reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aisa79, nom udało się :-):rofl2: trzymam kciuki za przyrost

Luize, jak u Ciebie z pęcherzykami ?

Melduję stan pęcholi: prawy jajnik 5 sztuk na pewno, może 6 bo się nakładają, po 14mm, lewy jajnik: 3 po 12mm, endo 9,5m Kate_p7 trafiłaś :tak: estradiol w 4ds 614, od dzisiaj cetrotide a w poniedziałek kolejne podglądanie, środa punkcja. Mam nadzieję że komórki idą w jakość bo jak miałam menopur to pęcherzyków było dwa razy tyle :baffled:

15 września będzie się działo, trzymam kciuki za nas.

WRZESIEŃ

15: Lili19 - usg przed crio
15: Anulla28 - wizyta serduszkowa
15: malaMiii - wizyta
15: Jo.M. - wysoka beta !!
15: yplocka1 - wizyta
15: dorotav - podglądanie pęcherzyków

16: Aisa79 - trzecia weryfikacja bety !!
16: inka26 - histeroskopia

17: Luize - punkcja
18: liskka - wizyta serduszkowa

23: Lili19 - udany criotransfer
24: kate_p7 - wizyta przygotowanie do ET
25: kasik36 - badania prenatalne
26: Olusia7982 - badania prenatalne
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk
04: Jazzabell - usg genetyczne

16: gos1512 - podglądanie podczas antyków

21: inka26 - immunolog
Ladygodiva - criotransfer
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

Migotka25 - criotransfer

andzia.m - stymulacja

reklama
mmm, kochana jak możesz mnie katować takimi zdjęciami, o raju aż mi ślinka poleciała, już zagłosowałam, powodzenia życzę, a jak wygrasz pieczesz mi takie cuda :tak: Jak się czujesz ?

migotka25, ale super tyle badań i skierowanie załatwiłaś, kciuki za prawidłowe wyniki :tak:, a tych tabsów to ne brałam więc nie pomogę. Czas szybko minie :*

dziewczyn dziękuję za głosy :) można klikać codziennie wiec dziś znowu proszę :) Biedronka - Zostań mistrzem kuchni chcę wygrać robota dla chłopaczka, który zaczął szkołe gastronomiczną a rodzice się nim zabardzo nie przejmują więc mu nc takiego nie kupią,

dorotka tak szczerze to niespecjalnie. na razie robimy przerwę, chcemy gdzieś wyskoczyć odpocząć w listopadzie przejadę do lekarza, może zleci jakieś badania i jak wszystko będzie dobrze w grudnu stymulacja

a jak uda mi się wygrać to wszystkie na racuszki zaproszę :)

dorotav kurcze mam przeczucie ze się uda :-Destradiol masz ładny, jak prg? mysle ze endo ladnie reaguje na stymu, czuje ze bedzie dobrze:-) oby tak dalej ;-)

Aisa po cichu gratuluję, koniecznie powtórz bete za 2 dni, najważniejszy jest przyrost :tak:

Dorotav jeszcze ja 15 mam wizytę u immunologa a Anulla ma wizytę pęcherzykową, nie serduszkową :tak: 8-9 pęcherzyków to ładny winik, a jak poszły w jakość to będzie spora rodzinka ;-):-D

mmm miły gest, w takim razie będę głosował codziennie :-) Coś jest nie tak bo nie mogę dzisiaj zagłosować:confused:

Ostatnia edycja:
Aisa po cichu gratuluję, koniecznie powtórz bete za 2 dni, najważniejszy jest przyrost :tak:

Dorotav jeszcze ja 15 mam wizytę u immunologa a Anulla ma wizytę pęcherzykową, nie serduszkową :tak: 8-9 pęcherzyków to ładny winik, a jak poszły w jakość to będzie spora rodzinka ;-):-D

mmm miły gest, w takim razie będę głosował codziennie :-)

dzięki Kasiu :)

mmm, ja też nie mogę głosować

WRZESIEŃ

15: kasik36 - wizyta u immunologa
15: Lili19 - usg przed crio
15: Anulla28 - wizyta pęcherzykowa
15: malaMiii - wizyta
15: Jo.M. - wysoka beta !!
15: yplocka1 - wizyta
15: dorotav - podglądanie pęcherzyków

16: Aisa79 - trzecia weryfikacja bety !!
16: inka26 - histeroskopia

17: Luize - punkcja
18: liskka - wizyta serduszkowa

23: Lili19 - udany criotransfer
24: kate_p7 - wizyta przygotowanie do ET
25: kasik36 - badania prenatalne
26: Olusia7982 - badania prenatalne
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk
04: Jazzabell - usg genetyczne

16: gos1512 - podglądanie podczas antyków