik, a jak poszły w jakość to będzie spora rodzinka ;-):-D

mmm miły gest, w takim razie będę głosował codziennie :-) Coś jest nie tak bo nie mogę dzisiaj zagłosować:confused:

Ostatnia edycja:
Aisa po cichu gratuluję, koniecznie powtórz bete za 2 dni, najważniejszy jest przyrost :tak:

Dorotav jeszcze ja 15 mam wizytę u immunologa a Anulla ma wizytę pęcherzykową, nie serduszkową :tak: 8-9 pęcherzyków to ładny winik, a jak poszły w jakość to będzie spora rodzinka ;-):-D

mmm miły gest, w takim razie będę głosował codziennie :-)

dzięki Kasiu :)

mmm, ja też nie mogę głosować

WRZESIEŃ

15: kasik36 - wizyta u immunologa
15: Lili19 - usg przed crio
15: Anulla28 - wizyta pęcherzykowa
15: malaMiii - wizyta
15: Jo.M. - wysoka beta !!
15: yplocka1 - wizyta
15: dorotav - podglądanie pęcherzyków

16: Aisa79 - trzecia weryfikacja bety !!
16: inka26 - histeroskopia

17: Luize - punkcja
18: liskka - wizyta serduszkowa

23: Lili19 - udany criotransfer
24: kate_p7 - wizyta przygotowanie do ET
25: kasik36 - badania prenatalne
26: Olusia7982 - badania prenatalne
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk
04: Jazzabell - usg genetyczne

16: gos1512 - podglądanie podczas antyków